• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Μετρό Θεσσαλονίκης

varioAthens

Member

panpan

Member
Μια απορία: Το αεροδρόμιο στη Μικρα έχει (ή θα έχει) σταθμό του μετρό?
Είχε ακουστεί ότι θα επεκταθεί μέχρι το αεροδρόμιο. Προς το παρόν βάζουν μια καινούρια
γραμμή λεωφορείων από το τέρμα έως το αεροδρόμιο.

chrisbd

Member
image_2024-12-01_093153913.png

Το μπλε σκουρο η επεκταση Καλαμαριας θα παραδοθει (λένε) τελος 25...οι υπολοιπες επεκτασεις (τελιτσες) Αεροδρομιο Θερμη Σταυρουπολη κλ και η 2η γραμμη ελπίζω να το προλάβουν τα δισσεγγονά μας..

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Εγώ θα πω μεγια το μετρό!
Πάντως παίζει να είμαι η μοναδική Αθηναία που δεν είχε κόντρες με Θεσσαλονικεις αλλά και ο γιος μου που σπουδάζει Αλεξανδρούπολη έχει μια παρέα όπου είναι Αθηναίοι και Θεσσαλονικεις και περνάνε τέλεια!!

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Πάντως παίζει να είμαι η μοναδική Αθηναία που δεν είχε κόντρες με Θεσσαλονικεις αλλά και ο γιος μου που σπουδάζει Αλεξανδρούπολη έχει μια παρέα όπου είναι Αθηναίοι και Θεσσαλονικεις και περνάνε τέλεια!!
Καλέ γιατί το λες; Εκατομμύρια είμαστε.

chrisbd

Member
Οι κοντρες ειναι για το χαβαλέ.. οσοι το παιρνουν σοβαρά εχουν προβλημα.. ολοι μας θελουμε οι πολεις μας να ειναι ομορφες, ανθρωπινες και να χαιρεσαι να ζεις σε αυτες η να τις επισκεπτεσαι..

Last edited:

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη