Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
θα ήταν ενδιαφέρον να μας πεις ποια περίοδο έγινε μια και τη χειρότερη περίοδο της εταιρείας (4/08-10/08) τα πήγε καλύτερα από KLM και TAP. στην αμέσως προηγούμενη επίσης δύσκολη για την εταιρεία περίοδο (1/08-3/08) ήταν καλύτερη στον τομέα αποσκευών από ΒΑ, Air France σχεδόν σαν Lufthansa. πολύ λάσπη πέφτει στην ΑΖ και δεν το αξίζει. Δεν είμαι δικηγόρος της εταιρείας και δε μου καίγεται καρφί για την τύχη της αλλά κάνω 10-15 πτήσεις το χρόνο με ΑΖ και με βαλίτσες ειδικά δεν είχα ποτέ μα ποτέ πρόβλημα εκτός από 1 φορά πριν 4 χρόνια που άργησε 4 ωρες και ήρθε με κούριερ σπίτι.Επειδή πάντως όσο και να άλλαξε η εταιρεία, οι υπηρεσίες αποσκευών στο Φιουμιτσίνο είναι δύσκολο να άλλαξαν, πάρε σίγουρα 2-3 αλλαξιές γιατί θα σου χρειαστούν! εμένα η βαλίτσα μου χάθηκε μετά το check-in και ήρθε μετά από 18 μέρες (στην Ελλάδα πια φυσικά). Της φίλης μου ήρθε μετά από 1,5 μήνα!!! Βέβαια κάποιος θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι είμαστε και γκαντομόσαυρες... και ίσως να μην έχει και απόλυτο άδικο, όπως είχαν έρθει τα πράγματα σ' αυτό το ταξίδι με Alitalia!
AEA - Punctuality and Baggage Performance