mariath
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Όλη η Νότια Αμερική
Το web check in θα το κάνεις μέσω της σελίδας της αεροπορικής εταιρείας με την οποία θα ταξιδέψεις.
Μπορώ να το κάνω εφόσον έχω κλείσει από μηχανή αναζήτησης?Το web check in θα το κάνεις μέσω της σελίδας της αεροπορικής εταιρείας με την οποία θα ταξιδέψεις.
Ορισμένες μηχανές αναζήτησης(μάλλον γραφεία) έχουν την δυνατότητα να κάνεις web check-in απο την σελιδα τους.Το συγκεκριμένο μάλλον δεν υποστηρίζει αυτήν την υπηρεσία.΄Οποτε αναγκαστικά μέσω του site της αεροπορικής με τον αριθμό εισιτηρίου ή το όνομα.
Μάλλον δεν ξέρεις να τα χρησιμοποιείς...Ειδα αρκετα απ αυτα τα site που εχουν βαλει καποιοι αλλα ή τα περισοτερα εξυπηρετουν Αθηνα ή δεν εχουν αρκετους προορισμους (σε περιοριζουν Σε Ευρωπη μονο)
Δεν τα ειδα όλα ενα προς ενα,,,αλλα αν εχεις την καλοσινη μπορεις να μου προτεινεις ενα καλο και για να το δοκιμασω!!!Μάλλον δεν ξέρεις να τα χρησιμοποιείς...
Εχω κλεισει και απο τα 2 στο παρελθον..δεν υπαρχει ανησυχια.. Ισως ομως σου βγαλουν κι αυτα αλλη τιμη στην πορεια της κρατησης.. Ελπιζω και ευχομαι οχι!!lucia said:Χρειάζομαι τα φώτα σας! Το scyscanner μου δίνει φτηνότερη επιλογή εισιτηρίου για Λονδίνο τα 120Ε σε δυο ψαχτήρια, το myhellas.com και youbookit.com, ενώ όλες οι άλλες το έχουν 210+. Σημειωτέον ότι σε κάποιες από τις ακριβές υπήρχε αυτή η τιμή 130Ε, κι ενώ έκλεινα, η κράτηση δεν ολοκληρωνόταν γτ άλλαξε η τιμή, έλεγαν.Τι μπορεί να παίζει; Να κλείσω από τις δυο πρώτες;;
Φτάνω ως την προσθήκη του αριθμού της κάρτα, χωρίς να έχω λάβει κανένα μήνυμα για αλλαγή τιμής. Υπάρχει περίπτωση να το κάνει εκ των υστέρων;;Τύπου:"κλείσατε τα εισιτήρια, αλλά τελικά σας χρεώνω τα διπλά γιατί η τιμή άλλαξε" και να χρεωθεί η κάρτα τη νέα τιμή;;Εχω κλεισει και απο τα 2 στο παρελθον..δεν υπαρχει ανησυχια.. Ισως ομως σου βγαλουν κι αυτα αλλη τιμη στην πορεια της κρατησης.. Ελπιζω και ευχομαι οχι!!