turms
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΔΝΤ;;;
- Ταξίδι-Όνειρο
- Σκι στην Παταγονια
μια χαρα παιξαν τα κορεατακια...
αν παιζαμε εμεις ακομα θα μετρουσαμε
αν παιζαμε εμεις ακομα θα μετρουσαμε
Mια ακόμη επίθεση λάσπης από τον μετρ του είδους...Για όσους δεν το γνωρίζουν,στα προκριματικά έπρεπε να παίξουν με την μισητή τους αντίπαλο Ν.Κορέα.Το ματς με γηπεδούχο την Βόρεια έγινε τελικά στην Σαγκάη λόγω της άρνησης της Βορειοκορεατικής ομοσπονδίας να υψωθεί η Νοτιοκορεατική σημαία σε Βορειοκορεατικό έδαφος καθώς επίσης και να ανακρουστεί ο εθνικός ύμνος της πρώτης.
Η μετάδοση του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχει απαγορευτεί σε όλη την Βορειοκορεατική επικράτεια και θα μεταδωθεί σε μαγνητοσκόπηση ΜΟΝΟ εάν το κατακτήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.
Ας τους ευχηθούμε λοιπόν 행운을빌어 (καλή τύχη) μπας και δούνε κι αυτοί πως είναι το τόπι.
υ.γ.1 Χαρακτηριστικές είναι οι μοναδικές δηλώσεις του προπονητή της ομάδας Kim Jong-Hun ότι "θα είμαστε η πιο πιστή ομάδα στον ηγέτη και την πατρίδα της ! "
κι εγώ το ίδιο θα ήμουν αν κρατάγανε την οικογένειά μου όμηρο
υ.γ.2 Σε μια προσπάθεια να εμπλουτίσει το βάθος των επιλογών στην επίθεση -δεν πιστεύω καν ότι τα γράφω αυτά- ο προπονητής δήλωσε μόνο δύο πραγματικούς τερματοφύλακες κι έναν επιθετικό ως τρίτο αναπληρωματικό με σκοπό να τον χρησιμοποιήσει ως βασικό γηπέδου.Πριν μερικές μέρες η αποστολή πήρε την απάντηση πως παίκτες δηλωμένοι ως τερματοφύλακες μπορούν να αγωνιστούν μόνο ως τέτοιοι,αφήνοντας σύξυλο τον Coach.
Μιλάμε για σκέτο ανέκδοτο αυτή η συμμετοχή
κι άλλη λάσπη..
να διασταυρώνεις πηγές πριν...
The replay of the South Korea-Greece game was shown Monday evening, with occasionally favorable commentary on the skills of South Korean players.
North Korean TV Accused of Illegally Showing Games - NYTimes.com
προσγειώσου λίγο τώρα κ cool down. δεν ανέχεσαι κ κριτική ενώ αυτή που κάνεις είναι πολύ πιο σφοδρή.Μάλλον το άγχος σας να διαφωνήσετε σε οτιδήποτε γράψω.Ας είναι.Scripta manent.
Πάντως ακόμα και σύμφωνα με τη δική σου πηγή, η Β. Κορέα λειτούργησε ως πειρατής, κλέβοντας το σήμα, σε πλήρη αντίφαση με την επίσημη θέση της περί μη μετάδοσης (η οποία ακόμα ισχύει).κι άλλη λάσπη..
να διασταυρώνεις πηγές πριν...
The replay of the South Korea-Greece game was shown Monday evening, with occasionally favorable commentary on the skills of South Korean players.
North Korean TV Accused of Illegally Showing Games - NYTimes.com
χαίρομαι που σε διασκεδάζουμε..Έχει τρομερή πλάκα όταν τύποι σαν τον Samion και τον Traveller προσπαθούν να υποστηρίξουν την Λ.Δ.Κ.
υ.γ. Ανέφερα ειδήσεις αθλητικής υφής που έχουν αναρτηθεί σε διεθνή ειδησειογραφικά πρακτορεία και μου το γυρίζετε πάλι στο πολιτικό.
Μα τι λέτε, ενδιαφέρουν πολύ κόσμο...θέλουμε να δούμε πού το πάνε Τράβελερ και Σαμίωνας: είναι αντιδραστικοί ή κρυφο-προοδευτικοί τελικά? Αιωρούνται ερωτήματα που ταλανίζουν...Αρκετά με αυτά τα ποστ. Όποιος θέλει να μιλήσει για ΜΠΑΛΑ, μπορεί. Τα υπόλοιπα δεν ενδιαφέρουν κανέναν.