Μπασκετοκουβέντα

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Και μιλησα μονο για τα ποδοσφαιρικα σου χαρισματα:clap:για τα μουσικοτραγουδιστικα σου θα μιλησουμε αλλη ωρα.:clap::clap:

Lthanos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ταξίδι-Όνειρο
2 μήνες στην Κίνα
Πλησιάζει η ώρα του ημιτελικού.

Πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Good luck παίδες.

lefteris

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σαιντ Λούις - Σικάγο
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος των ΗΠΑ
δυστυχως δεν περασαμε αλλα πεσαμε ηρωϊκα, σαν πρωταθλητες ευρωπης που ειμαστε για μερικες ωρες ακομα.
για μενα τα κλειδια της ηττας ηταν:
1. οι ψευτοτσαμπουκαδες του τσαρτσαρη σε κρισημο σημειο στο 4ο 10λεπτο
2.ο κακιστος παπαλουκας
3. και κυριοτερο η διαιτησια μας φορτωσαν για πλακα με φαουλ και ουτε αμυνα μπορουσαμε να παιξουμε αλλα προσφεραν και 28 βολες στους ισπανους εναντι μολις 14 που σουταραμε εμεις (οι ισπανοι ειχαν 27/28!!!)

Υ.Γ. δεν πειραζει παιδια η αγαπη μας για σας ειναι δεδομενη οτι και να κανατε γιατι ηδη μας εχετε προσφερει αμετρητες χαρες :clap::clap::clap:

Stelios

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μελβούρνη...
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες :)
Κι εγώ με τον 2 φορές από πάνω!!!Πάμε γερά τώρα το σηκώνουμε στο ΠΕΚΙΝΟΟΟΟΟΟ

*The_Mexican*

Banned
Δεν πειράζει...και η ήττα στο πρόγραμμα είναι!;)
Μπράβο σε όλους!!!:clap::clap::clap:
και εγώ συμφωνώ με τον φίλο αλλά να προσθέσω ότι χθες το ματς το πήραμε από τον Παπαλουκά..μη τα θέλουμε όλα δικά μας!
ο Σπανούλης έδωσε ρεσιτάλ!φοβερός παίκτης.
Αυτοί ξεσκίστηκαν στα τρίποντα ρε..
έλεος..από όπου βαρούσαν μέσα ήταν.
Η διατησία άσε...μας ρήμαξε..σε κάθε φάουλ τεχνική ποινή έδινε.
αλλά τα ξέρετε βρε παιδιά..σε κάθε διοργάνωση η διατησία τον οικοδεσπότη τον υποστηρίζει λιγάκι παραπάνω..
ΒρωμοΙσπανοί με νευρίασαν...εκείνος ο Ναβάρο έχει μια φάτσα σαν ρακούν.
άδικος αποκλεισμός...αλλά τι να κάνεις.όπως προείπα και η ήττα στο πρόγραμμα είναι..

Lthanos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ταξίδι-Όνειρο
2 μήνες στην Κίνα
Καλά τα λες Μεξικάνε.

Πάντως, και ο ημιτελικός είναι μεγάλη επιτυχία. Δεν γίνεται να το σηκώνουμε κάθε χρόνο. Στις 3 τελευταίες διοργανώσεις: 1 χρυσό Ευρωπαϊκό, 1 ασημένιο Παγκόσμιο, τετράδα Ευρωπαϊκό, απίστευτη νίκη με τους Αμερικάνους, τρομερές ανατροπές κλπ κλπ δεν είναι και μικρά πράγματα.

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Το οτι οι Ισπανοι θα παρουν το χρυσο ειναι δεδομενο πολυ καιρο πριν.Δεν το εχουν παρει ποτε,παιζουν μεσα στη χωρα τους,η διαιτησια ειναι μαζι τους,μεχρι που ηταν κανονισμενο να παιξουν Πεμπτη για να ειναι ξεκουραστοι στον ημιτελικο.Μ'αυτα τα προνομια και η μπασκετικη ομαδα του TravelStories.gr χτυπαει κορυφη.

lefteris

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σαιντ Λούις - Σικάγο
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος των ΗΠΑ
καλη ιδεα dkotsifi!!! λετε να φτιαξουμε ομαδα μπασκετ? :D
εγω θα παιζω 4αρι ειμαι σχετικα ψηλος και αλτικος παιρνω αρκετα ριμπαουντ αλλα αν περιμενετε απο μενα να σκοραρω την πατησατε!!! :D

αυτο που φοβαμαι για τον σημερινο αγωνα ειναι το ξενερωμα των παικτων. γενικα δεν εχουμε καλη παραδοση σε μικρους τελικους στους οποιους οχι απλα χανουμε, αλλα παραδιδουμε τα οπλα

Lthanos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ταξίδι-Όνειρο
2 μήνες στην Κίνα
Το οτι οι Ισπανοι θα παρουν το χρυσο ειναι δεδομενο πολυ καιρο πριν.Δεν το εχουν παρει ποτε,παιζουν μεσα στη χωρα τους,η διαιτησια ειναι μαζι τους,μεχρι που ηταν κανονισμενο να παιξουν Πεμπτη για να ειναι ξεκουραστοι στον ημιτελικο.Μ\'αυτα τα προνομια και η μπασκετικη ομαδα του TravelStories.gr χτυπαει κορυφη.
Δηλαδή πρέπει να αρχίσω προπονήσεις για το επόμενο Ευρωπαϊκό; Τρέχω να φουσκώσω τη μπάλα μου :haha::haha::haha:

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Και εγω τρεχω να φτιαξω το φαρμακειο γιατι μονο αυτο μπορω να κραταω.:haha::haha::haha:

billy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Η.Π.Α
Ταξίδι-Όνειρο
polynesian , new zealand
δεν πειραζει ρε ελλαδαρα τι να κανουμε!!!

εγω θα ειμαι ο la bombito της ομαδας ! απλα δωστε μου την μπαλα και καμαρωστε με!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom