ασχημα σημαδια. Καλλιο να μην σε γνωρισω ποτε δηλαδη...Θα πάω αύριο Βυζαντινό και θα κάνω ρεπόρτ πόσους έδιωξα...ο φίλος με τον οποίο πάω το έχει ήδη αποφασίσει ότι φεύγει απο εδώ και κατεβαίνει Ελλάδα...
δε λες τπτ....... :roll: μου ειπανε απο το adespoto.gr πως, αν ειναι πανω απο 5 κιλα, ειναι περιπου 14 ευρω το κιλο! οποτε..κανε πραξεις, εγω δε θελω να ξερω!!! οταν ερθει η ωρα...θα εχω και μασκα οξυγονου διπλα μου πριν μου πουνε τη "λυπητερη" χαχαχ!!Ωχ! τσουχτερο εισιτηριο...
ακολουθα*το*κουνελι = ΧλόηΕσενα για κακο μπελα σε στειλαμε Λονδινο. Εδιωξες τον οδοντιατρο, διωξε τωρα και την ακολουθα*το*κουνελι να δουμε ποιος θα 'ρθει. Κοιταξε μην πας στο Βυζαντινο και αρχισεις να διωχνεις κοσμο...
μα καλα αυτοι υποτιθεται ειναι και φιλοζωοι, γιατι να ειναι τοσο δυσκολο να βρω ενα σπιτακι; μηπως εισαι λιγο απαισιοδοξος; λεω τωρα, δε ξερω πως ειναι τα πραγματα εκει... αλλα τοσο χαλια; εδω που τα μισουν τα ζωα και βρισκεις....Στο Λονδίνο είναι πολύ δύσκολο να βρείς σπίτι γενικότερα, για να βρείς σπίτι με σκύλο είναι πάρα πάρα πολυ δύσκολο, για να βρεις σπίτι που να δεχθεί 35 κιλά σκύλο είναι εξαιρετικά πάρα πολύ δύσκολο και για να βρείς σπίτι με 35 κιλά σκύλο + 2 άλλα ζώα το θεωρώ απίθανο.
τι κανανε λεει!!! θα το κοιταξω...αν και εχω χρονο ενταξει, αν φυγω θα ειναι σε κανενα χρονο περιπου...και βαλε.Επίσης... πρόσφατα μ είχε πει κάποιος ότι απαγορεύονται οι μετακινήσεις κατοικιδίων προς την Αγγλία!! Δεν ξέρω βέβαια αν ισχύει ή όχι κάτι τέτοιο, ίσως είναι τίποτα τελευταία νομοθεσία που δε γνωρίζω. Ψάξτο καλύτερα ή ας απαντήσει κάποιος που πρόσφατα επισκέφθηκε το μεγάλο νησί και πήρε μαζί του κάποιο κατοικίδιο.
Τέλος, στους τυφλούς νομίζω επιτρέπεται πάντα και δωρεάν ο σκύλος-οδηγός. Άσχετο, απλά είπα να το αναφέρω.
ιδεα δεν εχω.... αλλα εχω ακουσει πως οι κτνιατροι στην Τουρκια..ειναι οντως "κτηνιατροι" για αυτο προσεχε.... μη σου παθει τπτ εκει οσο ειστε!!Παιδια σε οδικα ταξιδια με αυτοκινητο εχει κανεις εμπειρια απο μεταφορα ζωων?
Συγκεκριμενα για να παρω μαζι μου τον Αλφουλη (Golden retriever) με αυτοκινητο στην ΤΟΥΡΚΙΑ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ περα απο διαβατηριο-τσιπ και εμβολια χρειαζεται και κατι αλλο???
Αν εχει περασει κανεις κατοικιδιο στην Τουρκια ας μας πει pls γιατι με τους υπαλληλους στα συνορα οσες φορες προσπαθησα, ακρη δεν εβγαλα..
Αμα τους στειλει mail στα αγγλικα απαντηση δεν παιρνει, να το ξερει. Εδω καλα καλα τα ξενοδοχεια σου βγαζουν την πιστη μεχρι να σου απαντησουν δυο πραγματα στα αγγλικα...Ισως μπορεις να βρεις καποιο σωματειο κτηνιατρων στην τουρκια, να τους στειλεις εμαιλ -στα αγγλικα φυσικα- και να σου πουνε! ή στην πρεσβεια..;; :roll:
Ρίξε μια ματιά εδώ: Pet Friendly Rentals UK property to rent & holiday accommodation pets welcome για διαμονή στην Αγγλία.μα καλα αυτοι υποτιθεται ειναι και φιλοζωοι, γιατι να ειναι τοσο δυσκολο να βρω ενα σπιτακι; μηπως εισαι λιγο απαισιοδοξος; λεω τωρα, δε ξερω πως ειναι τα πραγματα εκει... αλλα τοσο χαλια; εδω που τα μισουν τα ζωα και βρισκεις....
ξερω γω... μια ιδεα ειπα...Αμα τους στειλει mail στα αγγλικα απαντηση δεν παιρνει, να το ξερει. Εδω καλα καλα τα ξενοδοχεια σου βγαζουν την πιστη μεχρι να σου απαντησουν δυο πραγματα στα αγγλικα...
αλογο!! χαχαχ! ενταξει καλε ειπαμε θηριακι αλλα οχι και αλογο!!Ρίξε μια ματιά εδώ: Pet Friendly Rentals UK property to rent & holiday accommodation pets welcome για διαμονή στην Αγγλία.
Γενικώς θα σου 'λεγα να επικοινωνήσεις και με κάποιο φιλοζωικό σωματείο στην Ελλάδα, μπορεί να γνωρίζουν περισσότερα για τις μετακινήσεις κατοικιδίων (αν και με τέτοιο βάρος ο δικός σου μάλλον για άλογο μου κάνει ). Κοίτα π.χ. αυτό το σάιτ, φαντάζομαι θα το ξέρεις: : - : - : Pets.gr : - : - : Το πιο φιλόζωο website στο διαδίκτυο : - : - : - Αρχική Σελίδα
Δεν ξέρω που θέλεις να μετακομίσεις οπότε μιλάω μόνο για Λονδίνο (αλλά λογικά αυτό μετράει για όλες τις μεγάλες Αγγλικές πόλεις). Επίσης δεν ξέρω το budget σου, ούτε αν θέλεις να ζήσεις σε προάστειο/κέντρο.μα καλα αυτοι υποτιθεται ειναι και φιλοζωοι, γιατι να ειναι τοσο δυσκολο να βρω ενα σπιτακι; μηπως εισαι λιγο απαισιοδοξος; λεω τωρα, δε ξερω πως ειναι τα πραγματα εκει... αλλα τοσο χαλια; εδω που τα μισουν τα ζωα και βρισκεις....
Αν θέλεις, ρίξε μία ματιά και στο Dog ForumΚοίτα π.χ. αυτό το σάιτ, φαντάζομαι θα το ξέρεις: : - : - : Pets.gr : - : - : Το πιο φιλόζωο website στο διαδίκτυο : - : - : - Αρχική Σελίδα