Δυστυχώς είναι λίγο τζόγος από όποιον πάροχο και να αγοράσεις εισιτήρια αν δεν είναι από την ίδια την αεροπορική. Την περίοδο του COVID οι περισσότεροι πάροχοι που παρέχει το Skyscanner δημιούργησαν πολλά προβλήματα σε ακυρώσεις, επιστροφή χρημάτων ή voucher όπως και στην επικοινωνία με τον ταξιδιώτη. Αναγκαστικά πρέπει κάποιον να εμπιστευτούμε καθώς δυστυχώς συνήθως η αεροπορική δίνει πιο ακριβά..Όταν υπάρχει μεγάλη διαφορά στην τιμή, ΠΑΝΤΑ κάποιο λάκκο έχει η φάβα.
Σίγουρα έχεις εννιαίο εισιτήριο για όλες σου τις πτήσεις;
Από το gotogate έχω τις χειροτερες εντυπώσεις. Πρόσφατα μου πούλησαν flex εισιτήριο (με extra τιμή),που μετά αρνήθηκαν να το ακυρώσουν όταν τα σχέδιά μου άλλαξαν. Ποτέ, ποτέ, ποτέ ξανά (Ο μόνος λόγος που έκλεισα απ' αυτους εξ'αρχής, ήταν επειδή προσέφεραν flex εισιτήριο ενώ η Cyprus Airways με την οποία θα πέταγα δεν το προσέφερε). Τελικά λούστηκα και το εισιτήριο και το flex...
Δε θυμαμαι που την εχω χρησιμοποιήσει, αλλά για τόσο μεγάλη διαφορά (συν τη δωρεάν ακύρωση) θα το έκλεινα χωρίς σκέψη. Σίγουρα ισχύει; Πολλές φορές σ' αυτές τις μηχανές όταν προχωράς σε κράτηση αλλάζει η τιμή και συγχρονίζεται με την τρέχουσα, τσέκαρε το.η διαφορά που βρίσκω είναι τεράστια (783 vs 173). Με 30 ευρώ έξτρα μπορώ να βάλω και δωρεάν ακύρωση για οποιονδήποτε λόγο.
Οπότε η ερώτησή μου είναι: έχει κανείς εμπειρία με την budgetair?
Έφτασα σχεδόν μέχρι το τέλος, βάζοντας τα εξτραδάκια κλπ και δε βλέπω να άλλαξε. Με δωρεάν ακύρωση για οποιονδήποτε λόγο συν αυτόματο τσεκ ιν βγαίνει στα 180.Δε θυμαμαι που την εχω χρησιμοποιήσει, αλλά για τόσο μεγάλη διαφορά (συν τη δωρεάν ακύρωση) θα το έκλεινα χωρίς σκέψη. Σίγουρα ισχύει; Πολλές φορές σ' αυτές τις μηχανές όταν προχωράς σε κράτηση αλλάζει η τιμή και συγχρονίζεται με την τρέχουσα, τσέκαρε το.
Για που; Για Ισλανδία;Έφτασα σχεδόν μέχρι το τέλος, βάζοντας τα εξτραδάκια κλπ και δε βλέπω να άλλαξε. Με δωρεάν ακύρωση για οποιονδήποτε λόγο συν αυτόματο τσεκ ιν βγαίνει στα 180.
Ευχαριστώ!
Ευχαριστώ! Κάτι είδα! Βέβαια τα περισσότερα είναι για κάποιο θέμα που έχεις και κυρίως με κορονοϊό. Σε κάθε περίπτωση, αν βρω λίγο χρόνο σήμερα θα το ψάξω (ελπίζοντας να μην αλλάξει η τιμή κατα πολύ)Δεν την είχα ξανακούσει την budgetair, αλλά έριξα μια ματια σε reviews σε trustpilot κλπ και δεν τα βλέπω ρόδινα τα πράγματα... Συμφωνώ ότι η προσφορά είναι εξαιρετικά δελεαστική αλλά μήπως να το κοίταζες λίγο καλύτερα?
Όχι, αυτά τα έχω ήδη κλεισμένα (μέσω Τρικάλων που λέτε κι εσείς )Για που; Για Ισλανδία;
Έχει καλό επιτόκιο;Με βλέπω για δάνειο από το ΟΝΤ (οικογενειακό νομισματικό ταμείο)
Τελείως άτοκο και μάλιστα και με σκόντοΈχει καλό επιτόκιο;