paefstra
Member
Υποθέτοντας ότι πετάω για διακοπές κι όχι για να κάνω εισήγηση σε παγκόσμιο συνέδριο σε 2 ώρες, οι υπηρεσίες σε αυτό το κόστος εντός του αεροδρομίου ( η πρόσβαση σε lounge αγοράζεται άνετα και φτηνά) και του αεροπλάνου και με αυτή τη διαφορά τιμής δεν θα με ενδιέφερα,ν. Άντε 10 ευρώ, ανεβάζω λιγο.Νομίζω ότι είστε υπερβολικοί και οι δύο. Η διαφορά μπορεί να είναι μικρή για πτήσεις διάρκειας μέχρι 3, άντε 4 ώρες και να μην αξίζει το επιπλέον κόστος που ζητούν οι εταιρίες, ακόμη κι εκεί όμως όχι ότι η διαφορά αξίζει 1 ευρώ. Ανάλογα με την πτήση, ακόμη και στην Ευρώπη, ευχαρίστως θα πλήρωνα λίγα παραπάνω ευρώ για αναβάθμιση. Στις long haul πτήσεις περισσότερα γιατί η διαφορά είναι ουσιαστική. Ωστόσο, οι οικονομικές μου δυνατότητες δεν το επιτρέπουν και αρκούμαι στα "δώρα" που μου κάνουν κατά καιρούς, όταν μαγεύονται απ' την εκπληκτική μου προσωπικότητα!
Για του λόγου το αληθές έχω αρκετά μίλια για να αναβάθμιση κάθε εισιτήριο μου με Aegean, αλλά δεν το κάνω για υπηρεσίες που δεν έχω ανάγκη σε διακοπές.
Last edited: