• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μετρό Θεσσαλονίκης

chrisbd

Member
Αϊ ρε ζηλιαρηδες... τετοιο μετρο ουτε στον υπνο σας.. τωρα θα πηγαινετε Θεσσαλονικη μόνο και μόνο για να κανετε βολτα με ενα μετρο του μελλοντος.. ΜATRIX ..ενταξει μετα πατε και στα λαδαδικα..

varioAthens

Member
Αϊ ρε ζηλιαρηδες... τετοιο μετρο ουτε στον υπνο σας.. τωρα θα πηγαινετε Θεσσαλονικη μόνο και μόνο για να κανετε βολτα με ενα μετρο του μελλοντος.. ΜATRIX ..ενταξει μετα πατε και στα λαδαδικα..
Εγω το σκεφτομαι παντως… θα ηθελα να το ζησω, απο φοιτητρια το φανταζομουν

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Στον σταθμό Βούλγαρη πάντως πριν καμιά ώρα είχαν έναν κυριούλη που σφουγγάριζε και έλεγε σε όλους "προσοχή, γλιστράνε τα πλακάκια!". Μία κυρία μπροστά μου έφαγε μια επική τούμπα στα νερά μέσα στον σταθμό.

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Προβλέπω αύξηση επισκεπτών, στην πόλη, πρώην φοιτητών αποκλειστικά λόγω μετρό
😁🤪😎😉
Ήταν νιοι και νιες όταν είδαν την πινακίδα της τρύπας του Κούβελα από το μακρυνο 1987 κ μετά ..
Οι πρώτοι VIP επιβάτες του νέο μετρό που αμφιβάλλω αν ξαναμπούν στο μετρό αυτο😁

Attachments

panpan

Member
Να σας πω ενα μυστικό.. μεταξυ μας ομως... ο Λευκός Πύργος δεν ηταν ποτε λευκός..
Το σύγχρονο όνομά του το πήρε όταν ένας Εβραίος κατάδικος, ο Nathan Guidili, τον ασβέστωσε με αντάλλαγμα την ελευθερία του, το 1891....
Διαβάστε όλο το άρθρο: Πως o Πύργος στη Θεσσαλονίκη έγινε λευκός. Αρχικά είχε τείχη και λειτουργούσε ως φυλακή και τόπος βασανιστηρίων από τους Γενίτσαρους

fotast

Member

8avos

Member
Αυτό νομίζω ανήκει στο άλλο νήμα "γιατί παντρεύεστε"

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Μια απορία: Το αεροδρόμιο στη Μικρα έχει (ή θα έχει) σταθμό του μετρό?

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.671
Μέλη
39.412
Νεότερο μέλος
Lena V

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom