• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Κρασιά του Κόσμου

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Ποιό, κατά τη γνώμη σας, θεωρείτε καλύτερο; (χωρίς να σημαίνει ότι πρέπει όλοι να έχουν την ίδια γνώμη, φυσικά! Γούστα είναι αυτά...) :)
Ρε συ Baba όλα κόκκινα είναι... Τι ψηφαλάκι να ρίξω εγώ τώρα που δεν πίνω κόκκινα κρασιά; :innocent:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Ρε συ Baba όλα κόκκινα είναι... Τι ψηφαλάκι να ρίξω εγώ τώρα που δεν πίνω κόκκινα κρασιά; :innocent:
Εσύ να ρίξεις την ψήφο σου σ' αυτό. Το τιμήσαμε τον Οκτώβρη στο οινοποιείο. Το καλύτερο Ασύρτικο που υπάρχει. Δεν πρόκειται να το ξεχάσεις ποτέ.
Anhydrous-Icon.jpg

Dr Snoopy

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Ζηλανδία
Εσύ να ρίξεις την ψήφο σου σ' αυτό. Το τιμήσαμε τον Οκτώβρη στο οινοποιείο. Το καλύτερο Ασύρτικο που υπάρχει. Δεν πρόκειται να το ξεχάσεις ποτέ.
Πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση,δεν το έχω δοκιμάσει,θα ψάξω να το βρω.Κατά σύμπτωση χθες ανοίξαμε το ροζέ του που είναι συνδυασμός Αηδάνι και Μανδηλαριάς,πολύ καλό.

κρασί.jpg

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση,δεν το έχω δοκιμάσει,θα ψάξω να το βρω.Κατά σύμπτωση χθες ανοίξαμε το ροζέ του που είναι συνδυασμός Αηδάνι και Μανδηλαριάς,πολύ καλό.
Εκτός από το Grace και το Santorini, τα άλλα κρασιά του οινοποιείου (όλα υψηλού επιπέδου και - συγκριτικά με άλλων οινοποιείων του νησιού - σε πολύ λογικές τιμές) είναι δύσκολο να τα βρει κανείς λόγω περιορισμένης παραγωγής, αποκλειστικά από τον αμπελώνα στο νησί (όπως μας εξήγησαν) και χωρίς "ενίσχυση" από άλλες περιοχές (Avantis, στην Εύβοια, δικά τους είναι). Σε κάποιες καλές κάβες στο διαδίκτυο, ωστόσο, ίσως μπορέσεις να βρεις κάποια.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.788
Μέλη
39.518
Νεότερο μέλος
Kostasrs22

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom