Στο κέντρο είναι ακριβά, προτιμήστε λίγο πιο έξω και να υπάρχει κοντά στάση μετρό. Hilton Garden Inn Milan North, Aspromonte, Ritter οι προτάσεις μου.Που να μείνουμε;
Καθεδρικός ναός, Γκαλερία Βιτόριο Εμανουέλε II, Σκάλα, κάστρο των Σφόρτσα, αψίδα Σαμπιονέ, ΝαβίλιΑξιοθέατα που "πρέπει" να επισκεφτούμε.
Να διαλέξετε μόνο δωμάτιο με θέα στη λίμνη! Πρόταση μου Hotel Britannia ExcelsiorΠοιά είναι η γνώμη σας... να μείνουμε ένα βράδυ στην Λίμνη Κόμο;
Με τρένοΠοιός είναι ο καλύτερος τρόπος να πας στην Λίμνη Κόμο;
Luini για panzerotti, Piz στο Μιλάνο και αν πάτε Belagio, babayaga!Φαγητό (φυσικά!)
Hotel RitterΓια διαμονη στο μιλανο κοντα στο κεντρο (ωστε να ειναι προσβασιμο σε 15-20 λεπτα με τα ποδια) καμμια προταση;εχω βρει το www.canadahotel.it και το bianca maria palace hotel.Καμμια γνωμη για αυτα τα δυο η για καποιο αλλο;
Hotel ibis Milano Centro με τα πόδια πας από τον Κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό σε 10 λεπτά και κανένα 20λεπτο με τα πόδια το κέντρο. Έχει και καλό εστιατόριο σχετικά οικονομικό εαν γυρίσετε κανένα βράδυ και έχετε πεθάνει της πείνας....Για διαμονη στο μιλανο κοντα στο κεντρο (ωστε να ειναι προσβασιμο σε 15-20 λεπτα με τα ποδια) καμμια προταση;εχω βρει το www.canadahotel.it και το bianca maria palace hotel.Καμμια γνωμη για αυτα τα δυο η για καποιο αλλο;
To Canada είναι στο κέντρο, δεν διάβασα κριτικές, καλό όμως φαίνεται. Για το bianca maria palace hotel δεν έχω άποψη για την περιοχή, δεν βλέπω όμως στάση μετρό κοντάΓια τα δυο που εγραψα εχεις καποια γνωμη;
Η διαδρομή από το IBIS με τα πόδια είναι ασφαλέστατη και ευχάριστη. Ένα μεγάλο κομμάτι περπατάς τη Via Manzoni μέχρι τη Porta nuova, χαζεύεις βιτρίνες πολύ ευχάριστη διαδρομή. Εγώ συνέχεια με τα πόδια πηγαινοερχόμουνα εκτός από ενα βράδυ που ήμουνα στα κανάλια και από εκεί πήρα απευθείας το τραμ που σταματαει στα 50 μέτρα από το ξενοδοχείο. Υπάρχει και σούπερ μάρκετ κοντά carefour express για να αγοράσεις νερό, ή κάτι για φαγητό! Επίσης έχει κοντά και στάση μετρό αν βαριέσαι να περπατήσεις. Τέλος βολεύει πολύ να πας και στο σταθμό με τα πόδια για κάποια ημερήσια στο Κόμο, Λουγκάνο, Βερόνα κλπ.To hotel canada ειναι πιο κοντα στο κεντρο απο το ibis,που δεν ειναι ασχημο βεβαια.Δεν ξερω βεβαια αν η περιοχη του hotel canada ειναι καλη.