dim kyr
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Μπαγκλαντες
Δεν ξέρω... ρώτα την Μαρια30 που το κατέχει το άθλημα. Τι είδους δηλώσεις εννοείς?αυτος δεν ειχε κανει κατι περιεργες δηλωσεις πριν κανα δυο χρονια?
...ε?
Δεν ξέρω... ρώτα την Μαρια30 που το κατέχει το άθλημα. Τι είδους δηλώσεις εννοείς?αυτος δεν ειχε κανει κατι περιεργες δηλωσεις πριν κανα δυο χρονια?
...ε?
αυτό το τελευταίο ας μην του το πω γιατί θα πάθει τίποτα και θα τρέχουμε!!κούκλα μου άλλο τι θέλω άλλο τι κάνω!
φαντάζεσαι να του κάνεις 2 κορίτσια?? λες να τις βάλει στο ποδόσφαιρο κι αυτές?? όπως μας τα λες ικανό τον έχω!
αχ γερά να ναι κι ότι να ναι
άντε ακόμα και παναθηναικάκια
Η Λαλιμπέλα λέει ο Ρονάλντο... ξέρεις τίποτα?εγώ πάλι μπύρα πίτσα και αγκαλιά με την τv και να μην με ενοιχλήσει κανείς εχει ματς ποιος είχε κάνει περίεργες δηλώσεις?
γαύρος ποτέ... είμαστε φανατικόι αντιολυμπιακή...πλακα κανεις ρε μαρια τωρα
να ακουω τερμα τηλεοραση ...το γαυρο?
μονο στο champions φιλεναδα
...αλλα κραταει ενα μηνα ρε γμτ μου ...
καλά εσύ παίρνεις τα σκήπτρα δεν το συζητώ!!εγώ πάλι μπύρα πίτσα και αγκαλιά με την τv και να μην με ενοιχλήσει κανείς εχει ματς ποιος είχε κάνει περίεργες δηλώσεις?
όχι δεν είναι αυτός, ΄Μπέκαμ είχε κάνει περίεργες δηλώσεις και φωτογραφησεις με στρινγκ και βαμένα νύχιαδεν θυμαμαι θα σε γελασω ..αλλα αν ειναι αυτος
δεν ειναι και απο τους φανατικους
Εγω παίρνω μόνο την μπύρα αγκαλιά και θα την αράξω στον κήποκαλά εσύ παίρνεις τα σκήπτρα δεν το συζητώ!!
εγώ παίρνω τη πίτσα αγκαλιά για να δω κανα θριλεράκι, κανά αισθηματικό η τα μυστικά της εδέμ!!!
κανω αιτηση φιλιας τωρα ...γαύρος ποτέ... είμαστε φανατικόι αντιολυμπιακή...