• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Aegean Airlines Ερωτήσεις για Aegean

kostas911

Member
Σε επικείμενο ταξίδι όπου ο ένας έχει εισιτήριο comfort flex και ο συνεπιβάτης light άρα ο δεύτερος δεν μπορεί να επιλέξει δωρεάν θέση, τι προτείνετε ώστε να καταφέρουμε να καθίσουμε μαζί;
Περιμένω να ανοίξει το check in ώστε να δώσει τυχαία θέση στο light και τότε επιλέγω την δίπλα θέση με το comfort flex; Μήπως να πληρώσω τα +6 ευρώ και να το κάνω από τώρα για σιγουριά;

Last edited:

maria91

Member
Σε επικείμενο ταξίδι όπου ο ένας έχει εισιτήριο comfort flex και ο συνεπιβάτης light άρα ο δεύτερος δεν μπορεί να επιλέξει δωρεάν θέση, τι προτείνετε ώστε να καταφέρουμε να καθίσουμε μαζί;
Περιμένω να ανοίξει το check in ώστε να δώσει τυχαία θέση στο light και τότε επιλέγω την δίπλα θέση με το comofort flex; Μήπως να πληρώσω τα +6 ευρώ και να το κάνω από τώρα για σιγουριά;
Ναι ειναι ενας τροπος αυτος,αρκει να μη βαλει το συστημα τον light σε 3αδα ηδη γεματη που ειναι κ το πιο συνηθες..τωρα αν ντε κ καλα θελετε να κατσετε μαζι κ να στε ξεγνοιαστοι τοτε πληρωστε μια θεση

Xriz

Member
Επειδή το αντιμετώπισα πρόσφατα με 2 ξεχωριστές κρατήσεις, μια εγω με τη μεγαλη κορη (ειχα κομφορτ εγω) και μια η γυναικα με το βρεφος, πήρα τηλ και μας έβαλαν όλους μαζί. Δίπλα από τη γυναίκα γιατί έλεγαν ότι δε γίνεται να μετακινηθεί αυτή. Είχαν ανοίξει οι θέσεις από το τσεκ ιν, καθώς περίμενα να γίνει αυτό για να το ζητήσουμε πιο συγκεκριμένα, και με την ελπίδα μήπως την εβαζαν τυχαία και αυτην αυτοματα μπροστά

Sanji

Member
Καλησπέρα παιδιά. Έχω μια ερώτηση.Πηγα ένα τριήμερο Αλεξανδρούπολη και ημουν με εισιτήριο light δηλ δικαιουμουν μια χειραποσκευη ως 8 κιλά. Όλα καλά στο πηγαινε. Στο γυρνά όμως πετάχτηκα πριν φύγω και μια Ανδριανούπολη κ πήρα κάτι γλυκά μπακλαβαδες για να δώσω σε φίλους κ δυστυχώς δεν τα υπόλογισα καλά κ δεν χωράνε στην βαλίτσα. Έχω δύο σκέψεις. Η μία είναι να τα κρατάω στο χέρι σε τσάντα σούπερ μάρκετ κ επειδή μήπως επειδή είναι τρόφιμα με αφήσουν να περάσω έτσι κ το δεύτερο σεναριο είναι να τα βάλω σε μια backbag που είχα άδεια στην βαλίτσα κ να υπολογίζω μπας και πέσω σε κάνα καλο και δεν μου δώσει σημασία όπως έκανε η φίλη μου στο πήγαινε που είχε ακριβώς το ίδιο εισητηρίο με μένα light δηλ και είχε μια μικρή backbag και δεν της είπαν κάτι κ πέρασε έτσι..Τι να κάνω?sos

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κανάρια
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
1. Αφήνεις κάπου τα γλυκά.
2. Πας στο γκισέ και τους λες "έχω τη χειραποσκευή, να την δώσω αν γίνεται στο αμπάρι (πώς το λένε τέλος πάντων στα αεροπλάνα) για να μην την κουβαλάω μαζί μου στο αεροδρόμιο". Φαντάζομαι θα τη δεχτούν με χαρά.
3. Πας και παίρνεις τα γλυκά και πας στην πύλη κρατώντας μόνο αυτά.

Θα χρειαστεί να πας νωρίτερα και μετά να περιμένεις στον ιμάντα για τη βαλίτσα (χειραποσκευή), αλλά δε βαριέσαι... :cool:

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ντουμπαι
Έχω περάσει άπειρες φορές με σακούλες επιπλέον ή τσάντες ώμου χωρίς να μου πουν τίποτα.. βέβαια είναι που θα πεσεις

Sanji

Member
Πριν τον έλεγχο, αγόρασε κάτι απ τα καταστήματα εκεί κ βάλε κ τα γλυκά μέσα στην σακούλα που θα σου δώσουν...:cool:
Δεν είναι κακη ιδέα αρκεί να βρω καμία μεγάλη σακούλα γτ πήρα κ μεγάλα παναθεμα με

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Καλησπέρα παιδιά. Έχω μια ερώτηση.Πηγα ένα τριήμερο Αλεξανδρούπολη και ημουν με εισιτήριο light δηλ δικαιουμουν μια χειραποσκευη ως 8 κιλά. Όλα καλά στο πηγαινε. Στο γυρνά όμως πετάχτηκα πριν φύγω και μια Ανδριανούπολη κ πήρα κάτι γλυκά μπακλαβαδες για να δώσω σε φίλους κ δυστυχώς δεν τα υπόλογισα καλά κ δεν χωράνε στην βαλίτσα. Έχω δύο σκέψεις. Η μία είναι να τα κρατάω στο χέρι σε τσάντα σούπερ μάρκετ κ επειδή μήπως επειδή είναι τρόφιμα με αφήσουν να περάσω έτσι κ το δεύτερο σεναριο είναι να τα βάλω σε μια backbag που είχα άδεια στην βαλίτσα κ να υπολογίζω μπας και πέσω σε κάνα καλο και δεν μου δώσει σημασία όπως έκανε η φίλη μου στο πήγαινε που είχε ακριβώς το ίδιο εισητηρίο με μένα light δηλ και είχε μια μικρή backbag και δεν της είπαν κάτι κ πέρασε έτσι..Τι να κάνω?sos
Ο πιο ασφαλης τροπος ειναι να μου τα στειλεις με κουριερ. Θα σου τα παραδωσω οπου θες μετα. Ατοφια ή σχεδον…
(Κανεις δεν δινει σημασια σε ενα κουτι γλυκα, ουτε η ραιαν, ημαρτον..)

Sanji

Member
2. Πας στο γκισέ και τους λες "έχω τη χειραποσκευή, να την δώσω αν γίνεται στο αμπάρι (πώς το λένε τέλος πάντων στα αεροπλάνα) για να μην την κουβαλάω μαζί μου στο αεροδρόμιο". Φαντάζομαι θα τη δεχτούν με χαρά.

Θα χρειαστεί να πας νωρίτερα και μετά να περιμένεις στον ιμάντα για τη βαλίτσα (χειραποσκευή), αλλά δε βαριέσαι... :cool:

Τρελό σχεδιο αλλά

Τρελό σχέδιο🤯..λίγο ταλαιπωρία αλλά ευχαριστώ

Sanji

Member
Έχω περάσει άπειρες φορές με σακούλες επιπλέον ή τσάντες ώμου χωρίς να μου πουν τίποτα.. βέβαια είναι που θα πεσεις
Εκεί ποντάρω κ εγώ..μπας κ γλιτώσω τα έξοδα γτ γνκ είναι λίγο περίεργη μέρα πάω ΚΤΕΛ να ρωτήσω κάτι φορτίζω παράλληλα το κινητό κ μου πέφτει το κινητό χωρίς να το ακούσω. Φεύγω κ γυρνάω για να κάνω άλλη μια ερώτηση και μου λέει μια τροφαντουλα κάπως παληκαρι έχασες ένα κινητό?
κοιτάω τσέπες πουθενά το κινητό.
Της λέω με έσωσες να σε κεράσω κάτι..λέω θα πει το κλασικό δεν θέλω κάτι ευχάριστω ή ένα καφέ τουλάχιστον ρε παιδί μου
..με σερνει έξω από το ΚΤΕΛ σε ένα αυτόματο πωλητή κ μου λέει πάρε μου δυο κρουασάν 4€ πάω να δω αν έχω ψιλά τίποτα...κ εκεί που λέω οκ θα πει κάνα καφέ...μου λέει το βλέπεις αυτό ζαχαροπλαστείο απέναντι? πάρε μου ενα κιλό μελομακάρονα με σοκολάτα!!!Τι στο καλό νηστική από το πρωί ήταν??κ μενω παγωτό..πάω εκεί της λέω αυτής πόσο πάνε 1 κιλό αυτά μου λέει 15€....καλά της λέω Βαλε μου μισό κιλό και πληρωνω 7,5€ και της τα πάω κ μου λέει έλα ρε συ δεν ήταν ανάγκη κ δεν το έννοουσα..κ λέω τώρα τι να πω τυχερός στην ατυχία με το κινητό γκαντεμης που έπεσα σε αυτή...ελπίζω με το αεροδρόμιο να με πάει καλύτερα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.788
Μέλη
39.518
Νεότερο μέλος
Kostasrs22

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom