Στην ίδια κατηγορία ναύλου;΄Εχει τίποτα "ψιλά γράμματα" για ακυρώσεις,διαχείριση κράτησης κτλ. το άλλο trip.com;
Ειδικά στο trip έχω παρατηρήσει πως αρκετές φορές εμφανίζει μία τιμή (κυρίως σε μηχανές αναζήτησης) κι όταν μπεις στο site εμφανίζεται μήνυμα ότι έχει αλλάξει (προς τα πάνω)
Καθολου κατανοητο. Κλεινεις απο τη Ryan χωρις χειραποσκευη. Τι δουλεια εχει ο μεσαζων να χρεωνει ο,τι γουσταρει αυτος?Καλησπέρα! Οργανώνω ταξίδι στην Μπολόνια.. Βλέπω ότι και η Booking κλείνει εισιτήρια. Να την προτιμήσω σκέφτομαι από κάτι σάιτ τύπου kiwi και mytrip που μου βγάζει η scyscanner... Συμφωνείτε εσείς ότι είναι πιο αξιόπιστη ή είναι στο μυαλό μου; Δεν το έχω ξανακάνει έτσι και για αυτό σας ρωτώ..
Απλά με την booking βλέπω ότι θα χρεωθώ στην πορεία τη χειραποσκευή της επιστροφής (καθώς γυρίζω με ryan). Οκ, κατανοητό αυτό.
Μια χαρά δουλεύει.Έχει πέσει το skyscanner από χθες σε όλους; Είναι το μόνο τουλ που χρησιμοποιώ για ψάξιμο, υπάρχει άλλο που να μοιάζει λίγο στο user interface?
Χμμμ φαίνεται να δουλεύει...Εκτός αν κολλάει εννοείς όταν πας να κλείσεις εισιτήριο....Δοκίμασε το Kayak ....Έχει πέσει το skyscanner από χθες σε όλους; Είναι το μόνο τουλ που χρησιμοποιώ για ψάξιμο, υπάρχει άλλο που να μοιάζει λίγο στο user interface?
Μου βγάζει αυτό:Χμμμ φαίνεται να δουλεύει...Εκτός αν κολλάει εννοείς όταν πας να κλείσεις εισιτήριο....Δοκίμασε το Kayak ....
Κανονικά δουλεύει και σε εμένα…Έχει πέσει το skyscanner από χθες σε όλους; Είναι το μόνο τουλ που χρησιμοποιώ για ψάξιμο, υπάρχει άλλο που να μοιάζει λίγο στο user interface?