Η πλάκα είναι που σήμερα, σε άλλο Ελληνικό forum κάποιος lonelytraveller που υποστηρίζει φαντατικά τη Ryanair έγραψε ότι μένει προσωρινά στη Ρόδο.
Καλησπέρα!
θελω να ρωτήσω αν εξοδος απο το ευρώ σημαίνει και εξοδος απο την Ευρωπαική Ένωση.
Το εχω διαβάσει σε μερικά άρθρα αλλα δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει. Γνωρίζει κανείς;
Το ρωτάω εδώ γιατι φαντάζομαι θα ενδιαφέρει πολλούς- πολλές, που ζούνε σε σε άλλη χώρα της ΕΕ, και όλοι πια μιλουν για το ό,τι η Ελλάδα πιθανον να εγκαταλείψει το ενιαίο νόμισμα.
μονιμη κατοικια εξωτερικο!να ξερατε ποσο συχνα το σκεφτεται ο συζηγος τωρα τελευταια!με ολα αυτα τα οικονομικα μετρα στην ελλαδα θελουν να μας κανουν φτωχους!
ειχαμε μια οικονομικη ανεση να πηγαινουμε κανενα ταξιδι ετσι οπως το πανε θα δουλευουμαι για την εφορια.τελος παντων εγω σκεφτομαι πολυ σοβαρα τα καναρια για μονιμη κατοικια εξω τωρα στη τενεριφη ή στα γκραν καναρια δεν ξερω,αμα ερθει η ωρα θα το δω.
εχω παει και στα δυο και μαλιστα 2 φορες ειναι τοσο ωραια!α να σημειωθει χωρις γκρουπ και τετοια μονοι μας παντα.