• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μοναδικες προσφορες Alitalia απο 99ε euro

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
φυσικά! Ενα μεγάααααααααααλο gracias!:clap::cool:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Ναι...είχες δεν είχες..μας ξεσήκωσες πάλι! :clap::clap::clap:

Θάνο...για να βρεις πιο εύκολα όλες τις διαθέσιμες ημερομηνίες, τίκαρε το πεδίο + / - 3 ημέρες και θα σου εμφανίσει εύκολα όλες τις εναλλακτικές σου λύσεις.

Επίσης...μπορείς να πας στην καρτέλα που λέει Special Offers, θα επιλέξεις το κουτάκι που γράφει "From Thessaloniki to Barcelona", επιλέγεις τον μήνα, βάζεις μια τυχαία ημερομηνία, τις ημέρες που θέλεις να παραμείνεις εκεί και θα σου εμφανίσει πολλές προτάσεις στην ίδια τιμή.

Εγώ σκέφτομαι πάντως να κλείσω το καλοκαίρι καμιά Μαδρίτη ή κάτι τέτοιο...και στην επιστροφή να κανονίσω και μια μίνι 12ωρη παραμονή στην λατρεία μου την Ρώμη!!!

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
εχεις δικαιο
εδινα ημερομηνίες για Ιουνιο κ μου εβγαζε στην αρχη 129Ε και οταν το συνεχιζα μου εβγαζε 249.
Εδωσα δοκιμαστικα τις δικές σου ημερομηνιες και ω του θαυματος μου εβγαλε τελικη μεικτά 129.:clap:

@cakenet:μου άναψες μεγάαααλες φωτιές!:haha:. Με εβαλες σε τέτοιο μεγάλο πειρασμό που δεν άντεξα και υπέκυψα ο ευτυχής βαρκελωνοπληκτος!;)
Προτείνω συνάντηση βαρκελωνοπληκτων στην Βαρκελώνη, τι λέτε;:clap::cool:
Άλλο ένα όνειρό σου γίνεται πραγματικότητα! :clap::clap::clap:

Τέτοια χαρά ο Θάνος...ούτε στον γάμο της ξαδέρφης του που τον είχε ξετρελάνει τότε που έγινε! :bleh::bleh::bleh:

Το είχα βάλει καιρό τώρα σαν στόχο...σου ψάχνω προσφορές και τελικά βρήκα αυτήν που σε παρέσυρε! :clap::clap::clap::bleh::bleh::bleh:

Άντε φίλε, να περάσεις καλά...και εύχομαι να τα καταφέρουμε κι εμείς με την παρέα μου να τα καταφέρουμε και να προλάβουμε να κλείσουμε κάτι τελικά! Κι αυτή τη φορά κοιτάω κι εγώ μέσω Θεσσαλονίκης....και μέσα στον Αύγουστο! :clap::clap::clap:

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Προτείνω συνάντηση βαρκελωνοπληκτων στην Βαρκελώνη, τι λέτε;:clap::cool:[/quote]

ποτε?:clap:ποτε?:clap:
εγω θα παω 26/7:)
πειραζει θανε που εγω δε ειμαι βαρκενοπληκτος αλλα λονδινοπληκτος?:bleh::bleh:

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
ενα μηνα πριν απο σένα!;)
οχι δεν πειράζει...:haha:
Εδω ειμαστε ολοι ένα κόμμα, αυτό των ταξιδιών.
Μεσα στο κόμμα υπάρχουν ολες οι τάσεις:
βαρκελωνοπληκτοι, λονδινόπληκτοι, Ιταλολάτρεις, λατινολάτρεις, Ταυλανδοπληκτοι, αεροπλανολάτρεις, καραβοπληκτοι, εξωτικολάτρεις και Ευρωπολάτρεις!!!
Ξέχασα κάτι;:haha::roll:

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
ενα μηνα πριν απο σένα!;)
οχι δεν πειράζει...:haha:
Εδω ειμαστε ολοι ένα κόμμα, αυτό των ταξιδιών.
Μεσα στο κόμμα υπάρχουν ολες οι τάσεις:
βαρκελωνοπληκτοι, λονδινόπληκτοι, Ιταλολάτρεις, λατινολάτρεις, Ταυλανδοπληκτοι, αεροπλανολάτρεις, καραβοπληκτοι, εξωτικολάτρεις και Ευρωπολάτρεις!!!
Ξέχασα κάτι;:haha::roll:
λάτρεις της θάλασσας ( βλ go2dbeach) και λάτρεις του βουνού! :clap:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Κοινώς...Ταξιδιάρηδες της Ελλάδος...ενωθείτε!!! :D

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
νομίζω οτι με αυτή την προσφορά το μισο φορουμ θα βρεθεί Ιταλία,
ειτε τράνζιτ, ειτε όχι!:haha:

lym

Member
Ταξίδι-Όνειρο
eurotrip με ronalsot
Καλα.Μονο εγω παιζει να ειμαι ο ατυχος που δεν μπορ να επωφεληθει απο αυτη την προσφορα.Με ενα ταξιδι ηδη κλεισμενο για τελη μαρτιου και φανταρος τον μαη

:mad::mad::mad::mad::(:(:(:(:(:(:(

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Καλα.Μονο εγω παιζει να ειμαι ο ατυχος που δεν μπορ να επωφεληθει απο αυτη την προσφορα.Με ενα ταξιδι ηδη κλεισμενο για τελη μαρτιου και φανταρος τον μαη

:mad::mad::mad::mad::(:(:(:(:(:(:(

έχεις να κάνεις ταξίδια ανά την ελλάδα στη θητεία σου... :rolleyes:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie