fitziano
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αθήνα
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νέα Ζηλανδία
Γιατί δε μπαίνουν να μαζέψουν τους καθυστερημένους από τη μέση;
Γιατί πολύ απλά υπάρχει ατιμωρησία.Γιατί δε μπαίνουν να μαζέψουν τους καθυστερημένους από τη μέση;
Yποθέτω πως κάνεις πλάκα έτσι? Δηλαδή εσύ μόνο τα βήματα και το φάουλ του Βουγιούκα είδες? Ήταν καλύτερος δηλαδή ο Παναθηναικός σήμερα και κέρδισε δίκαια?Οταν έχεις 1 στις 4 βολές στα τελευταία δευτερόλεπτα απλά σημαίνει ότι τρέμεις να κερδίσεις τον αντίπαλο σου σε ένα κρίσιμο ματς.
Και φυσικά σου στερεί το δικάιωμα να μιλήσεις για τα ανύπαρκτα βήματα και πέμπτο φαόυλ του Γκόρντον και για ένα επιθετικό του Βουγιούκα στον Σπανούλη.
Yποθέτω πως κάνεις πλάκα έτσι? Δηλαδή εσύ μόνο τα βήματα και το φάουλ του Βουγιούκα είδες? Ήταν καλύτερος δηλαδή ο Παναθηναικός σήμερα και κέρδισε δίκαια?
Πλακίτσα πλακίτσα αλλά μην μας τρελλάνεις τελείως... εγώ θα πιώ το ξυδάκι μου και θα μου περάσει αλλά μην το λέμε και παραέξω ότι σήμερα οι διαιτητές δεν διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα... όλα τα λεφτά οι 3 βολές που έδωσαν στο τελευταίο τρίποντο του Σπανούλη...
Τέλος πάντων... ας ελπίσουμε σε καλύτερα από χρόνου...
Νομίζω ότι πλέον το θέμα του Ολυμπιακού είναι ψυχολογικό (όπως και του ΠΑΟ στη μπάλα).
Ας λύσει αυτά τα θέματα και μετά διαμαρτύρεται για τη διαιτησία.
Σε έβρισα εγώ?????????Πεστα ρε ουδέτερε
Τι να κάνω πίστευα ότι υποστηρίζεις την ομάδα του big boss, αλλά κατάλαβα με τους ακατανόμαστους είσαι.Σε έβρισα εγώ?????????