agrioulis22
New Member
Και εγώ έχω κλείσει - Μια χαρά είναι!
Δεν ανανεώνει τις τιμές ανά πάσα στιγμή.. Οπότε αν οι τιμές αλλάξουν από την τελευταία φορά που τις έλεγξε εσύ το βλέπεις μολις πατήσεις για να κάνεις κράτηση γιατί τότε ξαναελέγχει. Το έχω πάθει και γω πολλές φορές (κυρίως όταν κάποιες πτησεις είναι σε προσφορά και αυτή λήξει, αργεί να φανεί στο skyscanner)..Εχω μια απορια για τη scyscanner. Πατας ημερμηνια πτησεησ προορισμο κλπ και βγαζει τις τιμες κατα αυξουσα σειρα,βλεπω μια τιμη π.χ. 69 ευρω και οταν παταω να κανω κρατηση η τιμη εχει γινει 269!!! Μου το εχει κανει σχεδον σε καθε αποπειρα αλλη τιμη να δειχνει αρχικα και στο κλεισιμο να την αλλαζει. Τι δεν καταλαβαινω?
Καλά κάνεις και ψάχνεις και απευθείας στις αεροπορικές. Και γω δε βασίζομαι ποτέ μόνο στο skyscanner.. Aλλά βολεύει για να βλέπεις πιο site δίνει πιο φτηνά το ίδιο εισητήριο.. Π.χ τελευταία κλείνω απ'το petas γιατί το skyscanner μου έδειξε ότι είχε καλύτερες τιμές από το site της aegean και από το airtickets..Nαι αλλα αυτο την καθιστα καθολα αναξιοπιστη τουλαχιστον για μενα...Ασε που προσφατα ετυχε στο site της εταιρειας να υπαρχει κανονικα η χαμηλη τιμη που βγαζει το scyscanner πριν πατησεις για κρατηση ενω στο ιδιο οχι....:roll:
Όχι δεν είναι!!Πρόσεξες ότι η τελευταία ανάρτησή τους για "Προσφορές - νέα" είναι του 2008?
Απάτη δεν υπάρχει αλλά αν αμφιβάλλεις, μπορείς να κλείσεις και από το site της εταιρίας αφού εντοπίσεις την πτήση που σε ενδιαφέρει. Καλό ψάξιμοΚαταρχην με συγχωρειτε αλλα επειδη προκειται για μηχανη αναζητησης εισιτηριων,πιστευω οτι εδω επρεπε να το ανοιξω το θεμα.αν ειναι λαθος ας το διορθωσει ενας μοντ.
Καλα ρε παιδια τοσο καιρο πως και δεν ηξερα αυτο το site?
Φθηνές πτήσεις | Σύγκρινε δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια στο gr.skyscanner.com
τωρα πριν λιγο μου το πε ενας φιλος μου,και εμεινα αναυδος.
σου βρισκει λεει ολες τις οικονομικες πτησεις αλλα με καλες εταιρειες αλλο παλι και τουτο.
Μπορει να μου πει κανενας αν εχει κλεισει απο αυτο το site αν υπαρχει καμια απατη η ψεμα η εξτρα χρεωσεις η ξερω γω να σε χρεωσαν κανονικα και να μην βρισκεις τα εισιτηρια.
μετα