Kalliopi27
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Βόρεια Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Άνδεις-Περού
@alvadi Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!
μπορείτε να κλεισετε απο ziptransfers.com εχει καλες τιμεςΚαλησπέρα στην παρέα για Ρώμη… Τι προτείνετε για την μετακίνηση μου απο περιοχή Termini προς αεροδρόμιο Ciampino ? Η πτήση μας είναι στις 6 το πρωί όποτε δεν μπορούμε να πάμε με τρένο , υπάρχει μόνο ένα λεωφορείο στις 4:40 που φτάνει 5:20. Φοβάμαι μη προλάβω ! Το ταξί τι τιμή θα μας χρεώσει στις 4:10 για να μας πάει στο Ciampino (2 άτομα και 2 μικρές αποσκευές). Τα φώτα σας
οχι. τουλαχιστον 3 μετρησα κ 5-6 μεταμεσονυκτια..παρε αυτο στις 4.15 προλαβαινεις ανετοτατα. δες επισημο σαιτ αεροδρομιου και τα επισημα σαιτ των εταιρειων.υπάρχει μόνο ένα λεωφορείο στις 4:40 που φτάνει 5:20.
Ευχαριστώμπορείτε να κλεισετε απο ziptransfers.com εχει καλες τιμες
Οκ ευχαριστώ , Μήπως γνωρίζεις αν υπάρχει κάποιο μέρος που μπορώ να αφήσω 1 αποσκευή εκτός από το ξενοδοχείο ; Έχει κάπου lockers ?οχι. τουλαχιστον 3 μετρησα κ 5-6 μεταμεσονυκτια..παρε αυτο στις 4.15 προλαβαινεις ανετοτατα. δες επισημο σαιτ αεροδρομιου και τα επισημα σαιτ των εταιρειων.
το ταξι εχει φιξ ταριφα, ασχετα απο αριθμο ατομων κ αποσκευων, 31€.
εννοεις που δεν εχει?μεσα στον Αγ. Πετρο δεν εχει για λογους ασφαλειας...Έχει κάπου lockers ?
Όταν κλεινετε τα εισιτήρια για άγριες ώρες επειδή είναι φτηνότερα, αυτά τα κόστη δεν τα σκέφτεστε;Καλησπέρα στην παρέα για Ρώμη… Τι προτείνετε για την μετακίνηση μου απο περιοχή Termini προς αεροδρόμιο Ciampino ? Η πτήση μας είναι στις 6 το πρωί όποτε δεν μπορούμε να πάμε με τρένο , υπάρχει μόνο ένα λεωφορείο στις 4:40 που φτάνει 5:20. Φοβάμαι μη προλάβω ! Το ταξί τι τιμή θα μας χρεώσει στις 4:10 για να μας πάει στο Ciampino (2 άτομα και 2 μικρές αποσκευές). Τα φώτα σας
Δες στα σπαμ μήπως σου έστειλα κάτι εκεί….Καλησπερα στο φόρουμ έκλεισα μεσω Ryanair εισητηρια για το λεωφορείο αλλα δε μου στείλανε ουτε καποιον αριθμο κράτησης ουτε email, πως θα ανέβω στο λεωφορείο με την καρτα επιβίβασης;
Να ρωτήσω και εγώ...ΤΑΜ καθε 1 ωρα all night.
Τσεκαρε TERRAVISION shuttle bus. Νόμιζω έχει κα το βραδυΝα ρωτήσω και εγώ...
Πρωτοχρονιά στις 6.10 το πρωί έχω αναχώρηση από Τσιαμπίνο.
Υπάρχουν λεωφορεία τα ξημερώματα για το αεροδρόμιο ή θα με σκίσει το ταξί όπως λέει η @paefstra; Θα είμαστε 4 άτομα. Μας παίρνει ένα ταξί;
Να καλέσω uber; Δεν ξέρω τι παίζει από μεταφορές στη Ρώμη γιατί την προηγούμενη φορά είχαμε αμάξι που το βάζαμε σε παρκινγκ.
Έκλεισα σήμερα τα αεροπορικά και αγχώθηκα με την πρωινή πτήση!