• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Alpha bank bonus

jpsih

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Τι να τους κανεις τους διπλους ποντους με τοσο χαμηλες αποδοσεις (που φορολογουνται κι ολας)?

kostasdano

Member
Κούραση έχει γίνει η παρακολούθηση του αν μπαίνουν σωστά οι bonus πόντοι πλέον. Δύο συναλλαγές την ίδια μέρα στο ΙΚΕΑ η μία στο κατάστημα η άλλη στο online ίδια επωνυμία στη καταχώρηση ίδια όλα η μία περάστηκε σαν ΙΚΕΑ Χ2 και η άλλη ως housemarket μη συνεργατης. Και τη προηγούμενη βδομάδα από fancy Buddha το ίδιο σα μη συνεργάτης από το κατάστημα κι όλας.
και μενα 2 συναλλαγες απο aegean (πληρωμη φορων απο αγορες εισιτηριου με εξαργυρωση μιλιων), στη μια μπηκαν κανονικα x4 ποντοι και στην αλλη x1

πλεον εγω καθε φορα που κανω αγορα τσεκαρω στην εφαρμογη bonus να δω τι μπηκε

afrodite39

Member
και μενα 2 συναλλαγες απο aegean (πληρωμη φορων απο αγορες εισιτηριου με εξαργυρωση μιλιων), στη μια μπηκαν κανονικα x4 ποντοι και στην αλλη x1

πλεον εγω καθε φορα που κανω αγορα τσεκαρω στην εφαρμογη bonus να δω τι μπηκε
Και γω παρατήρησα ότι σε 3 συναλλαγές με aegean περάστηκαν επι 1 οι πόντοι…..
η μία ήταν εξαργύρωση πόντων…
η διαφορά ήταν ότι ήταν η πρώτη φορά απτό νέο app πουχουν προσθέσει το apple pay που χρησιμοποίησα….
που απευθυνόμαστε;;;;
έχουμε τηλ;;;
έχασα αρκετούς πόντους….

pan82

Member
Και γω παρατήρησα ότι σε 3 συναλλαγές με aegean περάστηκαν επι 1 οι πόντοι…..
η μία ήταν εξαργύρωση πόντων…
η διαφορά ήταν ότι ήταν η πρώτη φορά απτό νέο app πουχουν προσθέσει το apple pay που χρησιμοποίησα….
που απευθυνόμαστε;;;;
έχουμε τηλ;;;
έχασα αρκετούς πόντους….
Στέλνεις ένα mail στο [email protected] με αναλυτικά το θέμα. Κι εγώ θα ξαναστείλω, πριν δέκα μέρες μου απάντησαν την επόμενη μέρα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.997
Μέλη
39.701
Νεότερο μέλος
Νώντας Χατζόπουλο

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom