• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μετά το Βιετνάμ τι? Ξέμεινα από ταξίδι-όνειρο...

cathy-κι

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τανζανία
Ταξίδι-Όνειρο
Ξέμεινα από όνειρο??

cathy-κι

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τανζανία
Ταξίδι-Όνειρο
Ξέμεινα από όνειρο??
Ειναι οντως "προβλημα", σε καταλαβαινω..
Ινδια; Ψαξτο πριν βιαστεις να την απορριψεις!
την είχα απορρίψει... αλλά πλέον τη σκέφτομαι πολύ σοβαρά!! έχεις καμιά λεπτομέρεια???

cathy-κι

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τανζανία
Ταξίδι-Όνειρο
Ξέμεινα από όνειρο??
συνορα βορειας και νοτιου κορεας ....:bleh:
εσύ το παράκανες........ από ποια πλευρά αλήθεια? από τη νότια ή από τη βόρεια?? χαχα
για τα κουνουπακια στα μερη που πηγες δεν λες τιποτα .........
Κουνούπια όχι... ελάχιστα δηλαδή.. στο Siem Reap και Ηoi An.. αλλά όταν λέμε ελάχιστα.. το εννοώ.. ένα αντικουνουπικό... έτσι για να υπάρχει αρκεί!!:clap::clap:

piccolo_mondo

Member
cathy-κι said:
την είχα απορρίψει... αλλά πλέον τη σκέφτομαι πολύ σοβαρά!! έχεις καμιά λεπτομέρεια???
Οχι, τωρα την ανακαλυπτω κ εγω, ειναι το επομενο μου ταξιδι. Οσο πιο πολλα διαβαζω/ακουω/βλεπω τοσο περισσοτερο ενθουσιαζομαι.

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Ινδία κι από μένα. ΄Εχει τόσα να δεις και να κάνεις μόνο που σε τρώνε οι αποστάσεις. Εμείς που πήγαμε πρόσφατα περάσαμε υπέροχα. Μπορεί η φύση να μην έχει την γοητεία του Βιετνάμ αλλα τα αξιοθέατα και κυρίως οι Ινδοί σε αποζημιώνουν
Για Λατινική Αμερική δεν γνωρίζω. Από Αφρική θα πρότεινα κάτι σε Σαχάρα αν τα πράγματα είναι ήρεμα

piccolo_mondo

Member
hydronetta said:
Ινδία κι από μένα. ΄Εχει τόσα να δεις και να κάνεις μόνο που σε τρώνε οι αποστάσεις. Εμείς που πήγαμε πρόσφατα περάσαμε υπέροχα. Μπορεί η φύση να μην έχει την γοητεία του Βιετνάμ αλλα τα αξιοθέατα και κυρίως οι Ινδοί σε αποζημιώνουν
Για Λατινική Αμερική δεν γνωρίζω. Από Αφρική θα πρότεινα κάτι σε Σαχάρα αν τα πράγματα είναι ήρεμα
hydronetta σου αρεσε; Να περιμενουμε κ ιστορια;

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Ισλανδία, τέλος ! :)

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
H Iσλανδία είναι ένας άλλος κόσμος και το ξέρουν καλά όσοι έχουν πάει και από τότε που πρωτογράφτηκα στο φόρουμ την συνιστώ ανεπιφύλακτα
Στην Ινδία περιορίστηκαμε Μαχαράστρα, Καρνάτακα και Κεράλα. Ομολουμένως είδαν πολλά τα ματάκια μας και περάσαμε υπέροχα αλλά πλην της Κεράλα η φύση δεν μας κέρδισε.
Ιστορία θα γραφτεί με πλούσιο οπτικό υλικό γιατί για την περιοχή δεν υπάρχουν πολλές αναφορές στο φόρουμ απλά θα πρέπει να κλείσω πρώτα κάποιες εκκρεμότητες (άλλες 4 ιστορίες ατέλειωτες ντροπή μου)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα