GIANNIS SM
Member
μμμμμμμμμμμμμμμ ειμαι ερωτευμενος με το ΠΑΡΙΣΙ, δεν ξερω αν θα ειθελα να ζησω εκει για παντα αλλα σιγουρα τουλαχιστον μια 5ετια.
Το ξέρω αυτό που λες...το έχω δει να συμβαίνει και στο παρελθόν, όταν έφυγα για σπουδές στην Ιταλία ή για δουλειά στην Αθήνα και την Κεφαλονιά...οι περισσότερες φιλίες μου είναι πλέον "τσεκαρισμένες" αλλά πάντα υπάρχουν άτομα που μπορούν να σου κάνουν την "εκπληξη" ευχάριστα ή δυσάρεστα...:roll:Πίστεψέ με θα ξεκαθαρίσουν και ποιοι είναι αληθινοί φίλοι... θα γίνεις πιο δυνατή και θα μπορείς να κάνεις "delete" άτομα που στο έπαιζαν φίλοι και με το που φεύγεις σε ξεχνάνε.
μμμμμμμμμμμμμμμ ειμαι ερωτευμενος με το ΠΑΡΙΣΙ, δεν ξερω αν θα ειθελα να ζησω εκει για παντα αλλα σιγουρα τουλαχιστον μια 5ετια.
Είσαι ακόμη φοιτήτρια, φαντάζομαι δεν έχεις καν βιβλιάριο του ΙΚΑ, θέλεις να ταξιδέψεις και να δουλέψεις στο εξωτερικό (?) αλλά σκέφτεσαι τι θα γίνει με τη σύνταξή σου (!) κατά τα άλλα είσαι άνθρωπος που παίρνει ρίσκα (!)Πολύ ενδιαφέρον το θέμα, το σκέφτομαι και γω σοβαρά να ζήσω σε άλλη χώρα, παρόλο που είμαι φοιτήτρια ακόμα και δεν έχω βγει στην αγορά εργασίας γιατί με έχουν τρομοκρατήσει εν μέρει αλλα βλέπω και μόνη μου την κατάσταση. Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα η ιστορία του Yorgos γιατί σκέφτομαι και γω να το κάνω αυτό όταν πάρω πτυχίο οπωςδηποτε. Θέλω να σε ρωτήσω, πως έβρισκες δουλειά σε άλλη χώρα, πριν πας, η μετά. Και τα έσοδα σου απο τις δουλειές έφταναν για τις ανάγκες σου + μεταφορικά έξοδα επόμενου ταξιδιού? Ένα πράγμα που με προβληματίζει είναι η ασφάλιση και σύνταξη , εφόσον θέλεις κάποιος να το κάνει αυτό για πολλά χρόνια(ίσως και εφόρου ζωής), αναγνωρίζονται οι δουλειες για συνταξη στην Ελλάδα ή κάπου, η λέω αστεία πράγματα? Αν λέω αστεία συγχωρήστε με είμαι μικρή ακόμα . Επίσης είναι πολύ ωραίο να κάνεις έτσι ακόμα και δουλειές του ποδαριού αλλα για πόσο καιρό μπορείς να το κάνεις; Κι όταν γεράσεις και σε εγκαταλείψουν οι δυνάμεις σου; Επίσης θα έχεις εξασφαλισμένη υγεία εκεί που είσαι στο εξωτερικό αν πάθεις κάτι; Όπως καταλαβαίνεις προσπαθώ να δω αν θα μπορούσε να είναι μόνιμος αυτός ο τρόπος ζωής, γιατί θα μου άρεσε πολύ. Γενικά σαν άνθρωπος παίρνω ρίσκα και δεν με νοιάζει αλλα θέλω να βλέπω και μακρυπρόθεσμα.
Συγγνωμη για τις πολλές ερωτησεις χεχεε