psilos3
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αναζητείται!
Είναι η άτιμη, από τα ωραιότερα νησιά μας δίχως αμφιβολία!Αχ αγαπημένη και λατρεμένη Φολέγανδρος….την επισκέφθηκα πρώτη φορά πέρσι και φέτος ψαχνω κάτι ανάλογο για τις καλοκαιρινές μας διακοπές!!! Θεωρώ είσαι ο πλέον αρμόδιος να μου κανεις σχετικες προτασεις… απλά να επισημάνω: η αφετηρία μας είναι η Θεσσαλονικη, μαζί μου θα έχω των 4 ετών γιο μου και δεν σκοπεύω να νοικιασω κάποιο μεταφορικό.
Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αν και η αλήθεια είναι πως το φετινό καλοκαίρι δυσκολεύομαι πολύ να κάνω προτάσεις με τις τραγικά αυξημένες τιμές που παίζουν παντού...
Ανάλογο της Φολεγάνδρου (δύσκολο), αφετηρία Θεσσαλονίκη (ίδια με μένα) και μικρό παιδί (ακόμα πιο δύσκολο), ειναι χαρακτηριστικά που ζορίζουν τη κατάσταση.
Αν θέλεις να δεις για Κυκλάδες και μικρά νησάκια θα σου πρότεινα κάτι σε Κίμωλο, Σίκινο η και Ανάφη, με δεδομένη τη δυσκολία μετακίνησης όμως που απαιτεί πτήση ως τη Σαντορίνη.
Επίσης μια πολύ καλή ιδέα είναι τα Δωδεκάνησα, σε νησιά όπως η Πάτμος και ακόμη καλύτερα οι Λειψοί, που έχουν αρκετά εύκολη πρόσβαση μέσω Σάμου.
Δε ξέρω τι αντοχές έχεις ειδικότερα με το παιδί, πάντως οι μετακινήσεις ως τον τελικό προορισμό είναι ένα ζήτημα!