Μπασκετοκουβέντα

lefteris

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σαιντ Λούις - Σικάγο
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος των ΗΠΑ
δε σας χαλασε κοθολου βρωμοϊσπανοι ευχαριστω τον κιριλενκο και την παρεα του :clap:

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Να ειναι καλα η Αμερικη που εβαλε το χερακι της στην ηττα των Ισπανων...

lefteris

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σαιντ Λούις - Σικάγο
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος των ΗΠΑ
:clap: ηρθε ο σαρας:clap:

ανυπομονω να παω στο γηπεδο να δω την ομαδαρα απο κοντα εχω κλεισει θεση εδω και καιρο

πιστευω οτι θα μας κανουν να :shock: με αυτα που θα κανουν στο παρκε

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Αγιε μου Γιαννακοπουλε το'κανες παλι το θαυμα σου.:clap::clap::clap:

Attachments

axinos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγραδι ισως...
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
Συγχαρητηρια στην εθνικη μπασκετ!

Δεν εχω να πω πολλα, μονο μπραβο στα παιδια που μας κανουν να ξεχναμε τα προβληματα της καθημερινοτητας και μας γεμιζουν χαμογελα!:clap:

spor_os

Administrator
Με μεγάλη εμφάνιση Big Sofo.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά.
Δίνουν και το καλό παράδειγμα στα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

lefteris

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σαιντ Λούις - Σικάγο
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος των ΗΠΑ
o σοφοκλής ήταν ότι και η εξωτερική εμφάνισή του. ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑ που παρέσυρε τους σλοβένους στο διάβα του.

συγχαρητήρια για τη νέα μεγάλη επιτυχία.
και μην ξεχνάμε ότι είναι το 3ο μετάλλιο που παίρνουμε αυτό το καλοκαίρι στο μπάσκετ.

giwrgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περου,Περου,Περου,Περου..
ποιο μπασκετ ρε παιδια....μπραβο στην εθνικη και στην μεγαλη προσπαθεια με την ανανεωμενη ομαδα αλλα ποιο μπασκετ ρε μαγκες...εχει πεθανει το αθλημα οχι μονο στην ελλαδα αλλα και στην ευρωπη...δυστυχως....:(:(
οταν αγωνιζεσαι στο πρωταθλητριων(ευρωλιγκα) με συμβολαιο(!!!):shock::shock:,τοτε τι περιμενεις απο το ελληνικο πρωταθλημα???τι ενδιαφερον εχει ο φιλαθλος του ολυμπιακου η του παο να παει να δει ενα αγωνα με το μαρουσι π.χ.,οταν ξερει οτι βρεξει-χιονισει θα παιζει του χρονου στην ευρωπη...ειτε βγει πρωτος ειτε πεμπτος.....απλα σκεφτειτε στη μπαλλα να ειχε συμβολαια στο τσου-λου,τι μηδαμινο ενδιαφερον θα ειχε....αστα ολα ελευθερα να μην υπαρχει καπαρωμενη θεση στην ευρωλιγκα να υπαρχει ανταγωνισμος ωστε να βελτιωθουν και οι μικρες ομαδες ωστε να υπαρξει ενδιαφερον...ετσι οπως ειναι τωρα μονο η ψαλιδα μεγαλωνει και δουλευουν ολοι για να δυναμωνουν οι δυο αιωνιοι...
ενα αυτο και ενα το αλλο,το σχισμα δηλαδη που υπηρξε το 2001 με την ευρωλιγκα και την σουπρολιγκα που ουσιαστικα διχασε την ιστορια στα δυο.....σαν να υπαρχει τσ.λιγκ της ουεφα και τσ.λιγκ της ξερω γω...παρτε το χαμπαρι το μπασκετ ΔΥΣΤΥΧΩΣ πεθανε και ΕΥΤΥΧΩΣ χαρες ειδαμε μπολικες...και οπωσ και να το κανουμε αλλη καυλα το 87 και αλλη οι σημερινη...ε,πλεον (εκτος αν εισαι πιτσιρικας πολυ..)εχει κορεστει και απο τις μεγαλες νικες που (αν εισαι και αρειανος)δεν σου λεει και κατι η (τιμιτικοτατη δεδομενων των συνθηκων) τριτη θεση στο γιουρο......

πως τα καταφερα και με βγηκε αυτη η γκρινια τωρα ουτε εγω ξερω:D:D:haha:..:clap::clap::clap::clap:

Dva Srca

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Οπουδήποτε Πολυνησία
Καλσς ο ημιτελικος, αλλα ο τελικος εινια σουπερ βαρετος... Κριμα, γιατι ηθελα πολυ να νικησει η Σερβια...
Κι εγώ το ίδιο και γενικά την Ισπανία στο μπάσκετ δε την πολυσυμπαθώ. Ωστόσο ήθελα και η Σλοβενία να καταφέρει κάτι, επειδή πρώτη φορά φτάνει τόσο μακριά και τα πήγε καλά, ομολογουμένως. Δυσκόλεψε και τους Σέρβους και εμάς.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom