Αναλογως το μπατζετ σας,αν εχετε πηγαινετε και σε χοτελ αλλιως κοντα στο κεντρο μπορειτε να βρειτε και διαμερισμα μεσω airbnb..κ εγω και πολλοι αλλοι απο δω μεσα μπορουμε να σου δωσουμε 35ε εκπτωση για τη πρωτη σας κρατηση..απλα οτι και αν κλεισετε να ρωτησετε και για τους φορους διαμονης,πολλα διαμερισματα/χοτελ χρεωνουν εξτρα!απο το αεροδρομιο εχει λεωφορειακι ανα 10/15 λεπτα αν θυμαμαι καλα και φαγητο σιγουρα πιτσα απο το spontini και πολλα κρουασαν!οσο αφορα το κομο πας με τρενο(μπορεις να κλεισεις και ονλινε εισιτιρια με καποια εκπτωση απο τν trenitalia)δεν ειναι πολυ ωρα και αξιζει σιγουρα εστω και μονοημερη!εγω προσωπικα που πηγα,εκανα μια μινι βολτα σε πλατειες και μερικες εκκλησιες αλλα οφειλω να παραδεκτω οτι το σκεφτηκα να μεινω ενα βραδυ απλα την επομενη εφευγα απο ιταλια και δε μπορεσα.αν μεινετε παντως σιγουρα να παρετε ενα boat trip και προς τις σλλες μεριες τις λιμνης!ευελπιστω να σε βοηθησαμε!Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!!!
Τον Φεβρουάριο θα ταξιδέψουμε στο Μιλάνο... (2 ζευγάρια).
Φτάνουμε την Πέμπτη 16:15 και φεύγουμε την Δευτέρα στις 8:15. Οπότε έχουμε 3 1/2 μέρες!!!
Σκεφτόμαστε την μία μέρα να την περάσουμε στην Λίμνη Κόμο.
Παρακαλώ θα ήθελα την "βοήθεια" σας...
Ευχαριστωωωωώ!!!
- Που να μείνουμε;
- Ότι γνωρίζετε σχετικά με τις μετακινήσεις (το αεροδρόμιο είναι το Linate).
- Αξιοθέατα που "πρέπει" να επισκεφτούμε.
- Ποιά είναι η γνώμη σας... να μείνουμε ένα βράδυ στην Λίμνη Κόμο;
- Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να πας στην Λίμνη Κόμο;
- Φαγητό (φυσικά!)
- Και γενικά κάθε πληροφορία θα ήταν χρήσιμη και καλοδεχόυμενη.
Λεωφορειο το οποιο σε παει κεντρο ανα 10-15'(αν θυμαμαι καλα)δηλαδη σ αφηνει στο duomo station,τωρα απο κει λογικα σε βολεψει να πας milano centrale που παιρνανε τα τρεναΠαρακαλώ τα φώτα σας και σε εμένα..!! Από το αεροδρόμιο Linate πως πάμε στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό;; ή υπάρχει κάποιος άλλος σταθμός πιο κοντά στο αεροδρόμιο;; Θέλουμε να πάρουμε τρένο για Φλωρεντία.
Λεωφορειο το οποιο σε παει κεντρο ανα 10-15'(αν θυμαμαι καλα)δηλαδη σ αφηνει στο duomo station,τωρα απο κει λογικα σε βολεψει να πας milano centrale που παιρνανε τα τρενα
Στο σιτε του αεροδρομιου κοιταξες?οχι δεν εχει..εγω σου λεω τι ειχα κανει εγω διοτι ηταν η πιο οικονομικη λυση για προσβαση στο κεντρο..σου παραθετω το λινκ που βρηκα http://www.milanolinate-airport.com/en/directions-and-parking/to-and-from/by-coachΔηλαδή δεν υπάρχει λεωφορείο απευθείας για το σταθμό των τρένων;;;
Το σαιτ που εβαλες λεει αλλα...Στο σιτε του αεροδρομιου κοιταξες?οχι δεν εχει..
Σ αλλο σιτε διαβασα που λεγε οτι δεν εχει τρενο που να ξεκιναει απο το linate,αυτο εννοουσα,κεκτημενη ταχυτηταΤο σαιτ που εβαλες λεει αλλα...
Κ βεβαια εχει, συνέχεια κιολας. Υποψη υπαρχουν κ λεωφορεια για Φλωρεντία αλλα η ανετοτερη λυση ειναι τραινο.