• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Μιλάνο - Κόμο - Πέργαμο Μπελάτζιο - Λέγκο με το αυτοκίνητο

MPLECAFE

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΟΡΤΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΠΟΡΑ
να σου πω κατι για το γηπεδο επειδη εχω παει και καμπ νου και αμστρενταμ αρενα μου φανηκε καμια σχεση οσο για φαει ασε πανακριβο τα μακ ντοναλτσ μασ κερδισαν μονο στο κομο μασ ειπαν ενα που ειναι κατω στην παραλια (υπογειο) αλλα ολοι εκει μασ στειλαν λογο καλο φαει και ποιοτητασ ονομαζοταν καπωσ ντασ αλεσανδρο η καπωσ ετσι ρε γαμωτο δεν θυμαμαι!
οσο για την νυχτα του μιλανου οτι και να εχεισ πτυχια μαστερ και και δεν τρελενομαι ειδα αρκετα πιστεω οτι ειναι απο την χειροτερη διασκεδαση εστω ουτε αλκολικοι δεν ειναι οπωσ οι γερμανοι

MPLECAFE

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΟΡΤΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΠΟΡΑ
Θα διαφωνήσω με το μπλεκαφέ μόνο σ οτι αφορά το γήπεδο και τ αποδυτήρια..Οκ,δεν είναι και τόσο χάλια, νομίζω πως κι η ευαγγελία θα συμφωνήσει μαζί μου που τα έχει επισκευτεί..Στα υπόλοιπα είμαι σύμφωνη..!!
Όσο για το βελάτζιο,τί εννοείς εποχιακό..Δε θα πάω απόκριες, άνοιξη είναι καλά ή να τ αφήσω?
τι να σου πω ! οταν πηγα ολα ηταν σε υποκατασκευη παντοσ πολυ μικρο μια προβλητα αλλα θα σε προτεινα να πασ σε εενα σημειο τησ λιμνησ πχ λεγκο και παρε ενα ταχι boat και κανε το γυρω τησ λιμνησ

canf

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Ισπανίας
να ρωτησω κατι;με ολη τη καλη διαθεση..πως και πηγες προς τα εκει;απο ο,τι βλεπω αρκετα πραγματα δεν σ'αρεσαν..δεν ειχες κανει καμια μικρη ερευνα πριν;

και τελος τι εννοεις:ουτε αλκοολικοι δεν ειναι οπως οι γερμανοι;

MPLECAFE

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΟΡΤΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΠΟΡΑ
να ρωτησω κατι;με ολη τη καλη διαθεση..πως και πηγες προς τα εκει;απο ο,τι βλεπω αρκετα πραγματα δεν σ'αρεσαν..δεν ειχες κανει καμια μικρη ερευνα πριν;

και τελος τι εννοεις:ουτε αλκοολικοι δεν ειναι οπως οι γερμανοι;
πηγα να δω πωσ ειναι δεν ειναι οτι δεν μου αρεσε απλα ενιωσα πολυ φτωχος οι ρυθμοι ειναι πολυ πλουσιοι εκει και για αυτο !!! και φυσικα επειδη προσπαθω να γυρναω οσο μπορω και να δω την ευρωπη πηγα και εκει , ξερω οτι η ρωμη θα ειναι καμια σχεση αλλα οκ !!! οσο για του γερμανουσ οτανν πηγα απλα με μια μπυρα στο χερι γυρνουσαν την εχουν οπωσ οι ιταλοι το εσπρεσσο !!!!!:bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh:

canf

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Ισπανίας
χαχαχα!!α οκ τωρα το πιασα!!το επιβεβαιωνω και εγω αυτο που λες:haha:

πρωι, μεσημερι, βραδυ μπυρα θα τους εβλεπες να πινουν οντως:haha:

οσο για τα υπολοιπα , οκ!!δεκτο:bleh::D

MPLECAFE

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΟΡΤΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΠΟΡΑ
χαχαχα!!α οκ τωρα το πιασα!!το επιβεβαιωνω και εγω αυτο που λες:haha:

πρωι, μεσημερι, βραδυ μπυρα θα τους εβλεπες να πινουν οντως:haha:

οσο για τα υπολοιπα , οκ!!δεκτο:bleh::D
να σου πω κατι ολοι με εχουν παρεξηγησει με το μιλανο και ολοι νομιζουν οτι δεν με αρεσε , ειναι οτι ειδα πολυ χρημα εκει ρε και για αυτο πολυ (κλειδα) πωσ το λενε !!!! ωραια ειναι αλλα ειπαμε θελει ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑΑ:bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh:

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
να σου πω κατι για το γηπεδο επειδη εχω παει και καμπ νου και αμστρενταμ αρενα μου φανηκε καμια σχεση οσο για φαει ασε πανακριβο τα μακ ντοναλτσ μασ κερδισαν μονο στο κομο μασ ειπαν ενα που ειναι κατω στην παραλια (υπογειο)
Ένα δίκαιο το χεις και συ τώρα που τα λέμε..Μέχρι και το Ζωσιμάδων που έχω πάει ήταν καλύτερο,απορώ που πάνε και κάνουν και συναυλίες κάτι τελειωμένοι στο Σαν Σίρο..Τα Μακ στο Μιλάνο όλα τα λεφτά,τα είχαμε ανακαλύψει όταν ψάχναμε τουαλέτα στο κέντρο και τελικά όλο εκεί μετά τη βγάζαμε,άλλωστε σιγά την ιταλική κουζίνα...

να σου πω κατι ολοι με εχουν παρεξηγησει με το μιλανο και ολοι νομιζουν οτι δεν με αρεσε , ειναι οτι ειδα πολυ χρημα εκει ρε και για αυτο πολυ (κλειδα) πωσ το λενε !!!! ωραια ειναι αλλα ειπαμε θελει ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑΑ:bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh:
Εν κατακλείδα συμφωνούμε..Δεν είναι για μας τα μπατήρια αυτή η πόλη...:haha:

canf

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Ισπανίας
σιγα, για 3 μερες,μπορουμε και εμεις τα μπατηρακια να προσποιηθουμε τους μεγαλομετοχους:bleh::bleh::bleh:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom