SkullFlower
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Barcelona- Perpignan
- Ταξίδι-Όνειρο
- Peru
και εγώ κουμπάρος!
best topic ever
best topic ever
Ερωτηση προς Χρηστο: Εσυ θα τα τραβηξεις.. τα μανικια?? Αυτοπροσωπως??
(καλυτερα να σου βγει το ματι...... που λεει και ο λαος...)
Ε λοιπόν ναι. Τις μέτρησα. Μια φορά "...", 2 φορές "." στο τέλος παραγράφου, και μια "." ακόμα σε ολόκληρο το κατεβατό. 6 τελείες στο σύνολο, σε 511 λέξεις.
Johnpro;192110. Taverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr εισαι ετοιμος ??? ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα said:Ποιον taver θα παρεις μαζί σου τρελάθηκες ????????
θα σου μετράει τις κουκίδες τις λέξεις και ολα τα σημεία στίξεως...και τις μπουκιές!!!
Εμενα θα παρεις που τίποτα δεν με νοιάζει ειμαι και fun των ανωτέρω προορισμών,τραβάω και τις μακράν καλύτερες φωτογραφίες άμα λάχει..
(taver θα μετανοιώσεις την ώρα και την στιγμή)
Εγω δε φοβαμαι ουτε τα post meridem, ουτε τα philip morris.Μην φοβασαι taver η δικια μου σκουφια καλα κρατει ! Βιογραφικο θα σου σου στειλω μεσω pm ( pm = post meridiem , pm=phillip morris) .
πω πω πω τι χαβαλεδες ειστε εσεις ???
μια κυριακη ειχα ελευθερη να μπω στο φορουμ να δω καμεια ιστορια και να καλησπερισω τα νεουλια σαν και εμενα αλλα ο taver μου το εβγαλε ξυνο , φυσικα τα δικα του παλια καλησπερισματα και τον επιτιμο τιτλο του καλησπερακια δεν τον αποδεχεται πλεον , με εμενα ζοριστικε και οχι με τον _antonis_ (μεγαλε μαζι σου ειμαι και εγω ειμαι υπερμαχος καλησπερακιας)
Renataaaaaaaa , οντως εχεις πολυ ωραιες φωτογραφιες και λιαν καλλιτεχνικες , αλλα και του Taver το καλλιτεχνικο χερι ειναι εξισου καλο αλλα φανταζομαι πως δεν τον βοηθαει πολυ η μηχανη του .Ποιον taver θα παρεις μαζί σου τρελάθηκες ????????
θα σου μετράει τις κουκίδες τις λέξεις και ολα τα σημεία στίξεως...και τις μπουκιές!!!
Εμενα θα παρεις που τίποτα δεν με νοιάζει ειμαι και fun των ανωτέρω προορισμών,τραβάω και τις μακράν καλύτερες φωτογραφίες άμα λάχει..
(taver θα μετανοιώσεις την ώρα και την στιγμή)