getxowoman
Member
βρέ sexywoman θα μου πείς και μένα ποιό ειναι αυτό με το σταυρό (γμτ την δυσλεξία μου)
Μμ αυτο να μας το πει καλυτερα η Ερση !!
βρέ sexywoman θα μου πείς και μένα ποιό ειναι αυτό με το σταυρό (γμτ την δυσλεξία μου)
Χμμμ..... Ξερεις ειναι αυτο το απαισιο πραγμα που παει και καθεται στις κοιλιες μας και στα μπουτια μας και στους π....νους μας μετα απο τις γαστριμαργικες κραιπαλες που καναμε και κατοπιν βρισκομαστε με την απορια "και τωρα τι να κανω για να τα ξεφορτωθω"Μμ αυτο να μας το πει καλυτερα η Ερση !!
ετσι ακριβως !!!Πάντως βλέπω ότι το φόρουμ ξαναπιάνει αργά αλλά σταθερά τους γνώριμους ρυθμούς του και καταχαίρομαι!!!! Πα πα, τι νέκρα ήταν κι αυτή τις τελευταίες μέρες....Σα φαντάρος με στέρηση εξόδου ένιωθα......Καλώς γυρίσατε, βρε παλιοκαραβάνες!!!!!
Ούτε ο τζιγεροσαρμάς ξέρω τι είναι, αλλά τα συστατικά μου ακούγονται μούρλια!!!!είναι κάτι σαν τζιγεροσαρμάς, αλλά το κάνουμε σε ταψί και όχι ατομικά κομμάτια.. και κόβεται σαν παστίτσιο...
με ρύζι, συκωτάκια, κρεμμυδάκια, μυρωδικά... και από πάνω σκέπη!
ε.. μωρεεε... μια φορά το χρόνο την κάνουμε!Μμμμ, καταλαβα! Διαιτητικό, με χαμηλα λιπαρα και χωρις χοληστερινη!