Fanula
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- NYC
- Ταξίδι-Όνειρο
- USA roadtrip
Σ'ευχαριστω πολυ!Καλό ταξίδιιιιιιιιιιιιι και να περάσετε όσο όμορφα είχατε ονειρευτεί!!!!!!
Το ελπιζω, ΑΝ τελικα παμε.. :/
Σ'ευχαριστω πολυ!Καλό ταξίδιιιιιιιιιιιιι και να περάσετε όσο όμορφα είχατε ονειρευτεί!!!!!!
Του κούτρα η μάνα δεν έκλαψε ποτέ!Αν εχει κλεισει κανενας σας κανα καλο ξενοδοχειο και δεν μπορει να το ακυρωσει και δεν θα ερθει Παρισι τελικα ας κανει μια ενημερωση να παω να περασω κανα βραδι με την οικογενεια μου. Δεκτα μονο δωματια με αμερικανικου τυπου πρωινο.
χαχαχαχαχαχαχα έγραψες!!!!!!! Το δικό μου είναι με δωρεάν ακύρωση...ατύχησεςΑν εχει κλεισει κανενας σας κανα καλο ξενοδοχειο και δεν μπορει να το ακυρωσει και δεν θα ερθει Παρισι τελικα ας κανει μια ενημερωση να παω να περασω κανα βραδι με την οικογενεια μου. Δεκτα μονο δωματια με αμερικανικου τυπου πρωινο.
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!πως θα γινει να μου στειλει καποιος απο ΠΑΡΙΣΙ την αφισα που εχει ο @tripakias στο προφιλ του.... εεε ?? εεε? φανταστηκιε @tripakias ?
εμεις γυρισαμε απο Ρωμη χτες. 6 γυναικες..ειμασταν εκει οταν έγιναν τα γεγονότα στο Παρισι. Να πατε ! δεν υπαρχει κανενας λογος να ακυρώσετε Εχει πολυ αστυνομια στους δρομους και στρατο...δεν αισθάνεσαι ομως ασχημα ...ισως νιωθει και πιο αφαλής..πχ απο τους πορτοφολάδες ...κανονικα λειτουργουν τα παντα..και δεν χρειαζόσαστε διαβατηριο
View attachment 135098
Έτσι για να γελάσουμε λίγο.
Σ ευχαριστω πολυ......πως θα γινει να μου στειλει καποιος απο ΠΑΡΙΣΙ την αφισα που εχει ο @tripakias στο προφιλ του.... εεε ?? εεε? φανταστηκιε @tripakias ?
εμεις γυρισαμε απο Ρωμη χτες. 6 γυναικες..ειμασταν εκει οταν έγιναν τα γεγονότα στο Παρισι. Να πατε ! δεν υπαρχει κανενας λογος να ακυρώσετε Εχει πολυ αστυνομια στους δρομους και στρατο...δεν αισθάνεσαι ομως ασχημα ...ισως νιωθει και πιο αφαλής..πχ απο τους πορτοφολάδες ...κανονικα λειτουργουν τα παντα..και δεν χρειαζόσαστε διαβατηριο
Κι εμένα μου έκαναν αυτό τον έλεγχο και όταν ρώτησα μου είπαν πως είναι έλεγχος για εκρηκτικά.Ο ελεγκτής με ένα ειδικό πανάκι ακουμπάει σε κάποιο ρούχο σας και σε κάποιο είδος που υπάρχει επανω επάνω μέσα στην βαλίτσα σας και κατόπιν το τοποθετεί σε ένα ειδικό μηχάνημα προς έλεγχο.