Γκισε μπορει να ειναι κλειστο σε καποιες στασεις. Σε καθε σταση εχει αυτοματο μηχανημα. Μπορεις κ on line, έχει δικη του app την κατεβαζεις κ ακυρωνεις απο την οθονη σου, η με sms. Η παραδοσιακά απο μια τεράστια λιστα πωλητηριων..Επειδή δεν έχω χρησιμοποιήσει μετρό, γκισε έχει σε κάθε στάση;
Αν κ το θεμα ειναι για τραινα...φυσικά ναι. Λινατε εισαι κεντρο, που να τρεχεις στο άλλο.Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Θα πάω απευθείας πτήση Milano.
Ποιο αεροδρόμιο μου προτείνετε?
Η alitalia παει linate & η aegean πάει Μαλπένσα, μου βγαίνει λίγο πιο οικονομικά με Alitalia με τη καινουργια πτήση που πάει Linate. Να την προτιμήσω?
1. Λινατε=κεντρο. Κατανοητο?...1.Απλά για το ποιο αεροδρόμιο βολεύει καλύτερα και
2.αν είναι εξίσου καλή η alitalia με aegean.
2.(βλέπω στο site της alitalia οτι αν διαλέξω economy, δε μπορώ να επιλέξω ο 1ας απο τους 2 να έχει βαλίτσα, γίνεται αυτο?)
Καλησπέρα! Όταν λες ότι η αλλαγή γίνεται από την Μ2 εννοείς ότι θα πάρω μετρό, θα κατέβω σε άλλη στάση και από εκεί θα πάρω άλλο για Σαν Σιρο;Το Σαν Σιρο ειναι η τελευταία σταση της γραμμής Μ5 (μωβ χρωμα) του Μετρό, αν μένετε κεντρικά η αλλαγη γίνεται απο την πράσινη γραμμή ( Μ2) στη στάση Γκαριμπάλντι, πριν πατε βέβαια θα δεις και στον χάρτη τι σας βολευει, ανάλογα και με το που θα βρίσκεστε φυσικα.
Ναιαν μπορώ να πάρω το επόμενο λεωφορείο?