SugarBlue
Member
Κι επειδή λάτρεψα τη γερμανιλα του Στρασβούργου..
Μουσειο καλών Τεχνών Στρασβούργου, η συγκλονιστική απόκοσμη Παναγία
Μεταξυ μας, ετσι ειναι και η Γαλλια. Απλα δεν βρισκεις φτηνα εισιτηρια και διαμονη. Οποτε δεν πας για μινι ευκολα.Συμφωνώ και επαυξάνω!!Τα τελευταία χρόνια τα ταξίδια μου βασίζονται στο ρητό " Ιταλία παραΙταλια " Η γειτονική μας χώρα βγαζει υπέροχα μινι ταξιδάκια, ειναι αστείρευτη
Εγώ μια χαρά τις βλέπω! Δεν είναι τέλειααααα η σαρκοφάγος;;; Πραγματικά μου έχει μείνει και είναι το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό όταν βρήκα το νήμα!....Ζήλεψα που οι φωτό σου είναι καλύτερες από τις δικές μου!
View attachment 383766
View attachment 383767
Πώς και δεν σκέφτηκαν να τυπώνουν αυτό τον πίνακα πάνω στα πακέτα με τα τσιγάρα για εκφοβισμό;;;(πλάκα κάνω)Αν και στα περί τέχνης έχω μαύρα μεσάνυχτα, οφείλω να πω ότι ορισμένα έργα στο μουσείο του van Gogh στο Amsterdam μου άφησαν άριστες εντυπώσεις και συγκινήσεις. Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια να σου εξηγεί και κάποιος τι βλέπεις, αν και στη ζωγραφική πολλές φορές δε χρειάζεται...
View attachment 383797
Η Νεφερτίτη, έτσι; Ειλικρινά, δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από επάνω της. Όσο απομακρυνόμουνα, γύρναγα και την κοίταζα!
Αν έγραφα σχόλιο θα ήταν αυτό. "Δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από πάνω της". Ήταν κάτι περίεργο. Αυτό και η επίσκεψη στην Πομπηία με ταξίδεψαν στο χρόνο.Η Νεφερτίτη, έτσι; Ειλικρινά, δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από επάνω της. Όσο απομακρυνόμουνα, γύρναγα και την κοίταζα!