Μετα πάσχα αναφορές !!!που πήγατα τι φάγατε???

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
Ούτε ο τζιγεροσαρμάς ξέρω τι είναι, αλλά τα συστατικά μου ακούγονται μούρλια!!!!
Σε ποια μεριά της Ελλάδας τα φτιάχνουνε όλα αυτά τα νόστιμα??????
στις σέρρες ρόζα μου! :)

θα επανέλθω με φωτό και συνταγή αν θέλετε, όταν επιστρέψω σπίτι μου και βρω λίγο χρόνο... :bleh:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
ε.. μωρεεε... μια φορά το χρόνο την κάνουμε!:D

να σου πω την αλήθεια... μπορώ να μη φάω καθόλου αρνί άνετα! δεν είμαι φίλη! αλλά την παπούδα θα την ταράξω!..:D
Συμφωνώ και επαυξάνω!

driver01

Member
Επόμενο Ταξίδι
................
Ταξίδι-Όνειρο
Να δω την γη απο ψηλα!!
Λιμνη como-Λιμνη Maggiore

Κυριολεκτικα μολις γυρισα απο Ιταλια και ειμαι ακομα "μεθυσμενος" απο την απιστευτη πραγματικα ομορφια που εζησα 4 μερες.Θελω απλα να αναφερω ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον traveller για την ιδεα του να σπασω το ταξιδι σε 2 ενοτητες και τις πραγματικα απιστευτες πληροφοριες που μου εδωσε.Αλλωστε τι να πω....ειμαι ακομα εκει!!!!!!!
.

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Κοίτα να δεις που μου λείψατε όλοι, μα όλοι όμως...;)

Λοιπόν, βγαίνω στην αναφορά...
Πήγαμε σε φίλους στη Χαλκίδα, θαύμα περάσαμε, φαγητό νορμάλ, ποτό νορμάλ, γλυκά, δεν ξέρω πόσα....έπαψα να μετράω...(αχ! βρε Ερση....):roll:

Για ελάτε και οι υπόλοιποι, αναφερθείτε να μετρηθούμε, έχουμε και την έννοια σας...:clap:

discolata

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
raja ampat
κατσικάκι εύβοιας στο μαρούσι ( μας το εφερε ταξί απο τον κρεοπωλη) , πεινιρλί στη δροσιά , μιλφέιγ απο τη δεσποινα της νεας ερυθραιας..
φανταστικό τσουρέκι απο το lido στο παγκράτι ( 5 η ωρα το πρωι εξω απο το grande dame bar..)

Christian

Member
Μμμμμμμμμ.....θαύμα γεύση μου μυρίζει...!!!!!!!Μου έχει σπάσει η μύτη!!!!!
discolata δεν μας κάνεις μια ενημέρωση για το μιλφέιγ της δέσποινας απο τη νέα ερυθραία και για το τσουρέκι από το lido στο παγκράτι.

Ααα....ξέχασα να πω, εγώ ηρεμία έψαχνα και τη βρήκα στο σπίτι(δεν το άλλαζα με τίποτα),τρώγοντας πράσινα φασολάκια τη μία μέρα, κινέζικο την επόμενη και στο τέλος για καλή μου τύχη ήρθαν τα τρίγωνα πανοράματος(που ήταν και φρεσκότατα):D

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
τσουρέκι απο το lido στο παγκράτι
καλά στο lido, ειδικά τέτοιες μέρες, γίνεται χαμός.. ουρές να περιμένουν έξω από το μαγαζί στη χρεμωνίδου για να πάρουν τα τσουρέκια τους τρία-τρία!... πρέπει να έχεις υπομονή και επιμονή... :D

...ενίοτε κλείνουν και την κυκλοφορία.. (χιουμοράκι.. :cool:)

btw, αυτή την εβδομάδα, η athens voice είχε αφιέρωμα στα καλύτερα τσουρέκια της αθήνας.. χωρισμένα μάλιστα σε 2 κατηγορίες (τα απλά πολίτικα και τα "εξαλλα" - αυτά με τις λευκές σοκολάτες και άλλες κολάσεις.. :D...)

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη σε όλους!
Μόλις γύρισα κι εγώ από τη Κεντρική Μακεδονία, ευτυχώς στο δρόμο δεν είχε κίνηση!
αν και το Πάσχα το σκυλοβαριέμαι γενικά, πέρασα καλούτσικα. Το τι έφαγα δεν μπορώ να το γράψω λεπτομερώς γιατί θα τελειώσω αύριο το γράψιμο..και να φανταστείτε ότι κατσικάκια αρνάκια μαγειρίτσες κτλ δεν τα βάζω στο στόμα μου..παρόλα αυτά τα 2 κιλάκια τα τσίμπησα φαντάζομαι, ζυγαριά ανεβαίνω σε δέκα+ μέρες ξανά.

varioAthens

Member
Χρόνια πολλά σε όλους!!! Βρε μου λείψατε!!!
Λέτε γι' αυτό να το έριξα σε διατροφική κρεπάλη? Για να ξεχαστώ?
Ωραίο το Πάσχα στο χωριό...... φαγητό, βόλτες, ύπνος, ξεκούραση....γενικά ότι ΔΕΝ κάνουμε όταν ταξιδεύουμε στο εξωτερικό......
Ελπίζω να περάσατε όλοι καλά! :D

discolata

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
raja ampat
Χρόνια πολλά σε όλους!!! Βρε μου λείψατε!!!
Λέτε γι' αυτό να το έριξα σε διατροφική κρεπάλη? Για να ξεχαστώ?
Ωραίο το Πάσχα στο χωριό...... φαγητό, βόλτες, ύπνος, ξεκούραση....γενικά ότι ΔΕΝ κάνουμε όταν ταξιδεύουμε στο εξωτερικό......
Ελπίζω να περάσατε όλοι καλά! :D
varioAthens δεν μου ειπες πως πηγε το γαστρονομικο τουρ στην Μπανγκογκ!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom