lonelytraveler
Banned
Θα ήθελα να επιστρέψΕΙΣ και πάλι στο Βερολίνο, ή οπουσήποτε στη Γερμανία. Εδώ δεν παλεύεται πλέον η καταστάση ΣΟΥ!!!
ειναι εποχικο φρουτο, μολις περασει η εποχη του θα ξεχαστει..
Είσαι αντιρρησίας κατά συνείδηση, είτε Πέτρο σε λένε είτε Παύλο είτε Κεμάλ, χαλάρωσε, μοιράσου τις γνώσεις κ τις εμπειρίες σου κ όλο και κάτι θα κερδίσεις κ συ
Μα αυτό δεν κάνουμε; Δε μοιραζόμαστε εμπειρίες και γνώσεις; Απλά δεν έχουμε όλοι τις ίδιες γνώσεις και τις ίδιες εμπειρίες. Με λένε lonelytraveler. Χάρηκα.
Είσαι αντιρρησίας κατά συνείδηση, είτε Πέτρο σε λένε είτε Παύλο είτε Κεμάλ, χαλάρωσε, μοιράσου τις γνώσεις κ τις εμπειρίες σου κ όλο και κάτι θα κερδίσεις κ συ
υ.γ. με βοήθησες σε καναδυο πραγματάκια συνέχισε να το κάνεις σε παρακαλώ αλλά μη μας κουράζεις μηδενίζοντας τις απόψεις των άλλων κ άσε κατά μέρος τις κρίσεις, επικρίσεις, κατα-κρίσειςΜα αυτό δεν κάνουμε; Δε μοιραζόμαστε εμπειρίες και γνώσεις; Ναι αλλά είσαι.... αναιδής να το πω, φαρμακόγλωσσος να το πω, απεχθάνεσαι την Ελλαδίτσα να το πω, άσε δεν θα μιλήσω
Απλά δεν έχουμε όλοι τις ίδιες γνώσεις και τις ίδιες εμπειρίες. Ευτυχώς!Φαντάζεσαι πόσο ανιαρή θα ήταν η ζωή αν ήταν πανομοιότυπη?
Με λένε lonelytraveler.
Χάρηκα.Την αμαρτία μου θα την πω..δεν είμαι σίγουρη οτι χάρηκα
Ρε νένα, κουβέντα κάνουμε, μην μου θυμώνεις... Μην παίρνεις στα σοβαρά ό,τι λέει ο καθένας... Όλοι μας υποστηρίζουμε την άποψή μας. Εγώ πάντως σε συμπαθώ και ας μην συμφωνούμε.υ.γ. με βοήθησες σε καναδυο πραγματάκια συνέχισε να το κάνεις σε παρακαλώ αλλά μη μας κουράζεις μηδενίζοντας τις απόψεις των άλλων κ άσε κατά μέρος τις κρίσεις, επικρίσεις, κατα-κρίσεις
χμ, διακρίνω με το έμπειρο λαγωνικό μου μάτι ένα ίχνος , προσέγγισης κ φιλικής διάθεσης ?Ρε νένα, κουβέντα κάνουμε, μην μου θυμώνεις... Μην παίρνεις στα σοβαρά ό,τι λέει ο καθένας... Όλοι μας υποστηρίζουμε την άποψή μας. Εγώ πάντως σε συμπαθώ και ας μην συμφωνούμε.
Τελικά χάρηκες ή όχι;
Σωστά διακρίνεις... Torp ή Rygge; Παντού έχω μέσο αλλα δεν με εκτιμάς, το ξέρω... θα πας καθόλου και από τη δυτική ακτή των φιορδ (Bergen, Stavanger) ή μόνο Όσλο;χμ, διακρίνω με το έμπειρο λαγωνικό μου μάτι ένα ίχνος , προσέγγισης κ φιλικής διάθεσης ?
Άντε κομμάτια να γίνει φτύσε το χέρι σου κ δώστο μου Αν πάντως έχεις μέσο στη ryanair κανόνισε να γυρίσω σώα κ αβλαβής απο τη Νορβηγία
παραπονιάρικο, τσαχπίνικο που είσαιΣωστά διακρίνεις... Torp ή Rygge; Παντού έχω μέσο αλλα δεν με εκτιμάς, το ξέρω... θα πας καθόλου και από τη δυτική ακτή των φιορδ (Bergen, Stavanger) ή μόνο Όσλο;
Και το λέω στον αρχηγό στο Δουβλίνο: "Ρίξε τις τιμές στα λεωφορεία των αεροδρομίων", αυτός... Τίποτα!παραπονιάρικο, τσαχπίνικο που είσαι
Rygge...το εισιτήριο του λεωφορείου θα μου στοιχίσει περισσότερο απο του αεροπλάνου αλλά τέλος πάντων, μη βουρκώσω τώρα
oslo, bergen, flam λέω, να δούμε...που θα με ξεβράσει το κύμα
τελικα ολοι σε περνανε για τον Πετρο.Ακου πραματα.
Έλα ρε Μανώλη, καλά είσαι; Βερολίνο είμαι, όχι στη Ρόδο. Αφού εσύ δεν πετάς με την ryanair, γιατί σε απασχολεί; Χαλιέσαι που πληρώνεις τα 200ρικα από το Βενιζέλο;τελικα ολοι σε περνανε για τον Πετρο.Ακου πραματα.
Τι θα κανετε στην Ροδο Πετρο τωρα με τα χειμερινα της ryan που
δεν ανακοινωθηκαν ακομα?