skiouros82
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- μας τσάκισε ο covid
- Ταξίδι-Όνειρο
- japan me cherry blossom
να σας ζησει! παντως πιστευω οτι οι βορειες αυτες χωρες εχουν τετοια ποιοτητα ζωης,αξια για να μεγαλωσεις τα παιδια σου.σκεφτειτε το.
ωραια ωραια δεν αισθανομασται και μονοι!ωραια και αλλος για καναρια!να μαζευτουμε ρε παιδια και να φυγουμε κατα γκρουπακια αν ειναι !!!
Προφερεται Γκετεμπορι.μια ειναι η χωρα για να μετακομισω, Σουηδια και συγκεκριμνα Γκοτεμποργκ.
Εαν δεν ημουν παντρεμενος θα ειχα φυγει χτες, και η γυναικα μου ψηνετε αλλα δεν θελει να αφησει τους γονεις τις και μολις ηρθε το μωρο και ετσι το βλεπω λιγο δυσκολο για το επομενο διαστημα.
Εγω πηγα αυτο καλοκαιρι Αυστραλια και οντως ειναι απιστευτη χωρα σε ολα,σε μεγεθος,σε ανθρωπους,δεν υπαρχει ρατσισμος,φτηνα πραγματα,αξιζει και μονο να την επισκεφτεις.Απλα πιστευω ειναι αρκετα μακρυα απο την ευρωπη.Τωρα που το σκεφτομαι , και μια Αυστραλια απο Queensland μερια , ενα Cairns στη Sunshine coast αs πουμε δε θα με χαλαγε..Θα ειχα τη Γαλλικη Πολυνησια σε αποσταση αναπνοηs και η Αυστραλια ειναι εναs τοποs που δε μοιαζει με κανεναν! Αλλη ποιοτητα ζωηs και βουτιεs στον μεγαλυτερο κοραλιογενη υφαλο τηs γηs (ενταξει θα ξεκολησω απ'αυτα οπου να'ναι).
Μου κανει εντυπωση που κανεναs δεν εχει πει οτι θελει να παει , οχι για να ζησει , αλλα εστω για ταξιδι!