• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ουγγαρία Μοναχικο ταξιδι στην Βουδαπεστη...συμβουλες?

haroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
τον γυρο του κοσμου...
Καλησπερα σας!
Σκεφτομαι εδω και πολυ καιρο να κανω ενα ταξιδι μονη μου, λεω να παω Βουδαπεστη, γιατι και ομορφη πολη ειναι και μικρη και φτηνη.
Δεν εχω ξαναταξιδεψει μονη μου στο εξωτερικο και εδω θα χρειαστω τη βοηθεια σας! Θα ηθελα να μου πειτε ο,τι νομιζετε οτι θα μου χρειαστει!:xmas_wink:
Νομιζω το να μεινω σε hostel ειναι καλη ιδεα!τι λετε?
Κατι αλλο που δεν ξερω ακομα ειναι αν θα μεινω 3 ή 4 μερες... Απο οτι ειδα στις πτησεις θα φτασω απογευμα και θα φυγω πρωι... αρα να μεινω 1 απογευμα και 2 μερες ή 1 απογευμα και 3 μερες?

Περιμενω την γνωμη σας και τις συμβουλες σας!
Ευχαριστω πολυ!!!:xmas_mrgreen:

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
1 απογεύμα κι 3 μέρες είναι καλά

στην Βουδαπέστη όταν πηγαίνω μένω σε μια γνωστή μου, στην Βούδα, αλλά από ότι ξέρω μπορείς να βρεις καλά κι φθηνά μονόκλινα στην Βουδαπέστη

από γνωστούς μου έχουν πάει εκεί προτινούν αυτό

Booking.com: ξενοδοχείο Red Bus Hostel, Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα!

χθες γύρισα ξανά από την υπέροχη πόλη ;) ;)

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Πότε θα πάς;;τώρα χειμώνα;η από άνοιξη και μετά;
Αυτό στο ρωτάω γιατί αν μεν το κάνεις το ταξίδι τώρα χειμωνιάτικα που λόγω κρύου-καιρικών συνθηκών θα είααι πιό "περιορισμένη"και με δεδομένο ότι θα πάς για πρώτη φορά ταξίδι μόνη σου στο εξωτερικό ,εγώ θα σου πρότεινα να μείνεις 1 απόγεμα και 2 ολόκληρες μέρες δηλ σύνολο 3 βράδυα,
αν όμως πρόκειται να πάς άνοιξη και μετά που ο καιρός ανοίγει θα είναι πιό εύκολο να απολαύσεις πολύ περισσότερο την πόλη και να επισκεφθείς να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε μέρη που μέσα στο καταχείμωνο αμφιβάλλω αν έχουν να σου προσφέρουν κάτι (πχ το νησί της Μαργαρίτας όπου εκεί άνετα αφιερώνεις μισή μέρα)τότε αξίζει να μείνεις παραπάνω.
Η Βουδαπέστη είναι πολύ όμορφη πόλη και είναι απλωμένη,μικρή μεν με την έννοια ότι δεν χάνεσαι ...εύκολα μπορείς να μετακινηθείς αλλά έχει πολλά πράγματα να δείς πολύ πράσινο,λόφους,βουναλάκια,όρεξη νάχεις να περιπλανιέσαι και να σκαρφαλώνεις (στη Βούδα ειδικά).Το χειμώνα όμως ανάλογα σε τι καιρό θα πέσεις και επειδή θάσαι και μόνη δεν ξέρω μήπως βαρεθείς αν μείνεις 3 μέρες ολόκληρες.

haroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
τον γυρο του κοσμου...
Μαλλον τελη Μαρτιου θα παω.
Έχει ταξιδεψει κανεις μόνο του? θελω πολυ να κανω αυτο το ταξιδι αλλα εχω ενα μικρο φοβο για το τι με περιμενει!:p
και οσον αφορα το hostel...αν εχετε καποια συμβουλη θα με βοηθουσε... :D

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
Μαλλον τελη Μαρτιου θα παω.
Έχει ταξιδεψει κανεις μόνο του? θελω πολυ να κανω αυτο το ταξιδι αλλα εχω ενα μικρο φοβο για το τι με περιμενει!:p
και οσον αφορα το hostel...αν εχετε καποια συμβουλη θα με βοηθουσε... :D
c est moi ;)

mbatzio

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανία
Το ταξίδι μόνος είναι μια εμπειρία... λόγω δουλειάς έχω κάνει αρκετά ταξίδια μόνος και σε χώρες που δεν μιλούσα τη γλώσσα και δεν μιλούσαν κ αγγλικά... α εξασκήσεις τη γλώσσα του σώματος!!! :xmas_cheesygrin::xmas_cheesygrin: Είναι μια εμπειρία και εξαρτάται πολύ από τι είδους άνθρωπος είσαι για το πως θα τη βιώσεις...

haroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
τον γυρο του κοσμου...
Και εγω πιστευω πως θα ειναι ωραια!!! μαλλον θα κλεισω για 26-29 Μαρτιου! ανυπομονω!!! και για την Βουδαπεστη βεβαια αλλα πιο πολυ για την εμπειρια!!!

haroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
τον γυρο του κοσμου...
stolt δε μπορω να σου απαντησω στο μηνυμα γιατι εχω γραψει μονο 4 μηνυματα ενω χρειαζονται 20...:S

Τελη Μαρτιου ξερετε αν κανει κρυο στη Βουδαπεστη???

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
stolt δε μπορω να σου απαντησω στο μηνυμα γιατι εχω γραψει μονο 4 μηνυματα ενω χρειαζονται 20...:S

Τελη Μαρτιου ξερετε αν κανει κρυο στη Βουδαπεστη???
αυτό δυστηχώς δε μπορούμε να σου πούμε, ειδικά τώρα, που ο καιρός έχει λαλήσει. Είμαστε, 2 βδομάδα Ιανουαρίου, κι χιόνια ακόμα δε έχουμε δει :xalara: :xalara:

panosast

Member
σε συμβουλευω να προτιμησεις ενα καλο hostel που θα βρεις ευκολα στην βουδαπεστη με λιγα ατομα στο δωματιο η μονο για γυναικες αν προτιμας και βρεις κιολας,πιστεψε με θα σε βοηθησει πολυ στην διαμονη σου απο την στιγμη που θα εισαι μονη.Budapest Hostel: Book Budapest Hostels with HostelBookers.com

papariskonst

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΙΝΑ
Απο οτι ειδα στις πτησεις θα φτασω απογευμα και θα φυγω πρωι... :xmas_mrgreen:[/quote]

Μπορείς αν θες να φτάσεις πρωί στις 06:05 οπότε κερδίζεις όλη την ημέρα, παρά να φτάσεις το απόγευμα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom