• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μετα πάσχα αναφορές !!!που πήγατα τι φάγατε???

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
αντε επιτελους επιστρεφετε!!:clap:
σαν τον christian k εγω,εκατσα να φυλαω την πολη μου διοτι φυγατε ολοι και οι ληστες παραμονευαν!:D
το πασχα απο διατροφικης αποψης με αφηνει αδιαφορη,παρολο που ,να ναι παντα καλα η μανουλα ,στο σπιτι υπηρχαν απο ολα τα καλα,μαγειριτσα,αρνια,γλυκα κλπ.
καλα ηταν,διασκεδασαμε,χαλαρωωωσαμε,κοιμηθηκαμε:lol:....και τωρα παλι στη δουλεια:(
και του χρονου με υγεια παιδια!!!

vaggelakos

Member
Επόμενο Ταξίδι
salzburg?!
Ενα μεγαλο ευχαριστω στον traveller(παροτι του τα ειχα πρηξει). Χτες γυρισα απο milan - bergamo - lake como. Πηγα bergamo - bellagio - como - varenna - saint moritz - milan. Traveller εφαγα στο vechia varenna.... τι ωραια που ηταν. Το belano ηταν κλειστα την ωρα που ειχα παει. Παρα πολυ ωραια φυση,ηρεμια,απιστευτη ομορφια. Καναμε και τη βολτα μας στο saint moritz ετσι για ενα καφεδακι! Αντε παμε για αλλα...!!!!

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Γύρισα κι εγώ! :D
Τίποτα ιδιαίτερο, πήγα Κοζάνη στην αδερφή μου (δεν ξαναπάω με ΚΤΕΛ, δεν ξαναπάω με ΚΤΕΛ!!!). Από φαγητά τα κλασικά, αυτό όμως που τάραξα ήταν το τιραμισού!! Πρέπει να έχω βάλει τουλάχιστον 2 κιλά :shock:, το λατρεύω αυτό το γλυκό, τι να κάνω... Τώρα περιμένω να περάσουν οι μέρες να ξαναφύγω για Πρωτομαγιά :D

Άντε παιδάκια και του χρόνου!
Ελπίζω να περάσατε όλοι πολύ καλά!

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
να'μαι και εγω γυρισα απο την πανεμορφη Υδρα!! χρονια πολλα σε ολους!! Περασα υπεροχα,ειχα 5 χρονια να περασω το Πασχα στην Ελλαδα και ομολογω οτι δεν το μετανιωσα στιγμη!! Ο καιρος δεν μπορουσε να ηταν καλυτερος,οι μπαταριες γεμισαν στο φουλ και αναμενουμε τις επομενες διακοπες!!:clap::clap:

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
να'μαι και εγω γυρισα απο την πανεμορφη Υδρα!! χρονια πολλα σε ολους!! Περασα υπεροχα,ειχα 5 χρονια να περασω το Πασχα στην Ελλαδα και ομολογω οτι δεν το μετανιωσα στιγμη!! Ο καιρος δεν μπορουσε να ηταν καλυτερος,οι μπαταριες γεμισαν στο φουλ και αναμενουμε τις επομενες διακοπες!!:clap::clap:
Ευαγγελια καλως ήρθες....τελεια η Υδρα???? καλα λυθηκα στα γελια με οτι εγραψες στο ''Τι μας χαλαει......'' το διαβαζα οποτε ημουν φορτιζμενη ετσι για να ηρεμησω...οτι εγραψες οντως συμβαινουν....

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
rethιmno ισως να φανω κουραστικη ,αλλα οντως η Υδρα δεν παιζεται!! την συνιστω σε ολους ειτε για πολυημερες η για ολιγοημερες διακοπες...Ειναι μυθος οτι προκειται για ακριβο νησι εξαλλου οποιος αναζητα βρισκει τα παντα!! ιδανικη για οσους εχουν μικρα παιδια,τα αφηνεις να αλωνιζουν χωρις φοβο μιας και δεν υπαρχει αυτοκινητο ουτε για δειγμα.να πω για τα φαγητα...... εξαισια,φρεσκοτατα με προτιμηση στο υδραιικο χταποδι και στους χταποδοκεφτεδες!!!!
τελος θελω να σε πληροφορησω οτι το ρεθυμνο ειναι ενας αλλος αγαπημενος ελληνικος προορισμος τον οποιο τον τιμω οποτε μπορω!!

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Εγώ είμαι από αυτούς που φύλαξαν τις Θερμοπυλες.
Έφαγα μαγειρίτσα, αρνάκι, κοκορετσι, κοντοσούβλι, παγωτάκι, τσουρέκι, γλυκά και ό,τι αλλό υπήρχε και δε θυμάμαι τώρα.
Πήγα μονοήμερη εκδρομη και μάζεψα δυνάμεις για Λουμπλιάνα και Βενετία.:clap::clap::clap: Καλώς εχόντων των πραγμάτων.
Χριστός Ανέστη και Καλά Ταξίδια σε όλους!

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Χρονια πολλα σε ολους!!!!
Σε ενα μικρο χωριο στους προποδες του ψηλορειτη βουτηγμενο στο πρασινο,και με πολυ λιγο κοσμο περασα φετος τις γιορτινες μερες του Πασχα.
Αυτο ηθελα κιολας,ηταν οτι καλυτερο.!!

Απο φαγητα τα απαρετητα καλιτσουνακια και ρακι και αλλα παραδοσιακα φαγητα ηταν οτι επρεπε.
Ολα μαζι και κυριως η καλη παρεα συντελεσε να περασω ενα αξεχαστο Πασχα.!!!
Και του χρονου travelstorites.:lol:

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
κεγω στο σπιτακι μου την εβγαλα..φαγητο πολυ(το σκεφτομαι και με πιανει καταθλιψη..)..
μαγειριτσα, αρνακι,κοκορετσι, τσουρεκι απο τα χερακια της γιαγιας μου(καλυτερο δεν υπαρχει και δεν σηκωνω κουβεντα!!!), εκμεκ κανταιφι απο την ανεμωνη(!!!!!) κτλ..
χτες που γυριζαν ολοι(ειμαι αναποδος ανθρωπος), την εκανα για το αγαπημενο μου ναυπλιο και επεστρεψα προ ολιγου!!!βολτουλες στα σοκακια,θεα στο μπουρτζι,φαγητο στο καινουργιο ιταλικο του αργους, παγωτο απο την παγωτομανια φυσικα!!! και στο ψυγειο μου υπαρχει αυτη την στιγμη ενα κουτι γεματο με γλυκα απο γνωστο ζαχαροπλαστειο της περιοχης("το φακελακι του γιατρου", ο "εχθρος του γιατρου", "σουλτανα" κτλ..ολα σιροπιαστα και ολα μουρλια!!)!!
απο αυριο δουλεια:):):)() αλλα και διαιτα!!!

varioAthens

Member
κεγω στο σπιτακι μου την εβγαλα..φαγητο πολυ(το σκεφτομαι και με πιανει καταθλιψη..)..
μαγειριτσα, αρνακι,κοκορετσι, τσουρεκι απο τα χερακια της γιαγιας μου(καλυτερο δεν υπαρχει και δεν σηκωνω κουβεντα!!!), εκμεκ κανταιφι απο την ανεμωνη(!!!!!) κτλ..
χτες που γυριζαν ολοι(ειμαι αναποδος ανθρωπος), την εκανα για το αγαπημενο μου ναυπλιο και επεστρεψα προ ολιγου!!!βολτουλες στα σοκακια,θεα στο μπουρτζι,φαγητο στο καινουργιο ιταλικο του αργους, παγωτο απο την παγωτομανια φυσικα!!! και στο ψυγειο μου υπαρχει αυτη την στιγμη ενα κουτι γεματο με γλυκα απο γνωστο ζαχαροπλαστειο της περιοχης("το φακελακι του γιατρου", ο "εχθρος του γιατρου", "σουλτανα" κτλ..ολα σιροπιαστα και ολα μουρλια!!)!!
απο αυριο δουλεια:):):)() αλλα και διαιτα!!!
..... και τρ-ίαιτα μη σου πώ.....:haha::haha::haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα