Δημήτρης X.
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Νότια Κορέα
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νεπάλ
έχω ψαχτεί πολλές φορές και με αυτό και trivago κτλ.. αλλά σαν το booking δεν είναι κανένα.
Πραγματι, εχει ό,τι φτηνοτερο υπαρχει στον ντουνια. Εχει καταλυματα με αξιολογησεις αδιανοητα χαμηλες, οπως ειπε ο @North66 , κατι που παλια ηταν σπανιο συν ό,τι εχουν και οι αλλες μηχανες.έχω ψαχτεί πολλές φορές και με αυτό και trivago κτλ.. αλλά σαν το booking δεν είναι κανένα.
μόλις έκανα μια σύγκριση για τα 2 ξενοδοχεία που έκλεισα στην Ουτρέχτη με δωρεάν ακύρωση μεταξύ booking και hotels.com και οι διαφορές είναι τεράστιες στις τιμές μεταξύ τους με ακριβότερη την hotels.con. το ένα το έχει ακριβότερο κατά 150 ευρώ και το άλλο κατά 115 ευρώ.Κανω στην hotels.com. Δοκιμαστηκε και σε στραβη και ηταν σουπερ τα αντανακλαστικα της. ΑΛΛΑ λιγοτερα ξενοδοχεια, καθολου διαμερισματα που μου ειναι αδιαφορα, αχι πολυ φθηνα καταλυματα.
Συνηθως κλεινω σε ξενοδοχεια που εχουν ιδια τιμη με την booking η και χαμηλοτερη. Δεν ειναι ο κανονας. Μαλιστα ως πελατισσα εχω 10% εκπτωση και ακομη επιστροφη το 10% του ποσού σε εξτρα νυχτα, οποτε ειναι μακραν πιο συμφερον απο την booking αν μιλαμε για ιδια τιμη. Επεσες στην περιπτωση, κ. Μακη, αλλα αφου θελατε 5αστερα...μόλις έκανα μια σύγκριση για τα 2 ξενοδοχεία που έκλεισα στην Ουτρέχτη με δωρεάν ακύρωση μεταξύ booking και hotels.com και οι διαφορές είναι τεράστιες στις τιμές μεταξύ τους με ακριβότερη την hotels.con. το ένα το έχει ακριβότερο κατά 150 ευρώ και το άλλο κατά 115 ευρώ.
Συνηθως κλεινω σε ξενοδοχεια που εχουν ιδια τιμη με την booking η και χαμηλοτερη. Δεν ειναι ο κανονας. Μαλιστα ως πελατισσα εχω 10% εκπτωση και ακομη επιστροφη το 10% του ποσού σε εξτρα νυχτα, οποτε ειναι μακραν πιο συμφερον απο την booking αν μιλαμε για ιδια τιμη. Επεσες στην περιπτωση, κ. Μακη, αλλα αφου θελατε 5αστερα...
Υποψιν οτι καποιο ποσοστο δωματιων αν και ακυρωσιμα προχρεωνουν την πιστωτικη . Αυτο εμενα δεν με χαλαει εφοσον το ξερω απο πριν. Σε καθε ακυρωση, πηρα σε 2 μερες πισω τα χρηματα. Επειδη νιωθω αρκετη ασφαλεια με αυτη τη μηχανη, δεν μου φαινεται βαρυς ο ορος αυτος, προκειμενου να μη βρισκομαι προ δυσαρεστων εκπληξεων.δεν πειράζει, μαθαίνουμε. θα κάνω και εγώ εγγραφή στην hotels.con και θα την έχω υπόψη μου για την Σικελία
Μηπως εμενα μπορεις να με βοηθησεις για το συγκεκριμενο με δυο λεξεις;Τα δωμάτια είναι ίδια (συνήθως).
Αν έχετε πάντως χρόνο και διάθεση να διαβάσετε όλο το topic από την αρχή θα λάβετε πολύ χρήσιμες πληροφορίες για τα διάφορα site κρατήσεων και θα λυθούν οι περισσότερες απορίες σας.
Χμμμ! Πολύ χρήσιμη πληροφορία. Εκτός από την agoda - που τέθηκε στα υπ' όψην - έχεις και κάποια άλλη να προτείνεις;χρησιμοποιώ merchant business model μηχανές όπως η agoda.
επιβαλεται και η αμεση επικοινωνια σας και με το καταλυμα, για επαναδιατυπωση των ορων και σε mail του ιδιου του ξενοδοχου, ασχετως, με το τι εχετε κλεισει με την booking.
Παιδιά ευχαριστώ, μου βάλατε ιδέες.Πάντως και εγώ στέλνω Mail επιβεβαίωσης και ποτέ δεν έχω κάνει κράτηση μη επιστρέψιμη.