babaduma
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- terra incognita
- Ταξίδι-Όνειρο
- α του Κενταύρου
ΟΚ, δεν θα πάει στη silver. Θα παραμείνει στην blue; Και τα μίλια που είχε (ας πούμε 7500) τι θα γίνουν; Θα παραμείνουν ως είχαν (χωρίς να λήγουν) ή θα λήξουν - και πότε; Και θα μπορεί να τα χρησιμοποιήσει (εν προκειμένω τα 7500) π.χ. για ένα ταξίδι εσωτερικού;Επειδή μίλησα μαζί τους στο τηλέφωνο, έμαθα κάποια πράγματα για τον υπολογισμό μιλίων αναβάθμισης και απόκτησης κάρτας που δεν είναι και τόσο θετικά..
Τα μίλια αναβάθμισης που βλέπετε σήμερα αν συνδεθείτε στο λογαριασμό σας δεν είναι αυτά που έχετε πραγματικά και που ισχύουν για να μπείτε αυτόματα στην ασημένια κάρτα.
Μου είπαν λοιπόν πως με το παλιό σύστημα (έχω μπλε κάρτα) κάποια μίλια αναβάθμισης από παλιότερα έτη δεν έληγαν, για να μπορούμε να διατηρούμε την μπλε κάρτα, και φαίνονται κανονικά στο άθροισμά μου ενώ δεν ισχύουν. Όμως στις 24 νοεμβρίου με την αλλαγή του προγράμματος θα λήξουν αυτόματα και για να αποκτήσει κάποιος την ασημένια κάρτα θα πρέπει να έχει 8000 μίλια αναβάθμισης από 24 νοέμβρη 2013 μέχρι 24 νοέμβρη 2014. Αν πριν είχε μπλε κάρτα τότε παίρνει αυτόματα την ασημένια. Αν έχει λιγότερα και χάσει την αναβάθμιση που θα γίνει στις 24 νοέμβρη τότε θα πρέπει να μαζέψει 12000 μίλια για να πάει από την blue στην silver στο μέλλον..