• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τουρκία Μποντρουμ!

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Πριν 3 χρονια πηγα και ηταν μια μπουρδα... Το μερος δεν λεει καθολου, μου θυμισε πολυ τις πολεις της Κυπρου. Και γω απο Κω με πλοιο εφτασα. Τα μονα ενδιαφεροντα ηταν το Καστρο-μουσειο και η βολτα στην "παλια πολη"
ΑΑα πηραμε και το καραβακι που σου κανει το γυρο της ακτης. Αυτο ηταν καλο!! Τουριστικο , αλλα πολυ καλο. Τα νερα στα ανοιχτα ειναι το κατι αλλο....Ριξαμε και τις βουτιες μας και το ευχαριστηθηκαμε...
Αυτο το κλαμπ Halikarnas το ειδα και γω.. Μαλλον το ακουσα , γιατι ηταν ενα ανοικτο κλαμπ με τερμα τη μουσικη-φασαρια. Ολα τα Βητα γκομενακια εκει ηταν... Τα πραγματικα κλαμπ στο Μποντρουμ ειναι πριβε... και φυσικα δεν βρισκονται στην παραλια μεσα στον κοσμο..αν θυμαμαι καλα ειχαμε παει σε ενα που το ελεγαν cuba

MAriaORF

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη!!!!!!
Πριν 3 χρονια πηγα και ηταν μια μπουρδα... Το μερος δεν λεει καθολου, μου θυμισε πολυ τις πολεις της Κυπρου. Και γω απο Κω με πλοιο εφτασα. Τα μονα ενδιαφεροντα ηταν το Καστρο-μουσειο και η βολτα στην "παλια πολη"
ΑΑα πηραμε και το καραβακι που σου κανει το γυρο της ακτης. Αυτο ηταν καλο!! Τουριστικο , αλλα πολυ καλο. Τα νερα στα ανοιχτα ειναι το κατι αλλο....Ριξαμε και τις βουτιες μας και το ευχαριστηθηκαμε...
Αυτο το κλαμπ Halikarnas το ειδα και γω.. Μαλλον το ακουσα , γιατι ηταν ενα ανοικτο κλαμπ με τερμα τη μουσικη-φασαρια. Ολα τα Βητα γκομενακια εκει ηταν... Τα πραγματικα κλαμπ στο Μποντρουμ ειναι πριβε... και φυσικα δεν βρισκονται στην παραλια μεσα στον κοσμο..αν θυμαμαι καλα ειχαμε παει σε ενα που το ελεγαν cuba

Με προβληματισες!:roll:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ε και δεν πας?? να σου φυγει ο προβληματισμος!!
Αλλα γουστα εγω, αλλα εσυ , αλλα ντ'αλλα της Παρασκευης το γαλα.. Οπως και να χει θα αποκτησεις αποψη για το μερος.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Καλα σου λεει.Αν δεν παιζει καποια αλλη επιλογη ..μη λες ποτε οχι σε ενα ταξιδι.
Μπορει να δεις και να ανακαλυψεις πραγματα που δεν φανταζοσουν οτι θα σου κανουν κλικ.

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Καταρχήν το μέρος λέγεται ΜΠΟΝΤΡΟΥΜ και ναι, είναι η παλιά Αλικαρνασσός, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί αν πω την Κωνσταντινούπολη Ιστανμπουλ δεν την αποκαλώ κανονικά...

Πέραν αυτού, κι εγώ μαζί με την Ευαγγελία, ελάχιστα μου άρεσε το μέρος και είχα και την υποψία ότι είναι η Καρδάμαινα της Τουρκίας κι η σκέψη αυτή δεν με έφτιαχνε και ιδιαίτερα.. ειδικά που πήγα και καλοκαίρι, αμάν κάναμε να ακούσουμε τούρκικα από τον πολύ τουρίστα. Περνάνε βλέπεις και πολλοί δικοί μας, εκτός από τουρισμό, για να αγοράσουνε δερμάτινα που λένε ότι είναι πολύ φτηνά. Επίσης λένε οτι σκίζει από ναιτλαιφ, δεν επιβεβαιώνω διότι δεν έχω προσωπική άποψη. Κοντολογίς, αν είσαι εκεί κοντά, να αφιέρωνες και μία και δύο μέρες, τώρα να ξεκινήσεις από την αθήνα να κουβαληθείς κει κάτω... is it worth the hassle..?

PS. Απ την παλιά Αλικαρνασσό..

Last edited by a moderator:

interted

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ράφτινγκ στον Ουρουμπάμπα
Κι εγώ έχω μια απορία για το πως είναι κανονικά.

Μποντρούμ; Ή Μπόντρουμ?

_antonis_

Member
A....εμένα έκανε κακοκαιρία όταν πήγα Κω και δεν πήγα απέναντι.
Μπόντρουμ, έτσι τουλάχιστον το τονίζουν οι Κώοι.

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Η λέξη Μπόντρουμ είναι παραφθορά της βυζαντινής ονομασίας της Αλικαρνασσού, η οποία τότε ονομαζόταν Πετρώνιον (από την ονομασία του κάστρου).
Σε παλιούς χάρτες του 19ου αιώνα, η πόλη αναφέρεται σαν Bodrun με Ν στη θέση του Μ, κάτι που δείχνει τη σταδιακή αλλαγή από Πετρώνιο σε Μπόντρουμ.

Όσο για τα υπόλοιπα, η πόλη είναι καλή για 1-2 μέρες και είναι μια κακή απομίμηση των ελληνικών νησιών, που έχει ξεφύγει από την υπέροχη κλίμακα του Αιγαίου και έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις προς όλες τις κατευθύνσεις αγκαλιάζοντας παραλίες και λόφους.

Όσο για τη φίλη που θέλει να πάει:
1. Χλιδάτες διακοπές με λίγα χρήματα δεν γίνονται, όσο και να χτυπιέσαι κάτω.
2. Τα ξενοδοχεία που διάλεξες είναι άθλια.
3. Τα καλύτερα ξενοδοχεία είναι σε περιοχές έξω από το Μπόντρουμ και κυρίως στα ορεινά χωριά μέσα στα πευκοδάση, υπάρχουν εξαιρετικά boutique hotels.
4. Οι ενημερωμένοι παίρνουν ένα από τα σκάφη και χάνονται για μέρες στους ονειρικούς κολπίσκους της περιοχής, με πλήρωμα και 24ωρο σέρβις.
5. Αν σε προβληματίζει το κόστος της μεταφοράς, περιορίσου στη Χαλκιδική. Το συγκεκριμένο στυλ που ψάχνεις στο Μπόντρουμ, θα το βρεις πιο κοντά και πιο φτηνά.

mariagl

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Νομίζω ότι μπορεις να πας Αθηνα-Σμύρνη με Pegasus Airlines και απο κει με λεωφορείο στο BOdrum αλλα θελει 3,5 ωρες. Τι τιμες βρισκεις μεσω Κων/πολης? Ποτε θες να πας?

MAriaORF

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη!!!!!!
Η λέξη Μπόντρουμ είναι παραφθορά της βυζαντινής ονομασίας της Αλικαρνασσού, η οποία τότε ονομαζόταν Πετρώνιον (από την ονομασία του κάστρου).
Σε παλιούς χάρτες του 19ου αιώνα, η πόλη αναφέρεται σαν Bodrun με Ν στη θέση του Μ, κάτι που δείχνει τη σταδιακή αλλαγή από Πετρώνιο σε Μπόντρουμ.

Όσο για τα υπόλοιπα, η πόλη είναι καλή για 1-2 μέρες και είναι μια κακή απομίμηση των ελληνικών νησιών, που έχει ξεφύγει από την υπέροχη κλίμακα του Αιγαίου και έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις προς όλες τις κατευθύνσεις αγκαλιάζοντας παραλίες και λόφους.

Όσο για τη φίλη που θέλει να πάει:
1. Χλιδάτες διακοπές με λίγα χρήματα δεν γίνονται, όσο και να χτυπιέσαι κάτω.
2. Τα ξενοδοχεία που διάλεξες είναι άθλια.
3. Τα καλύτερα ξενοδοχεία είναι σε περιοχές έξω από το Μπόντρουμ και κυρίως στα ορεινά χωριά μέσα στα πευκοδάση, υπάρχουν εξαιρετικά boutique hotels.
4. Οι ενημερωμένοι παίρνουν ένα από τα σκάφη και χάνονται για μέρες στους ονειρικούς κολπίσκους της περιοχής, με πλήρωμα και 24ωρο σέρβις.
5. Αν σε προβληματίζει το κόστος της μεταφοράς, περιορίσου στη Χαλκιδική. Το συγκεκριμένο στυλ που ψάχνεις στο Μπόντρουμ, θα το βρεις πιο κοντά και πιο φτXl

2.Γιατι ειναι αθλια ? Απο προσωπικη εμπειρια το λες??
4.Θα προσπαθουσαμε να ενημερωθουμε..παντα ενημερωνομαστε ακομα κι αν τελικα παμε στη Χαλκιδικη που να σε ενημερωσω πως ξενοδοχειο στη Χαλκιδικη 1 με 7/8 , με πρωινο πισινες κ.τ.λ και 240Ε το δικλινο ουτε στα πιο τρελα σου ονειρα..σε ενοικιαζομενο χωρις αλλαγη σεντονιων και με δικο σου χαρτι υγειας στα 45Ε τη βραδια κατι γινεται..25 χρονια διακοπες στη Χαλκιδικη γαρ!

MAriaORF

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη!!!!!!
Νομίζω ότι μπορεις να πας Αθηνα-Σμύρνη με Pegasus Airlines και απο κει με λεωφορείο στο BOdrum αλλα θελει 3,5 ωρες. Τι τιμες βρισκεις μεσω Κων/πολης? Ποτε θες να πας?

Θα παμε 1/8 με 7/8 .Μεσω Κων/πολης πανω απο 300Ε και πολλες ωρες με ενδιαμεσες στασεις!Αυτα...:D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.633
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom