Μετρό Θεσσαλονίκης

duty_free

Member
υπηρξαν ατομα που χαλαστηκαν επειδη μεταφερθηκε ο υπογειος δρομος μερικα εκατοστα και εχασε (ο δρομος) το αυθεντικο του. Δηλαδη ο λουτρός, ανερωτηθην, δεν ειναι και αυτος, κατοπιν της επεμβασεως των αρχαιοτέτοιων, κάτι διαφορετικό του αρχικου; Δεν ειπε ποτέ, κανείς , κάτι.

Το κακό σου το καιρό :haha:
χαχαχαχα - λολ λέγω.

dammys

Member
Στην εποχή που ζούμε με τόσα τεχνολογικά καλούδια θα μπορούσαν να υπάρχουν εικόνες επαυξημένης πραγματικότητας (ΑR) με ταμπελάκι Qrcode ή προσομοιώσεις σε αρκετούς αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία που να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα. Χρέος των αρχαιολόγων είναι να κρίνουν σε ποια μνημεία θα γίνουν παρεμβάσεις και σε ποια όχι κτλ. Ας μην γίνουμε σαν τον Εβανς που τσιμέντωσε την Κνωσό.
Ο λουτρός μπορεί φερειπείν να κρύβει μέσα του καλούδια π.χ ψηφιδωτά πιο σημαντικά από την εξωτερική όψη του..

Last edited:

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Ο λουτρός μπορεί φερειπείν να κρύβει μέσα του καλούδια π.χ ψηφιδωτά πιο σημαντικά από την εξωτερική όψη του..
Όσες φορές κι αν έχω περάσει δεν το έχω βρει ποτέ ανοιχτό. Δεν ξέρω αν κάποια στιγμή το είχαν ανοίξει. Δεν έχει καν ωράριο λειτουργίας.
DSC_5069.JPG

DSC_5066.JPG

paefstra

Member
Δεν καταλαβαίνω τι το κακό βρίσκεις σε αυτό που βλέπεις στο αναστηλωμένο μνημείο. Πως θα έπρεπε να είναι δλδ για σένα. Όχι οτι ξέρω απο αρχιτεκτονική και αναστηλώσεις, αλλά δεν βλέπω τόσο τρομερές αλλαγές στην αρχιτεκτονική για να δικαιολογήσω ας πούμε την αγανάκτηση σου.
Συμφωνωντας κι επαυξανοντας, η ψαροταβερνα "Λουτρος" στα Λουλουδαδικα που γνωριζαμε καποτε ως καπηλειο με βαρελια καπως ετσι εγινε οταν εκλεισε. Δεν μας αρεσε αλλα ουτε και η μοιρα του καπηλειου ηταν δικαιη.
2015_02_13 ‘’ Ο ΛΟΥΤΡΟΣ ‘’

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Συμφωνωντας κι επαυξανοντας, η ψαροταβερνα "Λουτρος" στα Λουλουδαδικα που γνωριζαμε καποτε ως καπηλειο με βαρελια καπως ετσι εγινε οταν εκλεισε. Δεν μας αρεσε αλλα ουτε και η μοιρα του καπηλειου ηταν δικαιη.
2015_02_13 ‘’ Ο ΛΟΥΤΡΟΣ ‘’
Ούτε που ήξερα οτι εκεί είχε ταβέρνα.... Το καφέ πάντως που βγάζει τις καλές μέρες κάτι ωραία μικρά τραπεζάκια δίπλα στο μνημείο το έχω τιμήσει δεόντως! Αν και έχω καιρό να πάω...

paefstra

Member
Ούτε που ήξερα οτι εκεί είχε ταβέρνα.... Το καφέ πάντως που βγάζει τις καλές μέρες κάτι ωραία μικρά τραπεζάκια δίπλα στο μνημείο το έχω τιμήσει δεόντως! Αν και έχω καιρό να πάω...
Το αρθρο που παρεθεσα ειναι ελλιπες. Στο καπηλειο συχναζαν κανταδοροι, ετεροκλητη παρεα με ετεροκλητα επαγγελματα απο εμποροι του κεντρου ως δικηγοροι παρ Αρειω Παγω Το ραντεβου ηταν καθε Παρασκευη βραδυ και κρατουσε ως τα ξημερωματα.
Αξεχαστα πραγματα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.810
Μέλη
39.541
Νεότερο μέλος
emma.24

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα