• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ηνωμένο Βασίλειο Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο Stansted

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Τα φώτα σας παρακαλώ:
- Υπάρχει app για τις λεωφορειακές γραμμές στο Λονδίνο;
- Η μεταφορά από και προς το κέντρο Λονδίνου από το Stansted είναι προτιμότερο με το τρένο ή με το λεωφορείο;

Επόμενο Ταξίδι
Νότια Κορέα
Ταξίδι-Όνειρο
Νεπάλ
Για το πρώτο μπορώ να σου απαντήσω μόνο εγώ. Με το google maps δεν είχα κανένα πρόβλημα με τις μετακινήσεις. Ήταν απόλυτα ακριβές.

marquis

Member
Τα φώτα σας παρακαλώ:
- Η μεταφορά από και προς το κέντρο Λονδίνου από το Stansted είναι προτιμότερο με το τρένο ή με το λεωφορείο;
- Για όλες τις συγκοινωνίες το Citymapper. Είναι πιο ρεαλιστικό και ακριβές από Google maps.
- Εξαρτάται από το που πάτε στο Λονδίνο και την ώρα που θα το πάρετε.

Apostolosm

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική!
Τα φώτα σας παρακαλώ:
Προσωπικά από stansted επιλέγω τα λεωφορεία της national express.(νομίζω είναι και η πιο διαδεδομένη, καθαρά και καινούργια λεωφορεία όσες φορές τα έχω χρησιμοποιήσει!)

Εάν ταξιδεύεις με Ryanair και το κλείσεις μέσω αυτών βγαίνει πιο οικονομικό από ότι μεμονωμένα.

Για το citymapper θα συμφωνήσω ότι λειτουργεί πολύ καλά για Λονδίνο.

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Προσωπικά από stansted επιλέγω τα λεωφορεία της national express.(νομίζω είναι και η πιο διαδεδομένη, καθαρά και καινούργια λεωφορεία όσες φορές τα έχω χρησιμοποιήσει!)

Εάν ταξιδεύεις με Ryanair και το κλείσεις μέσω αυτών βγαίνει πιο οικονομικό από ότι μεμονωμένα.

Για το citymapper θα συμφωνήσω ότι λειτουργεί πολύ καλά για Λονδίνο.
Ευχαριστώ πολύ!
Επίσης ευχαριστώ πολύ @marquis & @Δημήτρης X. για τις απαντήσεις τους.

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία

Δεν βλέπω κάτι στο σαιτ της Ryanair

Apostolosm

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική!

Attachments

ibarumahhh

Member
Παιδιά καλησπέρα.μια γρήγορη ερώτηση .μεθαύριο πετάω για Λονδίνο.
Μου είχατε πει γενικά για εντός Λονδίνου να πληρώνω εισητηρια για τα μέσα απλώς μέσα του κινητού .χτυπάω ένα όταν μπαίνω στο μέσο και μια όταν βγαίνω από αυτό.
Το ίδιο ισχύει και στη διαδρομή από stanstedt airport προς κέντρο Λονδίνου;
Από εκεί για το ξενοδοχείο περνώ το stanstedt express και μετά τρένο νομίζω απο totenaham hale

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ντουμπαι
Μου είχατε πει γενικά για εντός Λονδίνου να πληρώνω εισητηρια για τα μέσα απλώς μέσα του κινητού .χτυπάω ένα όταν μπαίνω στο μέσο και μια όταν βγαίνω από αυτό.
Από εκεί για το ξενοδοχείο περνώ το stanstedt express και μετά τρένο νομίζω απο totenaham hale
Φαντάζομαι το stansted express πρέπει να το έχεις κλείσει από πριν ως εισιτήριο ( ας το πει γ σίγουρα κάποιος ) . Από τοττεναμ με ανέπαφη .
Με λεωφορείο αντί για stansted express θα πληρώσεις αρκετά λιγότερα να ξέρεις πάντως..

jimp

Member
Στο Stansted express βγάζεις ξεχωριστό εισιτήριο.

Προς Heathrow, Gatwick,Luton, City ισχύει αυτό μέσω καρτας/κινητού/ oyster.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom