• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μπιγκ Μπεν κλειστό για τους μη Βρετανούς

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Borealis

Member
Δεν σου επιτέθηκα προσωπικά οπότε δεν καταλαβαίνω και το υφάκι.
Για το θέμα έχεις να πεις κάτι;
Αν όχι,άσε το τι είμαι και τι δικαιούμαι.
Φυσικά και δεν έχω τίποτα προσωπικά εναντίον σου, ο χαρακτηρισμός είναι για την αντίδρασή σου και όχι φυσικά για σένα. Λοιπόν, έχεις μπει ποτέ στον Παρθενώνα έχεις μπει στο ερέχθειο ή το ναό της Νίκης? έχεις μπει ΜΕΣΑ σε μακεδονικό τάφο της Βεργίνας? Ο καθένας διαχειρίζεται τα σύμβολά του όπως πιστεύει ότι είναι το καλύτερο για αυτά. Αν οι Άγγλοι φέλουν να περιορίσουν τον αριθμό επισκεπτών σίγουρα δεν το έκαναν με ελαφρή τη καρδιά γιατί έχουν αποδείξει ότι τους ενδιαφέρουν οι επισκέπτες. Για αυτό το λόγο αφήνουν τα σπουδαιότερα Μουσεία τους με ελεύθερη είσοδο

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Δεν μου εξηγείς όμως που βρίσκεις το κακό στο να επισκέπτομαι εγώ και ο καθένας εσωτερικά έναν χώρο που τον ενδιαφέρει;

Και δεν είναι θέμα Ελληνάρα μόνο.Τόσα κοινοβούλια,που είναι σε λειτουργία,τόσοι ναοί,χιλιάδες κτίσματα που χρησιμοποιούνται καθημερινά και ωστόσο ενδιαφέρουν εκατομμύρια κόσμου να τα επισκεφτεί εσωτερικά δεν αποτελούσαν πρόβλημα τόσα χρόνια.

Και μη μου πεις ότι εσύ στα ταξίδια σου έχεις επισκεφτεί μόνο αρχαία μνημεία κι όχι άλλους χώρους πιο σύγχρονους και καθημερινούς που όμως με την πάροδο των ετών έφτασαν να καταλήξουν συμβολικά.

Γι'αυτό μου έκανε μεγάλη εντύπωση η τοποθέτησή σου περί δικαιώματος να μπαίνουμε μέσα.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Νομίζω πως ότι η διάκριση των Βρεττανών από τους λοιπούς Ευρωπαίους Πολίτες δεν είναι σύμφωνη με το κοινοτικό κεκτημένο.

Έχει κανείς όρεξη για μια προσφυγή στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή?

Borealis

Member
Νομίζω πως ότι η διάκριση των Βρεττανών από τους λοιπούς Ευρωπαίους Πολίτες δεν είναι σύμφωνη με το κοινοτικό κεκτημένο.

Έχει κανείς όρεξη για μια προσφυγή στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή?
Ναι ναι μαζί σου! επίσης να κάνουμε προσφυγή επειδή οδηγούν ανάποδα και μας δυσκολεύουν όταν πάμε και επειδή΄κρατούν την ηλίθια λίρα για να μας μπερδεύουν και να μας κλέβουν. Επίσης να κάνουμε μία προσφυγή επειδή δεν αφήνουν τους Σκωτζέζους ελεύθερους και τους καταπιέζουν.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Ναι ναι μαζί σου! επίσης να κάνουμε προσφυγή επειδή οδηγούν ανάποδα και μας δυσκολεύουν όταν πάμε και επειδή΄κρατούν την ηλίθια λίρα για να μας μπερδεύουν και να μας κλέβουν. Επίσης να κάνουμε μία προσφυγή επειδή δεν αφήνουν τους Σκωτζέζους ελεύθερους και τους καταπιέζουν.
Ωραία απάντηση. Άρες μάρες κουκουνάρες. Έχεις υπόψη σου τη συνθήκη του Μάαστριχτ? Το άρθρο 18 της συνθήκης της Ρώμης? (ορίστε για να μην την ψάχνεις: Consolidated version of the Treaty on the Functioning of the European Union - Wikisource) ?

Εμείς γιατί νομίζεις υποχρεωθήκαμε να καταργήσουμε τη δωρεάν είσοδο σε αρχαιολογικούς χώρους/Μουσεία για τους Έλληνες πολίτες? Για τον ίδιο ακριβώς λόγο.
(Disclaimer: δεν είμαι νομικός).

Borealis

Member
Ωραία απάντηση. Άρες μάρες κουκουνάρες. Έχεις υπόψη σου τη συνθήκη του Μάαστριχτ? Το άρθρο 18 της συνθήκης της Ρώμης? (ορίστε για να μην την ψάχνεις: Consolidated version of the Treaty on the Functioning of the European Union - Wikisource) ?

Εμείς γιατί νομίζεις υποχρεωθήκαμε να καταργήσουμε τη δωρεάν είσοδο σε αρχαιολογικούς χώρους/Μουσεία για τους Έλληνες πολίτες? Για τον ίδιο ακριβώς λόγο.
(Disclaimer: δεν είμαι νομικός).
(Disclaimer: Κάνε όσες κωλοτούμπες θες, δεν μας περισσεύουν τσίρκα

Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη & Ισλανδία!!!
Έχει ξεφύγει η κουβέντα, και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.
Κλειδώνω το θέμα για να μην συνεχιστούν οι κόντρες και οι αψιμαχίες μεταξύ τους.
Η ουσία είναι ότι ναι, οι Άγγλοι αποφάσισαν να μένει κλειστό το Μπιγκ Μπεν για τους τουρίστες!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655
Μέλη
39.405
Νεότερο μέλος
Ioanna Kara