giannis228
Member
ακομα και με διπλους ποντους τους εχουν ριξει παρα πολυ δυστυχωςΕχω ωριμανση στις 25/4. Αν προλαβω προλαβα.μια 3μηνη.
ακομα και με διπλους ποντους τους εχουν ριξει παρα πολυ δυστυχωςΕχω ωριμανση στις 25/4. Αν προλαβω προλαβα.μια 3μηνη.
Θα την κρατησω μονο για 1 μηνα γιατι υπαρχουν καλυτερες επιλογες.ακομα και με διπλους ποντους τους εχουν ριξει παρα πολυ δυστυχως
τους ποντους δεν στους παιρνουν πισω σωστα?Θα την κρατησω μονο για 1 μηνα γιατι υπαρχουν καλυτερες επιλογες.
Οχι, το εχω ξανακανει.τους ποντους δεν στους παιρνουν πισω σωστα?
και μενα 2 συναλλαγες απο aegean (πληρωμη φορων απο αγορες εισιτηριου με εξαργυρωση μιλιων), στη μια μπηκαν κανονικα x4 ποντοι και στην αλλη x1Κούραση έχει γίνει η παρακολούθηση του αν μπαίνουν σωστά οι bonus πόντοι πλέον. Δύο συναλλαγές την ίδια μέρα στο ΙΚΕΑ η μία στο κατάστημα η άλλη στο online ίδια επωνυμία στη καταχώρηση ίδια όλα η μία περάστηκε σαν ΙΚΕΑ Χ2 και η άλλη ως housemarket μη συνεργατης. Και τη προηγούμενη βδομάδα από fancy Buddha το ίδιο σα μη συνεργάτης από το κατάστημα κι όλας.
Και γω παρατήρησα ότι σε 3 συναλλαγές με aegean περάστηκαν επι 1 οι πόντοι…..και μενα 2 συναλλαγες απο aegean (πληρωμη φορων απο αγορες εισιτηριου με εξαργυρωση μιλιων), στη μια μπηκαν κανονικα x4 ποντοι και στην αλλη x1
πλεον εγω καθε φορα που κανω αγορα τσεκαρω στην εφαρμογη bonus να δω τι μπηκε
Στέλνεις ένα mail στο [email protected] με αναλυτικά το θέμα. Κι εγώ θα ξαναστείλω, πριν δέκα μέρες μου απάντησαν την επόμενη μέραΚαι γω παρατήρησα ότι σε 3 συναλλαγές με aegean περάστηκαν επι 1 οι πόντοι…..
η μία ήταν εξαργύρωση πόντων…
η διαφορά ήταν ότι ήταν η πρώτη φορά απτό νέο app πουχουν προσθέσει το apple pay που χρησιμοποίησα….
που απευθυνόμαστε;;;;
έχουμε τηλ;;;
έχασα αρκετούς πόντους….