done
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αυστρία
- Ταξίδι-Όνειρο
- χιλή
πάντως, αν δεν είσαι gold, και δεν προβλέπεται και να γίνεις, ίσως και να είναι λίγο καλύτερα τώρα...
ΈτσιΠρος moderator: Συγγνώμη που ποστάρω το ένα μετά το άλλο post, αλλά δε ξέρω πως γίνεται σε ένα να απαντάω σε πολλούς. Μπορείτε να μου πείτε τον τρόπο να σας βγάλω από τον κόπο ?
Και γιατί να το έχεις ;Γιατι απο του χρονου που δεν θα τα κανω να μην εχω το ''προνομιο'' της μιας βαλιτσας???
Τι εγινε, κολλησε το πληκτρολογιο στα συμφωνα;Η κατάσταση πάντως με την Aegean είναι αστεία ακόμα και με το νέο πρόγραμμα. Τα επίπεδα μιλίων που απαιτούνται για Gold Status, τόσο για την απόκτηση όσο για την αναννέωση είναι γελλοιωδώς χαμηλά, και με διαφορά τα χαμηλότερα στη Star Alliance (με εξαίρεση ίσως την Avianca, για το πρόγραμμα μιλίων της οποίας δεν έχω ιδέα).
Κάθε φορά που έχει πτήση προς Αθήνα (από οπουδήποτε, και οποιασδήποτε εταιρίας Star Alliance), στα lounge και τα priority gates γίνεται ο κακός χαμός από "χρυσούς" Έλληνες. Όσοι είμαστε Gold με κάποια από τα πιο δύσκολα status της ίδιας συμμαχίας, από τις εποχές πριν την ένταξη της Aegean στη star Alliance, αισθανόμαστε ελαφρώς κοροϊδα, και αυτό θα ισχύει και στη νέα κατάσταση.
Έ όχι και με τίποτα... Από το 2009 ως τώρα είμαι συνεχώς gold στη Lufthansa. Και τώρα είμαι εγκλωβισμένος εκεί.Το οτι στη λουφτβαφε δε μαζευονται τα μιλια με τιποτα, αυτο πες το εκει που πρεπει και σε αυτους που τους τιμουν, κοινως ξυδακι....
Εχει συζητηθει στο θεμα του Flying blue. Χωρια τα 40.000 μιλια που απαιτει θελει να εχεις πεταξει αρκετα μαζι τους..οποτε το καλυτερο προγραμμα στη *Α παραμενει μακραν το Miles and Bonus και στη Skyteam το Flying blue.χαμηλότερα στη Star Alliance (με εξαίρεση ίσως την Avianca, για το πρόγραμμα μιλίων της οποίας δεν έχω ιδέα).
Ούτε ήξερα ότι ίσχυε, αλλά όντως είναι από τα άγραφα.Η διατηρηση του gold status με 1 πτηση στα 3 χρονια, ηταν ανεκδοτο
Στην Avianca το εύκολο δεν είναι να γίνεις gold, αλλά το να κερδίσεις πτήση. Απίστευτα γενναιόδωρο πρόγραμμα για όσους θέλουν να πετάνε, αλλά για gold δεν είναι τόσο εύκολο όσο της Aegean.Τα επίπεδα μιλίων που απαιτούνται για Gold Status, τόσο για την απόκτηση όσο για την αναννέωση είναι γελλοιωδώς χαμηλά, και με διαφορά τα χαμηλότερα στη Star Alliance (με εξαίρεση ίσως την Avianca, για το πρόγραμμα μιλίων της οποίας δεν έχω ιδέα).