kanaliotis
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Με έκανες να κολλήσω και να θέλω να δω αυτά τα μέρη . Ευχαριστώ
Απλο: ψηφιζεις και τις δυο!βλεπεις αγαπημενες ιστοριες του Μηνα(παλι καλα που ηπαρχουν γτ ως σχετικα νεος δεν εχω προλαβει να διαβασω παααρα πολλα) και τσουυυπ το γουρουνι εμφανιζετεμ παντου
Τοσο επικη αφηγηση και τοσο απομονωμένα μερη με κουλτουρα μονο εσυ βρισκεις ...δε ξερω τι να πρωτοψηφισω (εχεις κ 2 ιστοριες τρομαρα σου νομιζω )
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Την Υεμένη την θεωρώ ό,τι αυθεντικότερο στον αραβικό κόσμο και must see για έναν ταξιδευτή. δεν μοιάζει με τιποτα άλλο. Δυστυχώς η κατάσταση είναι τέτοια που την καθιστά απαγορευτική τη περίοδο αυτή. Είχα την ευκαιρία να επισκεφθώ πάλι την Sanaa μερικά χρόνια μετά όταν την συνδύασα με τη Socotra (αλλη μια υπεροχη εμπειρία) και σε διαβεβαιώ όλα ήταν όπως μερικά χρόνια πριν. Δύσκολο να αλλοιώσεις τη φυσιογνωμία της παλιάς πόλης, μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Εκτός αν είσαι ανεγκέφαλος πολεμοκάπηλος...Δεν έχω πραγματικά τι να πω για τη συγκεκριμένη ιστορία.
Οτι με συγκίνησε τόσο;
Οτι δε περίμενα επ' ουδενί να είναι τόσο όμορφη χώρα η Υεμένη;
Οτι δυστυχώς δε ξέρουμε πότε θα καταφέρουμε πλέον να την επισκεφτούμε, και αν θα ναι η ίδια;
Για τη συναρπαστική γραφή του @hydronetta ;
Τι απ' όλα.
Να αφήσω ένα μεγάλο ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου για την αφήγηση.