- Για όλες τις συγκοινωνίες το Citymapper. Είναι πιο ρεαλιστικό και ακριβές από Google maps.Τα φώτα σας παρακαλώ:
- Υπάρχει app για τις λεωφορειακές γραμμές στο Λονδίνο;
- Η μεταφορά από και προς το κέντρο Λονδίνου από το Stansted είναι προτιμότερο με το τρένο ή με το λεωφορείο;
Προσωπικά από stansted επιλέγω τα λεωφορεία της national express.(νομίζω είναι και η πιο διαδεδομένη, καθαρά και καινούργια λεωφορεία όσες φορές τα έχω χρησιμοποιήσει!)Τα φώτα σας παρακαλώ:
- Υπάρχει app για τις λεωφορειακές γραμμές στο Λονδίνο;
- Η μεταφορά από και προς το κέντρο Λονδίνου από το Stansted είναι προτιμότερο με το τρένο ή με το λεωφορείο;
Ευχαριστώ πολύ!Προσωπικά από stansted επιλέγω τα λεωφορεία της national express.(νομίζω είναι και η πιο διαδεδομένη, καθαρά και καινούργια λεωφορεία όσες φορές τα έχω χρησιμοποιήσει!)
Εάν ταξιδεύεις με Ryanair και το κλείσεις μέσω αυτών βγαίνει πιο οικονομικό από ότι μεμονωμένα.
Για το citymapper θα συμφωνήσω ότι λειτουργεί πολύ καλά για Λονδίνο.
Δεν βλέπω κάτι στο σαιτ της RyanairΠροσωπικά από stansted επιλέγω τα λεωφορεία της national express.(νομίζω είναι και η πιο διαδεδομένη, καθαρά και καινούργια λεωφορεία όσες φορές τα έχω χρησιμοποιήσει!)
Εάν ταξιδεύεις με Ryanair και το κλείσεις μέσω αυτών βγαίνει πιο οικονομικό από ότι μεμονωμένα.
Με μια τυχαία αναζήτησή που έκανα μου έβγαλε.Δεν βλέπω κάτι στο σαιτ της Ryanair
Το βρήκα στο app, ευχαριστώ. Στο site δεν το βλέπω.Με μια τυχαία αναζήτησή που έκανα μου έβγαλε.
Από το app της Ryanair.
Φαντάζομαι το stansted express πρέπει να το έχεις κλείσει από πριν ως εισιτήριο ( ας το πει γ σίγουρα κάποιος ) . Από τοττεναμ με ανέπαφη .Παιδιά καλησπέρα.μια γρήγορη ερώτηση .μεθαύριο πετάω για Λονδίνο.
Μου είχατε πει γενικά για εντός Λονδίνου να πληρώνω εισητηρια για τα μέσα απλώς μέσα του κινητού .χτυπάω ένα όταν μπαίνω στο μέσο και μια όταν βγαίνω από αυτό.
Το ίδιο ισχύει και στη διαδρομή από stanstedt airport προς κέντρο Λονδίνου;
Από εκεί για το ξενοδοχείο περνώ το stanstedt express και μετά τρένο νομίζω απο totenaham hale
Στο Stansted express βγάζεις ξεχωριστό εισιτήριο.Παιδιά καλησπέρα.μια γρήγορη ερώτηση .μεθαύριο πετάω για Λονδίνο.
Μου είχατε πει γενικά για εντός Λονδίνου να πληρώνω εισητηρια για τα μέσα απλώς μέσα του κινητού .χτυπάω ένα όταν μπαίνω στο μέσο και μια όταν βγαίνω από αυτό.
Το ίδιο ισχύει και στη διαδρομή από stanstedt airport προς κέντρο Λονδίνου;
Από εκεί για το ξενοδοχείο περνώ το stanstedt express και μετά τρένο νομίζω απο totenaham hale
Μόνο αν χρησιμοποιείς τα μέσα που το υποστηρίζουν. Στο Heathrow Express, για παράδειγμα, θες χωριστό εσιτήριο.Προς Heathrow, Gatwick,Luton, City ισχύει αυτό μέσω καρτας/κινητού/ oyster.