Σ ευχαριστώ πολύ! Τα παιδιά είναι μικρά και δεν νομίζω να αντέξουν πολύ περπάτημα. Είμαστε στο 8ο διαμέρισμα αλλά πολύ ψηλά.To 8o είναι στο καρακέντρο, οπότε δεν χρειάζεσαι κάρτα, κινηθείτε με τα πόδια. Για τα αξιοθέατα καλό είναι να κλείσεις ειδικά για Λούβρο και Άιφελ, αν θα πας το καλοκαίρι οπλίσου για πολύ κόσμο και ουρές, να περάσετε καλά!!!!!
Πάρε δεσμίδα των 10 εισιτηρίων έχουν έκπτωση.Σ ευχαριστώ πολύ! Τα παιδιά είναι μικρά και δεν νομίζω να αντέξουν πολύ περπάτημα. Είμαστε στο 8ο διαμέρισμα αλλά πολύ ψηλά.
Νομίζω έχουν καταργήσει την δεσμίδα των 10 εισιτηρίων. Προωθούν τις κάρτες τους (Navigo)Πάρε δεσμίδα των 10 εισιτηρίων έχουν έκπτωση.
Μια ανακοίνωση για το 2024 που βρήκα, πολύ χρήσιμη και για τα παιδιά που έχει ο φίλος που ρωτάει.Νομίζω έχουν καταργήσει την δεσμίδα των 10 εισιτηρίων. Προωθούν τις κάρτες τους (Navigo)
Καλά τα λες ειδικά στο τέλος, η navigo λογικά ακόμα λειτουργεί Δευτέρα με Κυριακή. Οπότε κινείσαι κεντρικά τις πρώτες μέρες και από Δευτέρα αξιοποιείς το navigo για τα εκτός που συμφέρει πάρα πολύΚαλησπέρα σας επειδή πλησιάζει το ταξίδι για το Παρίσι, μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να μετακινηθω από το ξενοδοχείο ibis paris alesia montparnasse 14a στις βερσαλλιες που έχω κάνει κράτηση το πρωι . Θα έχω βγάλει σιγουρα την navigo pass για μια εβδομάδα για τις υπόλοιπες μετακινήσεις. Θα μείνω 8 ημέρες. Έχω κανει κράτηση σε Λούβρο, disneyland 1 μέρα και βερσαλλιες και τώρα θα κλείσω και πύργο του Αιφελ, της Τέχνης δεν ειμα αρκετά, οποία άλλη πληροφορία είναι αποδεκτή. Φτάνω Πέμπτη για μετακινήσεις να πάρω Καρνε 10αδων και από Δευτέρα να βγάλω τη navigo?βολεύει καλύτερα?