Μπάσκετ: Tελικοί Α1

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Γιατί δε μπαίνουν να μαζέψουν τους καθυστερημένους από τη μέση;

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Γιατί δε μπαίνουν να μαζέψουν τους καθυστερημένους από τη μέση;
Γιατί πολύ απλά υπάρχει ατιμωρησία.
Αν διέκοπταν οριστικά το παιχνίδι έστω μια φορά σε οιοδήποτε γήπεδο, όπως θα έπρεπε να γίνει και σήμερα, κάτι θα γινόταν.
Spore το θέμα μέχρι στιγμής έχει άριστο επίπεδο.
Το μεγαλύτερο ανακάλυψη σφύριγμα ήταν τα βήματα του Γκορντον

Η ΝΕΤ δεν ήξερε τίποτα για την απονομή, αλλά έχει κρατήσει τη σύνδεση (και καλά κάνει).
Στο Καραισκάκη δεν έδειξε τη φιέστα αν και τη γνώριζαν για να δείξουν ειδήσεις.
Αυτά για μερικούς Παναθηναικους που λένε για την κόκκινη Δημόσια Τηλεόραση

Traveller

Member
Οταν έχεις 1 στις 4 βολές στα τελευταία δευτερόλεπτα απλά σημαίνει ότι τρέμεις να κερδίσεις τον αντίπαλο σου σε ένα κρίσιμο ματς.
Και φυσικά σου στερεί το δικάιωμα να μιλήσεις για τα ανύπαρκτα βήματα και πέμπτο φαόυλ του Γκόρντον και για ένα επιθετικό του Βουγιούκα στον Σπανούλη.
Yποθέτω πως κάνεις πλάκα έτσι? Δηλαδή εσύ μόνο τα βήματα και το φάουλ του Βουγιούκα είδες? Ήταν καλύτερος δηλαδή ο Παναθηναικός σήμερα και κέρδισε δίκαια?

Πλακίτσα πλακίτσα αλλά μην μας τρελλάνεις τελείως... εγώ θα πιώ το ξυδάκι μου και θα μου περάσει αλλά μην το λέμε και παραέξω ότι σήμερα οι διαιτητές δεν διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα... όλα τα λεφτά οι 3 βολές που έδωσαν στο τελευταίο τρίποντο του Σπανούλη...

Τέλος πάντων... ας ελπίσουμε σε καλύτερα από χρόνου...

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Yποθέτω πως κάνεις πλάκα έτσι? Δηλαδή εσύ μόνο τα βήματα και το φάουλ του Βουγιούκα είδες? Ήταν καλύτερος δηλαδή ο Παναθηναικός σήμερα και κέρδισε δίκαια?

Πλακίτσα πλακίτσα αλλά μην μας τρελλάνεις τελείως... εγώ θα πιώ το ξυδάκι μου και θα μου περάσει αλλά μην το λέμε και παραέξω ότι σήμερα οι διαιτητές δεν διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα... όλα τα λεφτά οι 3 βολές που έδωσαν στο τελευταίο τρίποντο του Σπανούλη...

Τέλος πάντων... ας ελπίσουμε σε καλύτερα από χρόνου...

Δεν είδα μόνο αυτά, είδα και άλλα, αλλά αν βάζαμε μια βολή μπορεί και να κερδίζαμε, γιατί κανείς δεν μου λέει ότι δε θα έδιναν οι γκρι κανένα ανύπαρκτο φάουλ στην τελευταία επίθεση. Α
Η διαιτησία ήταν καλύτερη του αναμενόμενου.
Πρωτα από όλα έχω μάθει να κρίνω την ομάδα μου και δεν μπορώ να μην σχολιάσω τις 3 άστοχες βολές ή το τρίποντο του Μαυροκεφαλίδη στην παράταση και ενώ χάναμε λες και είναι ο Ναβάρο. Ολα αυτά σημαινουν ότι τα χερια των παικτών μας τρέμουν στα κρίσιμα σουτ.

Traveller

Member
Οκ ok κατάλαβα... εμείς παίξαμε χάλια, η διαιτησία σου άρεσε και το παιχνίδι κρίθηκε στο τρίποντο του Μαυροκεφαλίδη και στις βολές του Παπαλουκά...

Τέλος από μένα... πάω να πιώ ξυδάκι να μου περάσει και για μπασκετάκι τα λέμε από του χρόνου...

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Βρε συγαυρε ήμουν σαφής. Την διαιτησία την περίμενα χειρότερη.
Την ομάδα μου ήθελα καλύτερη, τους άλλους τους ξέρω.
Καλέ οι Παναθηναικοι που είναι δεν πιστεύω να ενώθηκαν με τους αγανακτισμένους για να πανηγυρίσουν τον μοναδικό τους τίτλο στην Ελλάδα σε ανδρικό άθλημα:haha::haha:

spor_os

Administrator
Νομίζω ότι ο dik προσπαθεί να το θέσει στη σωστή του βάση.
Που είναι ο superstar Τεόντοσιτς?????
Που είναι ο Σπανούλης με πλέον του 80% στις βολές?
Που είναι ο Παπαλουκάς με την τρελή εμπειρία στις τελευταίες βολές?
Νομίζω ότι πλέον το θέμα του Ολυμπιακού είναι ψυχολογικό (όπως και του ΠΑΟ στη μπάλα).
Ας λύσει αυτά τα θέματα και μετά διαμαρτύρεται για τη διαιτησία.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Νομίζω ότι πλέον το θέμα του Ολυμπιακού είναι ψυχολογικό (όπως και του ΠΑΟ στη μπάλα).
Ας λύσει αυτά τα θέματα και μετά διαμαρτύρεται για τη διαιτησία.

Πεστα ρε ουδέτερε, έχω βαρεθεί να τσακώνομαο με γαύρους για τη διαιτησία στο μπάσκετ και με βαζελους για τη διαιτησία στην μπάλα.
Κοιταξτε αμφότεροι πρώτα τις ομάδες σας.

dmdoc

Member
@dik
Χαίρομαι που δεν είσαι κάφρος,και να βλέπεις γκρι φαντάσματα,ιδίως σε αυτό το ματς.
Τα χεράκια του Σπανούλη έτρεμαν όταν η μπάλα έκαιγε,μόνο τους καραγκιοζλίκικους πανηγυρισμούς ήξερε να κάνει.Ο Τεόντοσιτς δεν έχει αποδείξει το ταλέντο του όταν η ομάδα θέλει ηγέτη.Εδώ καλά καλά μπερδευόταν στις περιστροφές...ανύπαρκτος.Ο Μπουρούσης τίμησε για άλλη μια φορά το συμβόλαιό του.Ο Μαυροκεφαλίδης έκανε τη ζημιά που του αναλογούσε,ο Κέσελ κάποια στιγμή έπαιξε(;)...
Τέλος πάντων επειδή νυστάζω,συνοψίζω στο ότι ο γαύρος δεν έχει καμία δικαιολογία για την αστοχία στο τέλος...δεν σούταραν τις βολές οι γκρί.Τα υπόλοιπα είναι παπάρια μάντολες.Άντε και του χρόνου

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ως τρίτος ας πω κι'εγώ την κάλτσα μου. Οι διαιτητές ήταν πολύ κακοί, αλλά δε νομίζω ότι έπαιξαν ρόλο στο αποτέλεσμα, μέτρησα αρκετά φαλτσοσφυρίγματα εκατέρωθεν, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μάλλον ήταν εκτός φόρμας, όπως και οι ομάδες άλλωστε, που δεν έπαιξαν κανένα σπουδαίο μπάσκετ.

Γενικά δε μπορώ να πω ότι ευχαριστήθηκα το ματς, ρισπέκτ σε Φώτση+Μπουρούση που έκαναν σούπερ ματς, και στον Καλάθη που από τα ματς της βαρκελώνης και μετά νομίζει κανείς ότι εξελίχθηκε απότομα.

Τα καφριλίκια στο τέλος ασχολίαστα, γίνονται πια τόσο συχνά...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom