Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Συγκλονιστικό ματς στο Ουρουγουάη - Γκάνα με τους αφρικανούς να χάνουν πέναλτυ στο 120' (!!!!!!!!) και το φορλάν και την παρέα του να παίρνουν την πρόκριση στα πέναλτυ!!!
........Συγκλονιστικό ματς στο Ουρουγουάη - Γκάνα με τους αφρικανούς να χάνουν πέναλτυ στο 120' (!!!!!!!!) και το φορλάν και την παρέα του να παίρνουν την πρόκριση στα πέναλτυ!!!
Πρώτα απόλα να πω ότι χαίρομαι ιδιαίτερα που είστε όλοι καλά... κατανοώ το σοκ αλλά χαίρομαι που το αντιμετωπίσατε ψύχραιμα και δεν κάνατε καμιά ανοησία όπως πολλοί άλλοι στη Βραζιλία... εύγε...Φίλε traveller όπως βλεπεις ακόμη ζω.
Να διευκρινίσω ότι δεν είμαι οπαδός καμίας εθνικής ομάδας και κατα καιρούς έχω θαυμάσει και υποστηρίξει διάφορες ομάδες που έχουν προσφέρει ωραίο θέαμα.
Σπυρο συμπασχω..... αδικο , πολυ αδικο!!........
Πρώτα απόλα να πω ότι χαίρομαι ιδιαίτερα που είστε όλοι καλά... κατανοώ το σοκ αλλά χαίρομαι που το αντιμετωπίσατε ψύχραιμα και δεν κάνατε καμιά ανοησία όπως πολλοί άλλοι στη Βραζιλία... εύγε...
Ρε dik7 μας δουλεύεις? εσύ δεν είσαι που εδώ και μια βδομάδα μας έχεις πρήξει με την ομαδάρα την Βραζιλία? εσύ δεν μας κατέβασες στατιστικά, εσύ δεν μας έλεγες ότι είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, εσύ δεν μας την αποθέωνες? τώρα το παίζεις υπεράνω και ότι δεν είσαι οπαδός καμιάς εθνικής? Ντροπή ρε συ... επειδή ξεφτυλιστήκατε σήμερα την κάνεις γυριστή? Και τι έγινε ρε αδελφέ η πρώτη ή η τελευταία φορά είναι που ξεφτυλιζόσαστε... τουλάχιστον σήμερα σας λυπηθήκανε και σας ρίξανε μόνο δύο και όχι την συνηθισμένη τριάρα... άσε λοιπόν τις σοφιστίες και πες το αντρίκια... δεν έχουμε ομάδα, δεν είμαστε οι καλύτεροι στον κόσμο και σήμερα δίκαια χάσαμε... απλά πράματα...
Φίλε Νίκο δεν με διαβάζεις προσεκτικά.Κοίταξε δεν είμαι και κανένας παρανοικος που ισχυρίζεται ότι η Βραζιλία σε κάθε Μουντιαλ είναι η καλύτερη ομάδα και παίζει την καλύτερη μπάλα. Συμφωνώ ότι κατά καιρούς έχουν εμφανιστεί σπουδαίες ομάδες που δεν πήραν κανένα τρόπαιο.
Έγραψα εγώ ότι είπες ότι θα πάρει η Βραζιλία το κύπελλο? Δείξε μου σε παρακαλώ το post...Που είδες ότι εγώ είπα ότι θα πάρει το κύπελο φέτος η Βραζιλία.;Σε παρακαλώ δείξε μου το ποστ.
Ούτε μίλησα για καλύτερη ομάδα στον κόσμο, αλλά για κορυφαία.
Κι από αύριο και μετά?Από εδώ και μετά η καρδιά μου είναι με την Αργεντινή
Εμένα η ομάδα μου ήταν η Ιταλία... το έχω πει από τότε που αποκλειστήκαμε από την Σλοβακία...
Από εδώ και μετά η καρδιά μου είναι με την Αργεντινή και η τσέπη μου με την Ολλανδία μια που την έπαιξα από την αρχή να σηκώσει το κύπελλο... πρέπει να πω βέβαια ότι η Ουρουγουάη λόγω του γνωστού θέματος , βλέπε Σκιαφίνο, είναι πάντα στην καρδιά μου και στον ημιτελικό πραγματικά θα "πονέσω" ιδιαίτερα αν αποκλειστεί...