• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Μηχανές Αναζήτησης Πτήσεων

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Το web check in θα το κάνεις μέσω της σελίδας της αεροπορικής εταιρείας με την οποία θα ταξιδέψεις.

maraki86

Member
το είχα προσπαθήσει μια φορά αλλά δεν γινόταν... θα ξαναπροσπαθήσω βέβαια και αν έχω κάποια απορία θα ρωτήσω!! :D

fotast

Member
Ορισμένες μηχανές αναζήτησης(μάλλον γραφεία) έχουν την δυνατότητα να κάνεις web check-in απο την σελιδα τους.Το συγκεκριμένο μάλλον δεν υποστηρίζει αυτήν την υπηρεσία.΄Οποτε αναγκαστικά μέσω του site της αεροπορικής με τον αριθμό εισιτηρίου ή το όνομα.

maraki86

Member
Ορισμένες μηχανές αναζήτησης(μάλλον γραφεία) έχουν την δυνατότητα να κάνεις web check-in απο την σελιδα τους.Το συγκεκριμένο μάλλον δεν υποστηρίζει αυτήν την υπηρεσία.΄Οποτε αναγκαστικά μέσω του site της αεροπορικής με τον αριθμό εισιτηρίου ή το όνομα.

Θα προσπαθήσω να τους στείλω ένα email για να επιβεβαίωσω αν γίνεται!!! Ευχαριστώ πολύ!!! :)

kelas22

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γυρος του κοσμου
Ειδα αρκετα απ αυτα τα site που εχουν βαλει καποιοι αλλα ή τα περισοτερα εξυπηρετουν Αθηνα ή δεν εχουν αρκετους προορισμους (σε περιοριζουν Σε Ευρωπη μονο) Το gr.skyscanner.com μου αρεσε γιατι εχει προορισμους για ολο το κοσμο και σκαναρει τιμες απο πολλες εταιριες οποτε βρισκεις την πιο οικονομικη...

Και πολλες φορες αν βαλεις πτησεις απο γειτονικες χωρες οπως Βουλγαρια Τουρκια οι τιμες στα αεροπορικα πεφτουν κατακοριφα!!!

Traveller

Member
Ειδα αρκετα απ αυτα τα site που εχουν βαλει καποιοι αλλα ή τα περισοτερα εξυπηρετουν Αθηνα ή δεν εχουν αρκετους προορισμους (σε περιοριζουν Σε Ευρωπη μονο)
Μάλλον δεν ξέρεις να τα χρησιμοποιείς...

lucia

Member
Χρειάζομαι τα φώτα σας! Το scyscanner μου δίνει φτηνότερη επιλογή εισιτηρίου για Λονδίνο τα 120Ε σε δυο ψαχτήρια, το myhellas.com και youbookit.com, ενώ όλες οι άλλες το έχουν 210+. Σημειωτέον ότι σε κάποιες από τις ακριβές υπήρχε αυτή η τιμή 130Ε, κι ενώ έκλεινα, η κράτηση δεν ολοκληρωνόταν γτ άλλαξε η τιμή, έλεγαν.Τι μπορεί να παίζει; Να κλείσω από τις δυο πρώτες;;

kelas22

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γυρος του κοσμου
Μάλλον δεν ξέρεις να τα χρησιμοποιείς...
Δεν τα ειδα όλα ενα προς ενα,,,αλλα αν εχεις την καλοσινη μπορεις να μου προτεινεις ενα καλο και για να το δοκιμασω!!!

Ευχαριστω!;)

cathy-κι

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τανζανία
Ταξίδι-Όνειρο
Ξέμεινα από όνειρο??
lucia said:
Χρειάζομαι τα φώτα σας! Το scyscanner μου δίνει φτηνότερη επιλογή εισιτηρίου για Λονδίνο τα 120Ε σε δυο ψαχτήρια, το myhellas.com και youbookit.com, ενώ όλες οι άλλες το έχουν 210+. Σημειωτέον ότι σε κάποιες από τις ακριβές υπήρχε αυτή η τιμή 130Ε, κι ενώ έκλεινα, η κράτηση δεν ολοκληρωνόταν γτ άλλαξε η τιμή, έλεγαν.Τι μπορεί να παίζει; Να κλείσω από τις δυο πρώτες;;
Εχω κλεισει και απο τα 2 στο παρελθον..δεν υπαρχει ανησυχια.. Ισως ομως σου βγαλουν κι αυτα αλλη τιμη στην πορεια της κρατησης.. Ελπιζω και ευχομαι οχι!!

lucia

Member
Εχω κλεισει και απο τα 2 στο παρελθον..δεν υπαρχει ανησυχια.. Ισως ομως σου βγαλουν κι αυτα αλλη τιμη στην πορεια της κρατησης.. Ελπιζω και ευχομαι οχι!!
Φτάνω ως την προσθήκη του αριθμού της κάρτα, χωρίς να έχω λάβει κανένα μήνυμα για αλλαγή τιμής. Υπάρχει περίπτωση να το κάνει εκ των υστέρων;;Τύπου:"κλείσατε τα εισιτήρια, αλλά τελικά σας χρεώνω τα διπλά γιατί η τιμή άλλαξε" και να χρεωθεί η κάρτα τη νέα τιμή;;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom