Μπορει να παρει βαλιτσα ενας απο τους 2 μεσω ιντερνετ ή στο γκισε..η alitalia καλη απλα εχει λιγο μικροτερες θεσεις απο aegean και απλο σνακ προς ρωμη και μονο καφε προς μιλανο..αλλα προφανεστατα σε συμφερει γιατι το linate ειναι στο κεντρο απο το malpensa ποου ναι πιο μακρια
οπως σε ειπαν εχει χωρια εκδοτηριο για τα on line εισιτηριαSakislagadas,δηλαδη την ουρα δεν τη γλυτωνω ετσι κι αλλιως; γιατι αυτο θελω να γλυτωσω κλεινοντας απο το ιντερνετ...
Εννοειται και αξιζει,ειναι πολυ ενδιαφερον και αρκετα μεγαλο θα λεγα!!!και του Λονδινου ειναι υπεροχο ομως!Για μεταφορες εγω μονο απο το σταθμο ως το ντουομο το χρησιμοποιησα και αντιστροφως οποτε δεν εχω αποψη.Δεν εχω καταλαβει δυο πραγματα.
Τι παιζει με τις μεταφορες, απο οσο βλεπω εχει καμποσες γραμμες μετρο (αν καταλαβαινω κανονικα ειναι 4 γραμμες), ξερουμε κοστος μεμονομενου εισητηριου, καρτα για απεριοριστες διαδρομες τι εχει;
Το μουσειο επιστημων και τεχνολογιας Λεοναρντο ΝταΒιτσι τι λεει; Κακομαθα με το Λονδινο που ηταν δωρεαν και αυτο εδω ζηταει 10αρικο το ατομο, αξιζει;
ATM Milano official appΓνωρίζετε κάποια καλή εφαρμογή για κινητό (iOS) για συγκοινωνίες στο Milano ?
Μέχρι στιγμής έχω βρει την citty mapper