• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Μιλάνο - Κόμο - Πέργαμο Μπελάτζιο - Λέγκο με το αυτοκίνητο

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Χ κ Γ δεν υπάρχουν για κανένα ιταλό, ξεχάστε τα. ολιβουντ προφερεται. για τους τεπελενιώτες δεν ξερω..
χρησιμότατα τα τιπς, θελω κι άλλα τετοια! παω μιλανο ιουνιο κ μου χρειαζονται! ασε το μπλεκαφε να μιλησει!
Είναι αγγλικά με την "προφορά" τους...Μην επιμένεις κάτι ξέρω..Μη ξεχνάς οτι ειδικά το συγκεκριμένο μαγαζί το χω χτίσει!!!
Συμφωνώ- που είναι το μπλεκαφέ???Όλο στο περίμενε είμαστε...

MPLECAFE

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΟΡΤΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΠΟΡΑ
Είναι αγγλικά με την "προφορά" τους...Μην επιμένεις κάτι ξέρω..Μη ξεχνάς οτι ειδικά το συγκεκριμένο μαγαζί το χω χτίσει!!!
Συμφωνώ- που είναι το μπλεκαφέ???Όλο στο περίμενε είμαστε...
τι αλλο να σου πω ? πεσ μου ειμαι στισ διαταγεσ σασ ?

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Περιμένουμε τη συνέχεια!!!Λέγκο δεν έχω πάει!!!

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
MPLECAFE;στο περιβόητο Como που ήταν μια μεγάλη πολύ πραγματικά ωραία πάλι καμία σχέση με Μιλάνο γιατί έχουν όλα λίμνες !!! [/quote said:
Εδώ συμφωνούμε απόλυτα..Κι εμένα μ άρεσε πάρα πολύ κυρίως γιατί ήταν όλα λίμνες..Απλά το Λέγκο δε το ξέρω,εχεί κάτι εκεί?
Το Μπέργκαμο χάλια?Λες την άνοιξη που θα πάω να κάνω μια βόλτα?

XRISTOS71

Member
Εδώ συμφωνούμε απόλυτα..Κι εμένα μ άρεσε πάρα πολύ κυρίως γιατί ήταν όλα λίμνες..Απλά το Λέγκο δε το ξέρω,εχεί κάτι εκεί?
Το Μπέργκαμο χάλια?Λες την άνοιξη που θα πάω να κάνω μια βόλτα?

Να μην πας στις λίμνες δεν λένε μία ,θα στο πει και ο Μπλέ καφέ !!!
εγω θα σου πρότεινα να πας μεχρι το γήπεδο της Μιλαν που έχει και ωραία αγόρια που κλωτσούν την μπάλα :D

Το lego πάντως δεν λέει κορίτσια που ρωτατε ,το playmobil είναι καλύτερο εκει να πατε !!

MPLECAFE

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΟΡΤΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΠΟΡΑ
μιλανο: οτι καναν οι αλλοι φιλοι εκανα και εγω οχι κατι ιδιετερο duomo μεγαλη πλατεια ο καθεδρικοσ ωραιοσ λιγο πιο μικροσ απο την βαρκελωνη (δεν θυμαμαι πωσ λεγοταν γαμωτο) το σαν ρινο 12.50 εισοδοσ επισκεψη μουσειο και γηπεδο αποδυτηρια ( οχι κατι τρελλο) ωραια η σκαλα στο μυστικο δειπνο δεν πηγα αυτα...
περγαμο καμια 40 λεπτα εκει στην πλατεια με μια ωραια καμαρα και κεντρικοσ δρομοσ με καφετεριεσ ωραια χτισμενη να φαινεται απο πισω ο λοφοσ (ωραια ολα)
λεγκο μια ωραια παραλια για περπατημα και απο πανω ο δρομοσ ασ πουμε σαν την θεσσαλονικη με μαγαζια με αρεσε πολυ πεζοδρομο με μαγαζια καφετεριεσ και εκει ηταν πολυ καλα
βελατζιο ακουσα τοσα πολλα και η ομορφοτερη περιοχη και και δεν ξερω μηπωσ επειδη ειναι εποχιακο δεν μπορω να εκφερω γνομη παντοσ εκει ολη η κεντρικη περιοχη δηλ ο πεζοδρομοσ ειχε μαστορια και καναν δουλειεσ στα μαγαζια σε reception απο ξενοδοχεια γενικα φαινοταν οτι ετοιμαζονται
για κομο εχουν γραφτει πολλα δεν χρειαζεται να πω κατι αν και εγω στο κομο εφτασα μετα τισ 5 και την ειδα μονο βραδυ και ειχε κατι φωτα απο την κορυγη του βουνου μεχρι την θαλασσα(πιο ξερει τι ηταν )

Last edited by a moderator:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
δεν επιμένω..εξάλλου από Μιλάνο κ μιλανέζους δεν ξέρω, για ιταλούς γενικά μίλησα.υποκλινομαι, ειναι γνωστό ότι η sapi εχει master στο Μιλάνο κ ιδιαίτερα στη νύχτα του. συγνώμη αλλά για φαγητό θα εμπιστευτώ μπλεκαφε. κανα μέρος για φαγητό στο Μιλάνο? μην μείνουμε κ νηστικοί καλοκαιριάτικα..περιμένουμε μπλεκαφε...;)

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Θα διαφωνήσω με το μπλεκαφέ μόνο σ οτι αφορά το γήπεδο και τ αποδυτήρια..Οκ,δεν είναι και τόσο χάλια, νομίζω πως κι η ευαγγελία θα συμφωνήσει μαζί μου που τα έχει επισκευτεί..Στα υπόλοιπα είμαι σύμφωνη..!!
Όσο για το βελάτζιο,τί εννοείς εποχιακό..Δε θα πάω απόκριες, άνοιξη είναι καλά ή να τ αφήσω?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom