Στα πρακτορεία αυτά να διαβάσεις πολύ καλά τους όρους και τα ψιλά γράμματα....Υπάρχουν(όχι πάντα) ακριβές επιπλέον χρεώσεις για αλλαγές,προσθήκες αποσκευών κτλ.. Και επιπλέον η διαχείριση/υποστήριξη μετά την αγορά και σε περίπτωση προβλήματος δεν είναι πάντα καλή...Γεια σε ολους
Σχεδιαζω συντομα για ταξιδι εκτος Ευρωπης και η μονη λυση που δεν θα μου κοστισει ενα τετραψηφιο αριθμο σε χρηματα ειναι το κλεισιμο μεσω τριτων πρακτορειων, οπως mytrip.com, expedia.com για τα οποια ομως στο ψαξιμο για κριτικες εχω διαβασει τα χειροτερα. Εχει καποιος γνωμη/ εμπειρια για τα πιο πανω πρακτορεια και αν υπαρχει εναλλακτικη που να μην κοστιζει ο κουκος αηδονι, δηλ οχι πανω απο 1000 ευρω;
Συχνά είναι η μόνη λύση όντως, προσφέροντας εισιτήρια σε σημαντικά μικρότερο κόστος σε σχέση με τις ίδιες τις αεροπορικές. Οι κριτικές που διαβάζεις είναι για τις περιπτώσεις που κάτι πάει στραβά, ειδικά την περίοδο covid τα πράγματα ήταν ιδιαίτερα περίπλοκα με αυτά τα πρακτορεία και οι αποζημιώσεις πολλών χαθήκανε, αργήσανε σημαντικά ή ήρθαν με πολύ αγώνα μέσω τραπέζης.ταξιδι εκτος Ευρωπης και η μονη λυση που δεν θα μου κοστισει ενα τετραψηφιο αριθμο σε χρηματα ειναι το κλεισιμο μεσω τριτων πρακτορειων, οπως mytrip.com, expedia.com για τα οποια ομως στο ψαξιμο για κριτικες εχω διαβασει τα χειροτερα