fantasia13
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Λατινικη Αμερικη
Θερμα συγχαρητηρια και ενα μεγαλο ευχαριστω απο καρδιας
Aυτές οι εικόνες στοιχειώνουν κι εμένα Δήμο μου κι αναρωτιέμαι πώς σκοτώνουν τα παιδικά χαμόγελα δημιουργώντας δήμιουςΝάστε καλά με αυτά που είδα και διάβασα!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!! Τίποτα άλλο.
Υ.Γ. Χθες όλη μέρα σε κανάλια και ιντερνετ έπαιζε η εικόνα εκείνου του παιδιού που εκτέλεσε τον σχεδόν έφηβο αραβοϊσραηλινό. Τι αντίθεση με τα υπέροχα χαμόγελα στο βίντεο του snapper. Πως γίνεται αυτά τα χαμόγελα να δίνουν τη θέση τους σε βλέμματα γεμάτα μίσος;
Σαν ανακαλείς ταξιδιωτικές μνήμες ανακαλύπτεις ότι κάποιες χώρες αλλάζουν τόσο που ποτέ ίσως να μην είναι ίδιες όπως τις γνώρισες. Χαίρομαι που κάποιοι αναγνώστες μέσα από τις εικόνες κυρίως και το κείμενο γνώρισαν αυτή τη μοναδική χώρα. Το χρωστούσα στους ανθρώπους και κυρίως τα παιδιά της Υεμένης.Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Χάρηκα που είδα ένα άλλο πρόσωπο του μπαρμπα Πάνου από αυτό που ξέρω.
Και πάνω απ' όλα χαίρομαι που μέσα από την παραμυθένια ιστορία σου, γνώρισα μια παραμυθένια χώρα που δυστυχώς δεν υπάρχει πια!
Αμήν. Και στα επόμενα ταξίδια για όλους μας για να γενικεύσω και την ευχή!Και στις επόμενες ιστορίες σου !!!.....
Ακριβώς αυτό σκεφτόμουν κοιτώντας τα αθώα βλέμματα και τα χαμογελαστά πρόσωπα των παιδιών...πώς είναι δυνατόν να μετατρέπονται σε στυγερούς φονιάδες;;;Ποια μετάλλαξη συμβαίνει;;;Με ποιο τρόπο;;;Υ.Γ. Χθες όλη μέρα σε κανάλια και ιντερνετ έπαιζε η εικόνα εκείνου του παιδιού που εκτέλεσε τον σχεδόν έφηβο αραβοϊσραηλινό. Τι αντίθεση με τα υπέροχα χαμόγελα στο βίντεο του snapper. Πως γίνεται αυτά τα χαμόγελα να δίνουν τη θέση τους σε βλέμματα γεμάτα μίσος;